Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدراعظم آلمان با بیان اینکه بحران کرونا چالشی جدی برای همه کشورهای جهان است تاکید کرد که نیاز است از ذخایر مالی استفاده کنیم.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان شب گذشته در نشستی درباره چشم انداز اقتصادی در شرایط اپیدمی کرونا با تجار آلمانی گفت که بحران ویروس کرونا یک چالش مشترک برای همه کشورهای جهان است و مستلزم تلاشهای مشترک برای مقابله با آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی به شرکت کنندگان حاضر در این نشست اطمینان داد که برلین هرکاری لازم باشد برای تثبیت اقتصاد آلمان انجام خواهد داد. 

صدراعظم آلمان همچنین تاکید کرد که به ذخایر مالی نیاز داریم. 

سازمان جهانی بهداشت روز 11مارس 2020 وضعیت اپیدمی جهانی را برای شیوع ویروس کرونا اعلام کرد. 

ویروس کرونا اولین بار در دسامبر سال 2019 در چین شناسایی و اعلام شد و تاکنون بیش از یکصد هزار نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است.

در آلمان تا کنون بیش از 3 هزار نفر به این ویروس مبتلا شده و 8 نفر نیز قربانی آن شده‌اند.

صدراعظم آلمان سه‌شنبه گذشته پیش‌بینی کرده بود، بین ۶۰ تا ۷۰ درصد جمعیت این کشور در مقطعی به بیماری «کووید-۱۹» مبتلا خواهند شد. 

انتهای پیام/م

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا آلمان ذخایر مالی بحران کرونا صدراعظم آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۳۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر

در زمان حاضر با وجود ۳۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سد‌های کشور، ۶۵ درصد ظرفیت مخازن سد‌ها پُر و ۳۵ درصد این ظرفیت خالی است.

به گزارش تسنیم، در ۲۲۶ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳) در مجموع ۲۸ میلیارد و ۶۹۰ میلیون مترمکعب آب وارد سد‌های ایران شده که نسبت به ورودی ۳۰ میلیارد و ۳۲۰ میلیون مترمکعبی آب به سد‌ها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۵ درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۱۷ میلیارد و ۹۸۰ میلیون مترمکعب آب از سد‌های کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۱۷ میلیارد و ۴۴۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی ۳درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۳۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سد‌های کشور، ۶۵ درصد ظرفیت مخازن سد‌ها پُر و ۳۵ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سد‌ها در روز شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۱ میلیارد و ۹۷۰ میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد یک‌درصدی ذخایر سد‌ها با در مقایسه با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سد‌های مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است:

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • پیست موتورسواری غیراستاندارد بندرعباس، چالشی جدی