Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از بلومبرگ، شرکت کشتیرانی ملی عربستان سعودی معروف به بحری حداقل هشت ابرنفتکش را برای بارگیری نفت در ماه جاری و ماه آینده از بنادر نفتی اصلی این کشور کرایه کرده است. هر کدام از این کشتی‌ها ظرفیت حمل دو میلیون بشکه نفت را دارند و شامل دالیان، آگیوس سوتیس و هنگ کنگ اسپیریت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  جست‌وجوی عربستان سعودی برای کرایه نفتکش‌ها منعکس کننده عرضه زیادی است که این کشور قصد دارد پس از شکست مذاکرات هفته گذشته اوپک و متحدانش به بازار روانه کند. اکثر نفتکش‌هایی که تاکنون برای کرایه ثبت شده‌اند به مقصد خلیج آمریکا بوده‌اند. این موضوع تنها مشکلات تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا که زیر بار بدهی سنگینی قرار دارند و از افت قیمت‌های نفت تحت فشار قرار گرفته‌اند را تشدید خواهد کرد. شرکت دولتی آرامکوی سعودی از ماه میلادی آینده ۱۲.۳ میلیون بشکه در روز نفت به مشتریانش عرضه خواهد کرد که ۲۵ درصد بالاتر از فوریه است. قیمت نفت دوشنبه هفته جاری در واکنش به چشم انداز عرضه بیشتر به بازار که با افت شدید تقاضا روبرو شده، بزرگترین کاهش قیمت ۳۰ سال گذشته را رقم زد. به گفته پیتر سند، تحلیلگر کشتیرانی در گروه بیمکو، هیچ کس به این میزان عرضه نیاز ندارد و به همین دلیل قیمت نفت سقوط کرده است. افزایش عرضه جهانی فعلی ناشی از رشد تقاضا نبوده و توسط تولیدکنندگان هدایت شده است. عرضه بیشتر نفت عربستان سعودی احتمالا برای ذخیره سازی خواهد بود زیرا به دلیل شیوع ویروس کرونا در حال حاضر تقاضا رشد تصاعدی ندارد.   ویروس کرونا که شیوع آن از چین آغاز شد، به دهها کشور سرایت کرده و تاکنون بیش از چهار هزار نفر قربانی گرفته است.   یک منبع مطلع هم اظهار کرد: سیل عرضه نفت عربستان سعودی که برای ماه آینده برنامه ریزی شده است به نفتکشهای بیشتری به خصوص برای سفرها به آسیا که بزرگترین و سودآورترین بازار آرامکو است نیاز دارد. شرکت بحری ۴۱ نفتکش دارد که این شرکت را به بزرگترین اپراتور نفتکش‌های جهان تبدیل کرده است. این کشتی‌ها اغلب نفت عربستان را حمل می کنند و در سال‌های اخیر این کشور نیازی به شرکت‌های دیگر برای حمل نفت خود به خلیج مکزیکو نداشته است.   نرخ کرایه نفتکش‌ها برای مسیر خاورمیانه به منطقه گلف کاست آمریکا ۵۷ درصد افزایش پیدا کرده است. این نرخها پیش از این به دلیل تقاضای شرکت‌ها برای استفاده از نفتکش‌ها به عنوان ذخایر شناور رو به افزایش بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خاورمیانه عربستان کشتی مشکلات نفت عربستان سعودی نفتکش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۴۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند

فایننشال تایمز می‌نویسد که کشور‌ها از آینده دارایی‌های خود در غرب می‌ترسند. آنها به طور خصوصی از نمایندگان اتحادیه اروپا خواستند "تسلیم فشار‌های آمریکا و انگلیس نشوند" و بر جلوگیری از مصادره ۲۰۰ میلیارد یورو از دارایی‌های روسیه پافشاری کردند.

در گردهمایی اخیر وزرای دارایی گروه ۲۰ در برزیل، نمایندگان در یک موضوع مبرم احساس ناراحتی عمیقی داشتند: مصادره بالقوه یا استفاده از دارایی‌های روسیه که تحت تحریم‌های غرب پس از حمله روسیه به اوکراین مسدود شده بودند.

دو وزیر - محمد الجدان از عربستان سعودی و سری مولیان ایندراواتی از اندونزی - از جمله کسانی بودند که از این بابت نگران بودند. سؤالات آنها از همتایان غربی خود به یک بحث پرتنش در مورد اینکه آیا صد‌ها میلیارد یورو از دارایی‌های مسدود شده بانک مرکزی روسیه باید برای کمک به تأمین مالی اوکراین اختصاص داده شود، تبدیل شد.

آمریکا و هم پیمانانش استدلال می‌کنند که انجام این کار باعث تقویت مالی با پتانسیل تبدیل جنگ به نفع کی‌یف خواهد شد. برای مخالفان این ایده، چنین اقدامی خطر ایجاد یک سابقه خطرناک در حقوق بین‌الملل را به همراه دارد - سابقه‌ای که می‌تواند منافع هر کشوری را در غرب درگیر کند و نظم حقوقی بین‌المللی را نیز به خطر بیندازد.

در حال حاضر، کی‌یف به بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری که در ۲۴ آوریل توسط سنای ایالات متحده تصویب شد، پس از ماه‌ها کشمکش سیاسی متکی است. اما جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، متحدانش را تحت فشار قرار می‌دهد تا به دنبال راه‌هایی برای بهره‌برداری از ذخایر تقریباً ۲۶۰ میلیارد یورویی روسیه باشند، در حالی که نشست سران گروه هفت در ایتالیا در ماه آینده به عنوان لحظه‌ای کلیدی برای فشار جهت پیشرفت تلقی می‌شود. پیش از این، نمایندگان G۷ گفتند که موضوع مصادره کامل دارایی‌های فدراسیون روسیه دیگر مورد بحث قرار نمی‌گیرد و اقدامات جایگزین در حال بررسی است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • عربستانی‌ها آماده می‌شوند: آتش‌بازی در تابستان
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • چراغ سبز عربستان به اسرائیل با بازداشت حامیان فلسطین
  • بلومبرگ: عربستان دیدگاه‌های ضد اسرائیلی را سرکوب می‌کند
  • با توافق الاتحاد: بنزما به رئال بازگشت (عکس)
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • سیل شدید در شمال مکه مکرمه
  • عربستان و اسرائیل سازش می‌کنند؟