Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان بر اساس یافته‌های یک بررسی مقدماتی دریافته‌اند ویروس جدید کرونا ممکن است در ذرات ریز شناور که آئروسل یا هوا پخش نامیده می‌شوند، برای چندساعتی زنده بماند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا؛ بر اساس یافته‌هایی که در یک پایگاه‌ داده‌های پژوهشی پزشکی (medRxiv) قرارگرفته ولی هنوز برای انتشار در ژورنال‌های علمی بازبینی نشده، ویروس کرونا تا ۳ ساعت پس از شناور شدن در هوا قابل‌شناسایی است و در تمام این مدت می‌تواند سلول‌های کشت داده‌شده در آزمایشگاه را آلوده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهشگران می‌گویند با توجه به یافته‌هایشان انتقال آئروسل یا هوا پخش ویروس محتمل به نظر می‌رسد. البته این دانشمندان می‌گویند هنوز نمی‌دانند چه غلظتی از ویروس در هوا لازم است تا بتواند یک انسان واقعی را آلوده کند. به گفته این دانشمندان حتی اگر انتقال آئروسل ویروس به انسان‌ها بتواند رخ دهد، بعید به نظر می‌رسد این روش در همه‌گیری فعلی عاملی اصلی باشد.

فعلاً اجماع علمی بر این است که اغلب موارد انتقال ویروس کرونا از طریق قطرک‌های تنفسی بزرگ انجام می‌شود، نه ذرات ریز هوا پخش. خوشبختانه این قطرک‌ها آن‌قدر سنگین هستند که نمی‌توانند زیاد دور بروند و پس از یکی دو متر پایین می‌افتند.

آئروسل‌ها یا ذرات هوا پخش بالقوه می‌توانند به مسافت‌های دورتری بروند، مثلاً ویروس آبله‌مرغان از یک فرد مبتلا می‌تواند به شکل هوا پخش به ده‌ها متر دورتر برود و باعث عفونت‌های ثانوی در محیط شود و حتی پس‌ازآنکه فرد محیط را ترک می‌کند، مدت‌ها در هوا شناور باقی می‌ماند.

مقامات چینی هم قبلاً در دستورالعمل تشخیصی و درمانی‌شان برای ویروس کرونا «قرار گرفتن به غلظت بالای آئروسل در محیط نسبتاً بسته برای مدت طولانی» را به‌عنوان یک‌راه احتمالی انتقال گنجانده بودند.

 چنین شرایطی به‌احتمال‌زیاد فقط در محیط‌های و در هنگام انجام اعمال پزشکی مانند گذاشتن لوله تنفسی برای بیماران رخ می‌دهد؛ بنابراین اقدامات بیشتری برای جلوگیری از عفونت درون بیمارستان‌ها ضروری است.

انتهای پیام/4145

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا کرونا نگیریم هوا پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۶۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران

تین نیوز

شماری از آگاهان امور اقتصادی افغانستان می گویند که این کشور می تواند خط آهن قزاقستان را که از طریق این کشور به جنوب آسیا وصل می شود، از طریق اسلام قلعه به خط آهن ایران وصل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی دولت سرپرست افغانستان به تازگی با سریک ژومانگارین معاون نخست وزیر قزاقستان درمورد احداث شبکه راه آهن از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کرد.

اکنون این موضوع مطرح است که ایجاد این شبکه خط آهن چه اهمیتی برای افغانستان و کشورهای منطقه دارد؟ و افغانستان چه سودی از آن می برد؟

شبیر بشیری آگاه امور اقتصادی در این ارتباط، گفت: افغانستان بدنبال گسترش تجارت دوجانبه با کشورهای همسایه و منطقه و همچنین گسترش شبکه حمل و نقل و ترانزیت افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی با کشورهای همسایه و منطقه است.

بشیری با بیان اینکه حکومت سرپرست افغانستان و بخش خصوصی افغانستان از ایجاد این شبکه راه آهن استقبال می کنند، اظهار داشت: با تطبیق این شبکه خط آهن، افغانستان بر اساس موقعیت ژئوپلیتیک که در منطقه دارد می تواند نقش استراتژیک را بازی کند و آسیایی مرکزی را به آسیایی جنوبی وصل کند.

این آگاه امور اقتصادی گفت: با ایجاد این خط آهن، ترانزیت و حمل و نقل تجارتی ایجاد می شود و افغانستان نقش پل ارتباطی میان آسیای مرکزی و آسیایی جنوبی را به خوبی ایفا می کند.

بشیری خاطرنشان کرد: در صورت محقق شدن این ایده تجارتی و حمل و نقلی، منافع اقتصادی زیادی عاید افغانستان و کشورهای منطقه خواهد شد.

در همین حال، آذرخش حافظی آگاه امور اقتصادی گفت: افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی به انواع مختلف حمل و نقل زمینی نیاز دارد و ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا نقش ترانزیتی افغانستان را ارتقا بخشیده و حمل و نقل را تسهیل می کند.

حافظی افزود: ایجاد این شبکه برای رونق اقتصادی و ارایه بهتر خدمات، بالا رفتن نقش ترانزیت افغانستان اثر مثبت دارد و درعین حال و برای همگرایی منطقه ای مفید می باشد.

این آگاه امور اقتصادی افزود: ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا، سبب گسترش مناسبات تجارتی، صنعتی و خدماتی میان آسیایی مرکزی و آسیایی جنوبی و سایر کشورهای منطقه می شود.

وی تصریح کرد: ما با جمهوری اسلامی ایران خط آهن از طریق اسلام قلعه را داریم و می توانیم خط آهن قزاقستان را که خاک افغانستان را به جنوب آسیایی وصل می کند، به جمهوری اسلامی ایران هم وصل کرده و این پروژه بزرگ اقتصادی را محقق کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد