Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@23:14:59 GMT

پیشگیری تنها سلاح مقابله با کرونا 

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۵۲۹۴۵

پیشگیری تنها سلاح مقابله با کرونا 

بیش از یک ماه است که کشورمان و بسیاری از کشورهای دنیا مهمان ناخوانده ای به نام ویروس کرونا دارند بیماری که سرعت شیوع و شایعه های دلهره آورش مهمترین نقطه قوت آن است و به گفته کارشناسان بهداشت و درمان این بیماری هنوز دارویی واکسنی ندارد و در صورت ابتلا قدرت مرگ و میر آن ۲ تا ۳ درصد است.
از زمان اعلام ورود این بیماری به کشور، همه دستگاه ها به حالت آماده باش کامل درآمده و سربازان سفید پوش جامعه در خط مقدم این مبارزه هستند و شبکه بهداشت و درمان کشور و به تبع آن کارکنان جان برکف این حوزه در شهرستان ابهر نیز همگام با همه جامعه پرستاری و پزشکی با تمام توان و با همکاری مردم و سایر دستگاه ها در سنگر مبارزه با این بیماری با سلاح پیشگیری و مهمات آموزش و رعایت بهداشت برای به حداقل رساندن بحران، بصورت شبانه روزی در تلاش هستند تا مردم کم‌ترین آسیب را از بیماری نبینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هراس از ابتلا به بیماری کرونا مشکل دیگر شیوع این ویروس است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ابهر در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: شایعات فضای مجازی و رسانه های معاند موجب ایجاد هراس از بیماری در بین مردم شده که بهداشت روانی جامعه را تحت تاثیر قرار داده است.
کوروش شعبانی افزود: تنها سلاح مبارزه با بیشتر بیماری ها پیشگیری و رعایت بهداشت فردی است و کرونا با توجه به سرعت شیوع نیازمند حساسیت بیشتری است. 
وی تصریح کرد: با توجه به علائم مشترک و مشابهت زیاد این بیماری با سرماخوردگی و آنفلوانزا با در نظر گرفتن فصل شیوع آن برخی از افراد که علائم سرماخوردگی دارند نیز تصور می کنند مبتلا به کرونا شده اند که موجب ترس و اضطراب روانی در آنها می شود.


اقلام پیشگیری مورد نیاز شهرستان در داروخانه ها توزیع شده است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ابهر گفت: اقلام پیشگیری از کرونا مانند ماسک، دستکش، محلول های ضدعفونی و الکل در داروخانه‌های شهرستان توسط تعاونی داروسازان استان توزیع شده است.
شعبانی افزود: این اقلام به نرخ دولتی بین مردم طبق دستور العمل به صورت عادلانه و با نظارت توزیع خواهد شد.
وی از همشهریان خواست، اقلام پیشگیری را در حد نیاز تهیه کنند. 
این مسؤول با اشاره به گروه های حساس و خانواده های نیازمند اظهار داشت: بر اساس مصوبه ستاد مبارزه با بیماری کرونا در شهرستان اقلام پیشگیری در بین خانواده های کم بضاعت و بیماران خاص با هماهنگی سازمان های حمایتی مانند کمیته امداد، بهزیستی و انجمن خیریه بیماری های خاص توزیع خواهد شد.

 همه شاغلان در حوزه های مختلف آموزش های لازم برای مقابله با بیماری کرونا را دریافت کرده اند
رییس شبکه بهداشت و درمان ابهر گفت: با توجه به اهمیت آموزش در این بحران همه شاغلان در دستگاه های دولتی، معلمان، کارکنان واحدهای صنعتی، اصناف، بازارایان و رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی آموزش های لازم در این زمینه را دریافت کرده اند که این آموزش ها به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.
شعبانی با اشاره به فعالیت های بهداشت محیط شهرستان ابهر خاطرنشان کرد: علاوه بر تعطیلی اماکن ورزشی پایش های بهداشت محیط به ویژه در مراکز توزیع مواد غذایی و نانوایی ها بصورت مستمر و شبانه روزی ادامه دارد.
وی یادآور شد: پایش کشتارگاه های دام سبک و سنگین و کشتارگاه طیور با هماهنگی شبکه دامپزشکی بصورت مستمر و شبانه روزی ادامه دارد.

شعبانی همچنین تاکید کرد: افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند و زنان باردار که بیشتر در معرض ابتلا هستند، براساس مصوبه ستاد مبارزه با ویروس کرونا از حضور در محل کار معاف شده اند و از طریق دور کاری فعالیت می کنند.
وی در پایان از عموم مردم خواست، فقط برای انجام امور ضروری از منزل خارج شوند و آموزش هایی که از طریق رسانه ملی و شبکه مجازی ارائه می شود اجرا کنند و از رعایت بهداشت فردی غافل نشوند که بهترین سلاح مبارزه با این بیماری پیشگیری است.

برچسب‌ها ابهر ویروس کرونا ستاد پیشگیری بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ابهر ویروس کرونا ستاد پیشگیری بهداشت و سلامت ابهر ویروس کرونا ستاد پیشگیری بهداشت و سلامت شبکه بهداشت و درمان اقلام پیشگیری شهرستان ابهر آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۲۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟

نحوه مدیریت درآمدهای حاصل از صادرات نفت یکی از چالش‌های جدی بوده که در مقاطعی گریبانگیر اقتصاد ایران شده است. این درحالی است که برخی کشورها مانند نروژ به رغم وجود موهبت نفت، تجارب موفقیت‌آمیزی از مدیریت درآمدهای نفتی داشته‌اند که بررسی آن می‌تواند مفید باشد.

به گزارش اکوایران، بیماری هلندی یکی از عوارض درآمدهای نفتی است که به صورت افزایش درآمدهای نفت صادراتی برخی از کشورها، بیکاری و تورم تشدید می‌شود و ساختار تولید داخلی با آسیب مواجه می‌شود.

در گزارش‌های پیشین با توجه به گزارش مرکز پژوهش‌ها به بررسی کانال‌های تسری بیماری هلندی به سیاست‌های پولی و ارزی در ایران پرداخته شد و به شکل اجمالی نحوه مقابله عربستان با این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که سیستم درحال اجرا در عربستان، قابلیت اجرا شدن در ایران را به دلایلی همچون تورم بالا و شرایط تحریم ندارد.

نروژ کشور دیگریست که با موهبت منابع نفتی همراه بوده و با مدیریت مناسب ساختار و درآمدهای نفتی در مقابل نفرین منابع ایستادگی کرده است. بنظر می‌رسد نروژ پیشرفته‌ترین مدل برای استفاده بهینه از درآمدهای نفتی را اجرا کرده و به همین دلیل تجربه این کشور به شکل خلاصه مورد بررسی این گزارش است.

درآمدهای نفتی در نروژ چگونه به دست دولت می‌رسد؟

دولت نروژ بخش زیادی از درآمد نفتی خود را از طریق بخش خصوصی و با عنوان مالیات نفتی دریافت می‌کند. حدود ۷۸ درصد درآمدهای نفتی شرکت‌های خصوصی این کشور به دولت به شکل پول داخلی پرداخت می‌شود، به عبارت دیگر شرکت‌های خصوصی خود مسئول تبدیل ارز به پول داخلی هستند. این موضوع باعث شده تا بانک مرکزی دیگر به عنوان بازیگر اصلی بازار ارز عمل نکند و عملکرد بازار دچار اختلال نشود.

این درحالیست که بخشی از درآمدهای نفتی دولت به شکل مستقیم از فروش نفت توسط دولت به دست می‌آید. درآمدهای ارزی دولت از این ناحیه به صورت روزانه به حساب‌های واسطه در بانک مرکزی نروژ واریز می‌شود. درآمدهای فوق‌الذکر پس از این مقطع، در اختیار صندوق بازنشستگی دولت GPFG که وظیفه سرمایه‌گذاری در کشورهای دیگر را دارد، قرار میگیرد.

قاعده مالی دولت نروژ برای کسری بودجه غیرنفتی

دولت نروژ هرسال بخشی از کل بودجه را به عنوان کسری بودجه غیرنفتی در نظر می‌گیرد و به عبارتی حجم کسری بوده تابع یک قاعده مالی به شکل زیر است: به طور متوسط در طول زمان کسری غیرنفتی بودجه دولت مرکزی نباید از نرخ بهره حقیقی سرمایه موجود در سازمان GPFG (به شکل متوسط ۴ درصد) که وظیفه سرمایه‌گذاری در خارج از کشور را به عهده دارد، بیشتر شود.

در حالت عادی کسری بودجه غیرنفتی دولت از درآمد نفتی غیرمستقیم که به کرون دریافت می‌شود، تامین می‌شود. هرساله سایر درآمدهای کرونی به حساب سازمان GPFG منتقل می‌شود.

به همین ترتیب مازاد ارز و کرون‌های حاصل از مالیات نفتی که به صندوق سرمایه‌گذاری خارجی دولت منتقل می‌شود، تاثیری بر حجم پایه پولی نروژ ندارد. همچنین تبدیل کرون‌های مازاد به ارز خارجی منجر به افزایش حقیقی نرخ ارز و افزایش قدرت رقابت تولیدات داخلی می‌شود.

استقلال بانک مرکزی نروژ در سیاست ارزی و پولی

با ذخیره منابع ارزی در سازمان GPFG و عملیات بانک مرکزی نروژ و فرآیند بودجه ریزی دولت، هم امکان سیاست‌گذاری پولی مستقل بر اساس هدفگذاری تورم وجود دارد و هیچ الزامی برای تبدیل درآمدهای نفتی به کرون وجود ندارد. در واقع بخشی از درآمدهای ارزی مطابق قاعده مالی مصرف شده و باقیمانده آن نیز از ترازنامه بانک مرکزی خارج می‌گردد.

همچنین با وجود اینکه کسری بودجه دولت سیاست‌های ارزی دولت را دچار محدودیت می‌کند اما با وجود قاعده مالی مشخص و پیشبینی‌پذیر بودن سیاست‌ها، امکان مدیریت بازار ارز برای بانک مرکزی نروژ فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز