Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از چاینا دیلی، این دارو که «آکتیمرا» یا «TOCILIZUMAB » نیز نامیده می شود برای درمان مبتلایان به ویروس کرونا که وضعیت وخیم تری دارند و ریه آنها عفونی شده است مورد استفاده قرار می گیرد.

متخصصان چینی می گویند برخی از بیماران پس از ابتلا به کرونا علایم خفیفی دارند ولی بعضی دیگر دچار مشکلات جدی ریوی می شوند و در کنار التهاب ریه ویروس به سیستم بدن و سامانه گردش خون آنها نیز لطمه می زند این دارو برای این دسته از بیماران توصیه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موافقت چین با درمان مبتلایان به کرونا از طریق این دارو که توسط شرکت روشه سوئیس ساخته شده است می تواند گام بزرگی برای درمان کرونا باشد.

این دارو را اولین بار چند سال پیش اداره دارو و مواد غذایی آمریکا برای درمان بیماران دارای التهاب ریه و حتی سرطان مورد استفاده قرار داد گفته می شود در سال گذشته میلادی مقادیر زیادی از آن فروخته شده است.

تارنمای «پی ام لایو» از شرکت روشه سوئیس گزارش کرده است مقداری از این دارو به ارزش ۲ میلیون دلار برای کمک به چین به منظور درمان مبتلایان به ویروس کرونا در اختیار این کشور قرار گرفته است.

هنوز درباره کارامدی و ایمنی این دارو اطلاعات زیادی منتشر نشده اما گزارش حاکی است چین آن را روی نزدیک به ۱۸۸ بیمار بخصوص آنهایی که التهاب ریه داشته اند آزمایش کرده که نتایج مثبتی بدست آمده است.

موافقت با استفاده از این دارو توسط چین پس از آن صورت می گیرد که سازمان بهداشت جهانی از همه گیر شدن ویروس کرونا و انتشار آن در کشورهای دیگر بخصوص اروپا ابراز نگرانی کرد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: التهاب ریه برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۷۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت