Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-یک روانشناس درباره چگونگی کنترل هیجان در شرایط بحرانی مانند شیوع ویروس کرونا توضیحاتی داد.

علیرضا عابدین روانشناس بالینی درباره چگونگی کنترل هیجانات در شرایط بحرانی، اظهار کرد: مسائل استرس‌زای غیر قابل هضم، یا بزرگ‌تر از آنچه واقعیت ماهیتی آن‌هاست جلوه می‌کنند یا واقعا زیادی بزرگ هستند، یعنی بزرگ‌تر از توان و منابع درونی فرد جهت حل و فصل کردن آن‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان‌ اینکه تفکیک این دو در بدو کار مستلزم واقعیت سنجی صحیح است، افزود: معمولا با احتساب منطقی جوانب و به دست آوردن اطلاعات موثق و دقیق و به موقع مثلا در رابطه با کرونا، قضیه بزرگ نمایی شده توسط تحریف‌های ادراکی، واقعیت اصیل خود را نمایان می‌سازند که متعاقب آن منابع دفاعی درونی می‌توانند به صورت مکفی و مناسب بسیج شوند.

این روانشناس ادامه داد: اگر منابع کارکردی درونی به اندازه کافی آمادگی رویارویی با واقعیت استرس‌زای بیرونی را نداشته باشند، چند نکته نظر را می‌توان در نظر گرفت.

عابدین با اشاره به اینکه حل موفقیت آمیز تعارضات و فائق شدن بر مشکلات باعث رشد آدمی و افزایش ظرفیت برای اداره گرفتاری‌ها در زندگی می‌شود، اضافه کرد: پس تا آنجا که امکان پذیر است با مشکلات رودررو شده و از آن‌ها اجتناب نکنیم، با حل هر مشکل در سطح شناختی و گذر از اضطراب ناشی از روبرو شدن با تعارضات و همچنین تجربه احساساتی که از موقعیت‌های مختلف ساتع می‌شود، انسان پخته تر و رشد یافته تر می‌شود.

وی با بیان‌ اینکه با تنظیم هیجانات و تعدیل احساسات، به دست آوردن منش و مرام شخصیت از این طریق میسر می‌شود، گفت: من مطمئن هستم با برون رفت از بحران کنونی ناشی از شیوع ویروس کرونا، شاهد افزایش سطح شعور مردم خواهیم بود.

این‌روانشناس تصریح کرد: گاهی فشار بیرونی در مقایسه با توانایی‌های درونی آنچنان نمایان‌ می‌شود که باید استراتژی‌های خاصی را در سیستم زندگی خود تعبیه کنیم، مثلا شعار «این نیز بگذرد» را به یاد بیاوریم، چون زندگی تا اینجا هم همین گونه بوده و چون آب جاری، همه چیز در هر وضعیتی گذر کرده است، نمونه‌های دیگر کرونا همچون سارس و مرس هم آمدند و رفتند.

عابدین گفت: می‌توان با برنامه ریزی و در نهایت با کوچک‌تر کردن کار و به نوعی با زخمی کردن منبع استرس از بزرگی آن کاست، تقسیم کار به ابعاد کوچک‌تر آن را قابل حل می‌سازد، مثلا در مراقبت از خود، حواس و دید ما باید به طور دقیق در هر جا و در رابطه با هر کسی متمرکز باشد و حال مراقبت‌های وسواس گونه در قرنطینه می‌تواند بسیار طاقت فرسا و ناکارآمد جلوه کند.

وی افزود: گاهی لازم است که از میزان استرس کلی زندگی کم کنید و فتیله را پایین بکشید، به این معنا که با تجدید نظر در میزان درگیری در امور مختلف زندگی هرچند به طور موقت، برای تجدید قوای درونی رخصت دهید، مثلا فعلا ماموریت یا پروژه جدیدی را برای انجام در نظر نگیرید تا سرعت سرایت کرونا به حداقل برسد.

این روانشناس خاطرنشان کرد: همیشه حرف زدن با فردی دیگر به خصوص یک مشاور جهت کاهش فشار درونی، تخلیه هیجانی و سازماندهی به امور زندگی می‌تواند مفید باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۳۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت

«ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد. وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد. وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم‌های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می‌کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع‌ترین خبر‌های امسال دارفانی را وداع گفت.

 

منبع: خبر آنلاین

tags # سریال پایتخت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آیا قلیان در کاهش استرس تأثیر دارد؟
  •  کاهش استرس یا تلقین؟
  •  کاهش استرس با قلیان جنبه تلقینی دارد