Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@00:10:47 GMT

همکاری نکردن مردم کنترل بیماری را سخت کرده است

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۴۷۷۵۵

همکاری نکردن مردم کنترل بیماری را سخت کرده است

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد: «همکاری نکردن مناسب مردم باعث فشار مضاعف بر کادر درمانی بیمارستان‌ها و همکاران بنده شده و کنترل بیماری را سخت کرده است.»

ابوالحسن حلوانی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره تشریح فعالیت‌ها، همکاری‌ها و تعاملات دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح استان به‌ویژه مرکز استان یزد اظهار کرد: «در بخش آموزش برای مبارزه با بیماری کرونا ستاد مبارزه با شیوع این بیماری به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و معاونت علوم پزشکی استان  تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «برای اطلاع‌رسانی گروه بینش دانش و گروه همکاران، توسط روابط عمومی شکل گرفت تا پیام‌های آموزشی برای کارمندان و اعضای هیئت علمی در واحدهای استان از طریق آن منتشر شود.»

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: «برای حفاظت از جان دانشجویان، کلاس‌های تئوری و عملی در همه مقاطع تحصیلی در استان، دوره‌های کارآموزی دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی  تعطیل شد و تعدیل و تقلیل در تعداد دانشجویان کارورز در دستور کار قرار گرفت.»

این مقام مسئول یادآور شد: «برای امر آموزش در زمینه کرونا همه دستورالعمل‌های ارسالی از دانشگاه علوم پزشکی به دوایر ذیربط ابلاغ و بنر‌های آموزشی در ورودی دانشگاه و خیابان اطراف نصب شد و پخش بسته‌های آموزشی در مراکز درمانی وابسته به دانشگاه در دستور کار قرار گرفت.»

این استاد دانشگاه افزود: « آموزش به کادر درمانی بیمارستان توسط پزشک متخصص عفونی، ارسال مطالب آموزشی و راه‌های پیشگیری و مبارزه با بیماری از طریق اتوماسیون اداری، انجام چندین مورد مصاحبه رادیویی معاونت علوم پزشکی استان در مورد بیماری کرونا، آموزش به کادر خدمات در دانشگاه درباره نحوه گندزدایی و پاکسازی محیط، هماهنگی و پیاده‌سازی آموزش مجازی به دانشجویان حسب بخشنامه‌های موجود، اقدامات معاونت علوم پزشکی دانشگاه در سطح واحدهای دانشگاهی استان از دیگر اقدامات آموزشی بوده که توسط این معاونت انجام شده است.»

حلوانی اقدامات اجرایی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد را یادآور شد و اظهار کرد: «تعطیلی همه خوابگاه‌های دانشجویی و گندزدایی آنها، جلوگیری از فعالیت بوفه و سلف دانشجویی و رستوران، تعطیلی دانشکده‌های آموزشی، ضد‌عفونی کردن روزانه بخش‌های بیمارستانی و فضاهای عمومی و داخل دانشگاه شامل راهروها، آسانسورها، سرویس‌ها،  توزیع وسایل کنترل عفونت در فضاهای درمانی، اورژانس و بخش مراقبت‌های ویژه،  تأمین موارد ضروری مورد‌نیاز حفاظتی از دانشگاه علوم پزشکی، اجرای دستورالعمل‌های کشوری مراقبت از بیماران بستری در بیمارستان، آماده‌سازی دو بخش مراقبت‌های ویژه و بخش داخلی برای پذیرش بیماران تنفسی، اعلام آمادگی همه‌جانبه بیمارستان و مراکز درمانی دانشگاه برای پذیرش بیماران تنفسی به دانشگاه علوم پزشکی، اعلام آمادگی کادر‌درمانی به‌ویژه پرستاری برای همکاری با حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی حسب نیاز، تعطیلی آبدارخانه‌های فضای اداری و توزیع فلاسک چای و لیوان در هر حوزه، هماهنگی و پیاده‌سازی آموزش مجازی حسب دستورالعمل‌های سازمان مرکزی دانشگاه، تشکیل سه جلسه متوالی، صدور مصوبات تسهیل در ورود و خروج همکاران شامل بیماران دیابتی، سرطانی، تنفسی و زنان باردار و زنان دارای فرزند محصل مطابق با دستورالعمل‌های کشوری، اجرای قوانین اداری برای به حداقل رساندن کارکنان زن در ایام کاری، کاهش ساعت کاری مطابق با دستورالعمل استانداری، شرکت در جلسات مشترک فرمانداری، استانداری، دانشگاه علوم پزشکی و اجرای دستورالعمل‌های صادره  از اقداماتی بوده که در حوزه اجرایی انجام شده است.»

وی درباره همکاری مردم و دانشگاهیان در مبارزه با کرونا و  توصیه‌های ایمنی گفت: «متأسفانه همکاری مردم با وجود توصیه مبنی بر ماندن در خانه چندان رضایت بخش نیست و آنانی که همکاری نمی‌کنند بدانند همکاران دانشگاهی به‌ویژه پزشکان و پرستاران و سایر کادر درمانی در حال ایثار هستند.»

حلوانی از همه درخواست کرد که در خانه بمانند و در عین حفظ آرامش، توصیه‌های بهداشتی که از مراجع ذی‌صلاح داده می‌شود را به طور کامل رعایت کنند.»

انتهای پیام/4117/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد دانشگاه علوم پزشکی معاونت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۷۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند

ایرج ضاربان اظهارکرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چوم مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطر نشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه