Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارشی در مورد وضعیت سیستم درمان و بهداشت آمریکا نشان می‌دهد که این کشور از لحاظ تعداد دستگاه تنفسی و تخت بیمارستانی دچار کمبود شدید است. ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۲ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ بسیاری از مردم آمریکا در این مدت که ویروس کرونا به سرعت در کشورشان شیوع پیدا می‌کند، به وحشت افتاده‌اند و سیستم بهداشت این کشور را نسبت به مقابله با این بحران ضعیف می‌بینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه خبری "واشنگتن پست" در گزارشی در این زمینه سعی کرده امکانات و محدودیت‌های سیستم بهداشتی و درمانی کشور آمریکا را بررسی کند.

این پایگاه در گزارشی نوشت، هفته‌هاست رهبران و عموم مردم آمریکا به یکسری اعداد حساسیت پیدا کردند: چه تعداد افراد کشته شده‌اند؟ چند مورد تأیید شده؟ و در کدام حالت‌ها؟ اما برای درک اینکه چرا متخصصان اینقدر نگران هستند و چه چیزی ممکن است در آینده رخ دهد، عموم مردم باید توجه خود را به مجموعه کامل دیگری از اعداد نشان دهند: چند دستگاه تنفس در این کشور داریم؟ چند تخت بیمارستان؟ چند پزشک و پرستار؟ و از همه مهمتر، چند بیمار را می‌توان به طور همزمان درمان کرد؟

برای کسانی که به شدت به یک بیماری تنفسی مانند کووید - 19 مبتلا هستند، "ونتیلاتورها" (دستگاه تنفسی) یک وسیله بسیار ضروری است که به تنفس کامل بیماران کمک می‌کند؛  این در حالی است که در گزارشی ماه گذشته، مرکز امنیت بهداشتی "جانس هاپکینز" تخمین زد که آمریکا در مجموع 160 هزار دستگاه تنفس برای مراقبت از بیماران دارد!

یک مطالعه برنامه ریزی انجام شده توسط دولت فدرال در سال 2005 تخمین زد که اگر آمریکا مبتلا به یک بیماری همه گیر متوسط مانند آنفلوانزای نوع B شود،این کشور به بیش از 64 هزار دستگاه تنفس نیاز دارد؛ اگر به یک بیماری همهگیر مانند آنفولانزای اسپانیایی دچار شود به بیش از 740 هزار دستگاه تنفس نیاز است؛ یعنی چندین برابر موجودی فعلی!

یکی دیگر از مشکلات بهداشتی و درمانی این کشور، کمبود تخت بیمارستانی نسبت به جمعیت است؛ آمریکا تقریباً 2.8 تخت بیمارستان به ازای هر 1000 نفر دارد.

این در حالی است که کشورهای دیگر ظرفیت بیشتری را در اختیار دارند؛ کره جنوبی در ازای 1000 نفر 12 تخت در اختیار دارد؛ کشور چین به ازای 1000 نفر 4.3 تخت در اختیار دارد.

طبق نظرسنجی "انجمن بیمارستان های آمریکا" در سال 2018، این کشور تنها 924 هزار و 100 تخت بیمارستان در اختیار دارد که از این تعداد 46 تا 64 هزار تخت مربوط به بخش ICU است. 

براساس گزارش مرکز امنیت بهداشت "جان هاپکینز" در ماه گذشته، یک بیماری همهگیر متوسط به معنای بستری شدن یک میلیون نفر در بیمارستان و احتیاج 200 هزار نفر نیز به مراقبت‌های ویژه است!

این کمبودها و مشکلات در صورت شیوع گسترده بیماری‌ای مانند ویروس کرونا می‌تواند خسارت های جبران ناپذیری را به آمریکا وارد کند؛ این امر که چقدر می‌تواند این وضعیت بحرانی شود به تعداد مبتلایان و کشته ها مربوط می‌شود.

یک پیش بینی توسط "تام فریدمن" مدیر سابق مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) نشان می‌دهد که عفونت‌ها و مرگ و میر در آمریکا می‌تواند گسترده باشد.

در بدترین حالت نیمی از جمعیت آمریکا آلوده می‌شوند و بیش از یک میلیون نفر بر اثر آن بیماری واگیردار جان خود را از دست می‌دهند.

هجوم مردم آمریکا به فروشگاه‌ها همزمان با اعلام حالت فوق‌العادهانتقاد یکی از اعضای دانشگاه هاروارد از رفتار دولت آمریکا در قبال کروناسرایت کرونا در آمریکا از ایالت به ایالت

انتهای پیام/

R1545/P/S2,24,1392/CT10 واژه های کاربردی مرتبط آمریکا ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آمریکا ویروس کرونا بیمارستان آمریکا ویروس کرونا تخت بیمارستان مردم آمریکا دستگاه تنفس یک بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۴۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • طوفان و گردباد در اوکلاهمای آمریکا/ 3 کشته و 30 زخمی / ده‌ها خانه نابود شدند
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • جاری شدن سیل ویرانگر در کنیا با ۷۶ کشته
  • تداوم مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • ادامه مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی