Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام احد آزادیخواه منتخب مردم مجلس یازدهم ملایر در مجلس یازدهم درباره اولویت‌های مجلس آتی اظهار داشت: مجلس یازدهم باید تحول آفرین بوده و بتواند مشکلات کشور را با نگاهی جهادی حل کند.

اخبار سیاسی - وی افزود: مجلس دهم ناکارآمدی خود را نشان داده و فقط بخش کمی از مشکلات را توانست حل و فصل کند این در حالی است که در حوزه وظایف محوله و به ویژه در مسائل معیشتی و اقتصادی ناکارآمدی ماهوی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتخب مردم ملایر در مجلس یازدهم تصریح کرد: متأسفانه ما در مجلس دهم شاهد به فراموشی سپردن وظایف اصلی بودیم ضمن اینکه رویکرد مجلس آتی دولت‌محور بوده نه ملت‌محور.

** مجلس یازدهم بر اقتصاد غیرنفتی در ایران نظارت کند

آزادیخواه خاطرنشان کرد: باید در مجلس یازدهم بُعد نظارتی و مغفول واقع شده مجلس دهم را تقویت کرده و بر حسن اجرای قانون و برنامه‌های پنج‌ساله توسعه و بودجه سالانه و نظام بودجه‌ریزی دقیق مبتنی بر عدالت و استقلال‌طلبی کشور را نظارت ویژه کنیم.

وی افزود:‌ مجلس آتی باید تدبیر لازم را برای اقتصاد غیرنفتی جمهوری اسلامی به خرج دهد.

منتخب مردم ملایر در مجلس یازدهم  تصریح کرد: در بُعد قانون‌گذاری در مجلس آتی هم باید به سمت و سویی حرکت کنیم که از هرگونه وقت صرف کردن برای تدوین قوانین غیر ضروری خودداری کنیم.

** مجلس دهم منفعل و مستاصل بود

آزادیخواه گفت‌: مردم هر روز مجلس یازدهم را باید در حالتی ببینند که یک اولویت و مشکل کشور از سوی نمایندگان در حال پیگیری و رفع شدن است. نباید اینگونه باشد که به یک مرتبه و در بامداد متوجه افزایش سه برابری قیمت بنزین شوند.

وی با بیان اینکه مجلس دهم ضعف‌های فراوانی داشت، افزود: روزی که معاهدات پالرمو و FATF در مجلس مطرح شد و نمایندگان در قبال آنها منفعل و مستأصل عمل کردند طبیعتاً سران قوا هم باید بدون مشورت با پارلمان در مورد افزایش بهای بنزین تصمیم یکجانبه بگیرند. 

** مجلس یازدهم به دنبال مقابله با بی‌عدالتی، تبعیض و فساد باشد

منتخب مردم ملایر در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد:‌ حوزه قانون‌گذاری مجلس باید به سمت و سوی رفع نیازمندهای اصلی کشور برود.

آزادیخواه اظهار داشت: اگر امروز مردم در باره یارانه‌ها و بی‌عدالتی در توزیع سبد کالا و معیشتی مشکل دارند قانون‌ باید فریادرس آنها باشد و بایدها و نبایدها در مجلس طوری شفاف باشد که دستگاه اجرایی سریعاً آن را اجرا کرده و با ذره‌ای بی‌عدالتی، تبعیض و فساد در دولت عملیاتی نشود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس یازدهم اقتصاد غیرنفتی قانون گذاری مجلس سبد کالا مجلس یازدهم قانون گذاری مجلس ملایر در مجلس یازدهم منتخب مردم مجلس دهم مجلس آتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۵۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم
  • عملیات وعده صادق وجدان مردم آزادیخواه جهان را بیدار کرد
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود