Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@10:48:25 GMT

تغییر در تقویم آموزشی بر عهده دولت است

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۵۳۶۲۷

تغییر در تقویم آموزشی بر عهده دولت است

ایران اکونومیست-عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: تغییر در تقویم آموزشی، جابه‌جایی سال تحصیلی و تأخیر در برگزاری آزمون‌ها بر عهده دولت است.

جبار کوچکی نژاد، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعطیلات به وجود آمده به خاطر شیوع بیماری کرونا موجب تغییراتی در حوزه آموزش، تقویم آموزشی و همچنین امتحان‌ها و کنکورها می‌شود، اظهار کرد: مجلس زمانی به این مسائل ورود می‌کند که برنامه‌ای خلاف سیاست‌های آموزشی مانند سند تحول و غیره از سوی دولت شکل گیرد، در غیراین‌صورت تغییر در تقویم آموزشی، جابه‌جایی سال تحصیلی و تأخیر در برگزاری آزمون‌ها بر عهده دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه تغییر در برنامه آموزشی مسئله سختی نیست، تصریح کرد: بازه آموزش را می‌توان تا تیر یا مرداد ماه قرار داد و کنکور سراسری را هم به همین نسبت می‌توان عقب تر برد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره امکان تغییر زمان کنکور گفت: کنکور دکترا و ارشد در سال آینده عقب افتاد و با تغییر زمان کنکور سراسری، می‌توان این آزمون را دیرتر برگزار و نتایجش را زودتر از مدت زمان سال‌های گذشته اعلام کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: تقویم آموزشی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تقویم آموزشی تقویم آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۳۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تداوم آزمون استخدامی معلم، گفت: اولویت جذب با معلمانی است که در قالب پیش دبستانی، حق التدریسی، نهضت‌ها، غیرانتفاعی و سرباز معلم‌ها فعال هستند، یا کسانی که سابقه زیادی در تدریس دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مازندران، رضا حاجی پور صبح امروز در حاشیه همایش بزرگداشت تجلیل از معلمان شهرستان آمل با بیان اینکه در سال گذشته حدود 70 هزار فرهنگی در قالب ماده 28 در آزمون‌های متعددی شرکت کردند، گفت: این آزمون براساس کسری جذب آموزش و پرورش انجام شد و امسال هم هم همین روال ادامه دارد.

وی با بیان اینکه بیش از یک‌صد هزار نفر  کمبود معلم داریم، افزود: با وجود برگزاری آزمون در جهت جذب همچنان در مقاطع مختلف در سطح کشور با کمبود معلم مواجه هستیم.

نماینده مردم آمل با تاکید بر اینکه در قالب ماده 28 این آزمون‌ها برگزار می‌شود و اولویت هم به معلمانی است که در قالب پیش دبستانی، حق التدریسی، نهضت‌ها، غیرانتفاعی و  سرباز معلم‌ها و کسانی که  سابقه زیادی در تدریس دارند، است، بیان کرد: در واقع این جذب بر مبنای سوابقی معلمان است.

حاجی‌پور با اشاره به رتبه‌بندی معلمان عنوان کرد: قانونی که در مجلس مصوب شده در مجلس شورای اسلامی در شیوه‌نامه و در چگونگی اجرا مقداری نقصان وجود داشته، که ما به‌عنوان نماینده مردم در قالب مطالبه‌گری به این رتبه‌بندی اعتراض داریم و به  احکامی که صادر شده اعتراض شد؛ بنابراین باید تجدیدنظر شود.

وی نواقص طرح رتبه‌بندی را مطرح و خاطرنشان کرد: کسانی که به عنوان کارمند اداری در واحدهای مختلف فعال هستند در قالب رتبه‌بندی قرار نمی‌گیرند؛ انتظار داریم که این اتفاق بیفتد و همه در قالب رتبه‌بندی قرار بگیرند و به حقوق خود برسند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»