Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیم‌نگاهی به فعالیت هنرمندان کشورهای خارجی و ایرانی نشان می‌دهد که درک و فهم از نقش مسئولیت‌پذیرانه در مقابله با شرایط بحرانی، می‌تواند چه‌قدر متفاوت باشد. ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، با شیوع کرونا در سرتاسر جهان تمام صنوف و مشاغل خود را در معرض آزمایش انسانی و بشردوستانه دیده‌اند و هرکس به سهم خود کمکی برای حل این بحران بزرگ جهانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محک «کرونا» برای سلبریتی‌ها / سکوت مشکوک سلبریتی‌ها در همراهی با مردم!معاونت فرهنگی قوه قضائیه به‌طور موازی با سازمان سینمایی عمل کند/ هر سلبریتی سرمایه اجتماعی نیستزاکانی: مسئولان از سلبریتی‌ها هم مالیات بگیرند/ مجلس یازدهم با "شفاف‌سازی آراء" آغاز شود

به طوری طبیعی پرستاران و پزشکان در صف اول مبارزه‌اند اما دیگر مشاغل و صنوف نیز می‌توانند به دلیل اهمیتی که دارند در این مبارزه یاری‌رسان خوبی باشند. مثلاً خیاطان برای تهیه ماسک دست به کار شده‌اند و جوانان برای ضدعفونی کردن خیابان‌ها و تهیه اقلام ضروری به طور گروهی در حال کارند.

یکی از صنوف دیگر هنرمندانند که می‌توانند با ساخت و بازی در برنامه، فیلم و سریال‌هایی روحیه بیماران، خانواده‌های آنان و عموم مردم کشور خودشان را بهبود بخشند و هم بخش قابل توجهی از آنان که دارای ثروتند در کمک‌رسانی به دولت و مردم خود نقش‌آفرین باشند.

این طور که اخبار و رسانه‌های داخلی و خارجی می‌گویند مقابله و درمان با کرونا آنقدرها هم که فکر می‌کنیم ارزان نیست. به عنوان مثال اخبار 24 ساعت گذشته از درخواست وام 5 میلیارد دلاری! دولت از صندوق جهانی پول برای درمان و مقابله با این ویروس منحوس خبر داده‌اند که نشان می‌دهد در زمنیه تأمین اعتبار دچار مشکلیم.

درخواست 5میلیارد دلاری ایران از صندوق بین‌المللی پول برای مقابله با کرونا

البته این موضوع تنها شامل کشور و مردم عزیز ما نشده است و برخی دیگر از کشورهایی که به نظر می‌رسد از نظر اقتصادی از وضعیت بهتری برخوردار باشند نیز در تأمین مخارج خود دچار مشکل شده‌اند و البته برای رفع آن تنها دولتشان از صندوق جهانی درخواست وام نکرده است، بلکه جمع کثیری از هنرمندان این کشورها نیز در تأمین بودجه کمک شایانی کرده‌اند.

یکی از این کشورها کره جنوبی است که تعداد زیادی از هنرمندانش از 10 میلیون تا 100 میلیون وون معادل 83 هزار دلار به دولت خود برای حل این بحران کمک کرده‌اند تا سهم خود را برای مبارزه و مقابله با کرونا ادا کنند. نقش‌آفرینی هنرمندان کره‌ای در این موضوع مهم نشان داده است که فهم و درک جایگاه هنرمندان و سلبریتی‌های کره‌ای از خودشان و نسبتشان با مردم سرزمین و کشورشان چه‌قدر مسئولیت‌پذیرانه و دلسوزانه است.

کمک هنرمندان کره برای درمان کرونا

به عنوان مثال "لی یانگ آئه" بازیگر سرشناس کره‌ای یا همان یانگوم مبلغ 50 میلیون "وون" برای افزایش تجهیزات پزشکی کمک کرده، "پارک سو جون" دیگر بازیگر مشهور کره‌ای نیز 100 میلیون "وون" به دولت کره جنوبی پرداخت کرده است تا برای افزایش تجهیزات هزینه شود.

همچنین "شوگا" خواننده سرشناس و "سون یه جین" بازیگر کره‌ای به انجمن‌های خیریه کمک کرده‌اند. "سونگ گاین" خواننده کره‌ای درآمد یکی از کنسرت های خود را به کمک به بیماران کرونا اختصاص داده و گیم گویون دیگر هنرمند کره‌ای 40 هزار ماسک را خریداری و بین مردم توزیع کرده است.

اما این مهم در کشور ما گویا اوضاع دیگری دارد. جدای از برخی از هنرمندان ما که در فضای مجازی با نشر پست‌های توصیه محوری درباره خانه ماندن و رعایت نکات بهداشتی تلاش می‌کنند دلگرمی بدهند و مردم را به سمت مدیریت خویشتن در شرایط سخت هدایت کنند، اتفاق خاص دیگری از طرف جمعیت چندین هزارنفری هنرمندان نمی‌افتد.

این در حالی است که طبق آمار و مستندات دستمزد برخی از بازیگران، کارگردانان و سود حاصل از فروش بسیاری از فیلم‌ها برای تهیه‌کنندگان آنقدر بالا است که اگر هرکدام گوشه‌ای از کار را به هر مقدار که می‌توانند بگیرند قطعاً هم کمک قابل قبولی به مجموعه در حال مقابله و درمان کرونا می‌شود و هم برگ برنده‌ای خواهد بود برای این قشر مهم فرهنگی کشور و سندی می‌شود ماندگار در تاریخ که نشان از همدلی و همکاری هنرمندان ایران زمین با مردم دارد.

اما متأسفانه سلبریتی‌های ما در این قبیل کمک‌رسانی‌ها کارنامه خوبی ندارند. کافی است به کمک‌رسانی‌های هنرمندان در زلزله و سیل سال قبل اشاره شود که آخر هم تکلیف مقادری زیادی از پول‌هایی که از مردم گرفته شد، معلوم نشد که چه شد؟ البته برخی از هنرمندان تکلیف سرمایه جمع‌آوری شده را روشن کردند اما خروجی آن مقوله‌های کم ضرورتی مانند خانه فرهنگ در شرایطی بود که مردم خانه و سرپناهی نداشتند چه برسد که نیازی به خانه فرهنگ و هنر داشته باشند.

این روزها نیز سهم سلبریتی‌ها در مبارزه با کرونا و مداوای بیماران، غیر از چالش‌های رقص و انتشار چند پست که در خانه بمانید  چیز دیگری نیست. این مسئله در کنار دو تابعیتی بودن بسیاری از هنرمندان نشان می‌دهد که امتحان و محک کرونا باعث شده است تا هنرمندان کشور تا اینجای کار از این امتحان نمره قابل قبولی به‌دست نیاورند.

پست لاکچری گلزار درباره کرونا

اگر خاطرمان باشد در ابتدای این بحران کارگردان فیلم اسکاری انگل و همینطور جکی چان بازیگر و کارگردان مطرح شرق آسیا، هرکدام جداگانه مبالغ قابل توجهی را برای شکست کرونا اختصاص دادند. اما آیا محمدرضا گلزار و یا نوید محمدزاده نیز حاضرند از سرمایه خود هرکدام 100 میلیون تومان پرداخت کنند؟

پیشنهاد میلیونی «جکی چان» برای کشف واکسن ویروس کروناکارگردان «انگل» به جنگ کرونا آمد

انتهای پیام/

R1544/P/S4,34/CT7 واژه های کاربردی مرتبط کره جنوبی هالیوود سینمای ایران سینما

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کره جنوبی هالیوود سینمای ایران سینما کره جنوبی هالیوود سینمای ایران سینما سلبریتی ها کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۶۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • (ویدئو) لحظه ترور سلبریتی مشهور عراقی
  • نوگرایی و جوانگرایی شرط پویایی یک جامعه است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • سلبریتی تراز یعنی پهلوان رزاز
  • انتقاد تند یک امام جمعه از واگذاری تیم استقلال به هلدینگ خلیج فارس /چرا سرمایه این هلدینگ خرج یک تعداد سلبریتی پرخرج شود /این خیانت است
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • تعیین‌کننده بودن رسانه در دنیای امروز انکارناپذیر است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود