Web Analytics Made Easy - Statcounter

 صدای ایران- کرونا انقلابی به پاکرده که پسا انقلاب آن نمی دانیم به کجا می رسد؟ به ناکجا آباد یا مدینه ای فاضله!؟
ویروس کرونا به اجبار و بدون هیچ ملاحظه ای سبک زندگی ما را در حال متحول کردن است، کاری به برنامه ریزی، یا کار نیمه تمام ویا اولویتهای  ما ندارد . معیشت ، سیاست، اقتصاد و .. سرش نمی شود هر انچه مهم بود دیگر هیچ اهمیتی ندارد در حال حاضر سلامتی صلح و ثبات اهمیت دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوی توجه ها اغلب به سمت کروناست  وعده کم فرصت طلبی که همیشه به فکر کاسبی اند اعم ازاستفاده کنندگان! یا سواستفاده کنندگان از آن و فراموش شدگان و مهره های شاید سوخته ای که فرصتی برای دیده شدن پیدا می کنند و سعی در سوار شدن در  این موج  گل آلود عظیم  هستند تا ماهی و یا حتی کوسه خود را شکار کنند .
این واقعیت که امکانات و زیر ساختهای ما تا چه حد می تواند پاسخگوی این حجم از مبتلایان به کرونا باشد بحثی است که مجزا میتوان آن را برسی کرد که به گفته مسئولان در این حدی که گرفتار شدیم نیست! اما مسئله مهمتر فرهنگ و نوع رفتار  و مواجهه ما با بحرانهایی از این دست است که مورد آزمون جدی قرار می گیرد و اینکه آیا به همین منوال قابل ادامه دادن هست یا این رویه به شکست محکوم است ؟
کرونا خیلی از کشور ها را درگیر کرده اما برای ما متفاوت تر است فشار های اقتصادی و فشار های روانی که بخاطر اتفاقهای مختلف درگیرش بوده ایم. وضعیت اقتصادی ما طوری نیست که مثلا یک تا 2 در صد از اقتصاد کلان ما را تحت تاثیر قرار دهد و اقتصاد دانها و مدیران کلان و شرکت ها ی بزرگ را شامل شود مسئله ما بحث روزمرگی است خیلی از مردم ما بحث معیشت روزانه را دارند تعطیلی های مکررمخصوصا در نزدیکی سال جدید و عید ملی مان که از نظر اقتصادی همه اقشار جامعه مان از بازار شب عید آن بهره می بردند مثل کارگران روز مزد دست فروشان نظافتچی ها  و همه بازاریها و کسبه برای ان برنامه ریزی می کنند تا زا آن بهره مند شوند .

اکنون شرایط اظطراری است گیرم که مسئولان اعلام بکنند یا نه! وبسیج عمومی  و ملی میتواند مارا از شر این ویروس که کل کشور را فلج کرده نجات دهد . واگذاری سنگینی این بحران بر دوش پرستاران و در کل جامعه سلامت کاری  غیر اخلاقیست . حجم کار چند برابر استاندارد در روزهای متوالی این فرشتگان را از پای در می آورد. آیا منصفانه است که ما بی تفاوت در کوچه و بازار و مسافرت و همه کارهای عادی خود را ادامه دهیم و در پخش هر چه بیشتر این ویروس فعال باشیم و هیچ مسئولیتی را نپذیریم و هر از چند گاهی بر سر مسئولان فقط غر زده  وخود را بدین شکل فریب دهیم!؟   فرهنگ عمومی ما در عصر حاضرمعمولا با نیشخند و طنزپردازی به مشکلاتی از این دست می پردازد و طنز تبدیل به واکنش اعتراضی ما شده است شاید با خنده می خواهیم از تلخی زیا آن اندکی بکاهیم وبا ناسازگاریها خود را سازگار کنیم . آیا این فرافکنی و فرار از مسئولیت نیست؟ چرا یکپارچه با قیامی ملی علیه این بحران اقدام نمی کنیم کاری که  در حافظه تاریخی دور و نزدیکمان زیاد از آنها به یاد داریم؟    در هر صورت کرونا روزی تمام خواهد شد اما پس از ان آیا عملکرد و رفتار خود در مواجه با این شرایط را مثل هشت سال دفاع مقدس خواهیم ستود !؟ ویا با شرمندگی از آن یاد خواهیم کرد؟ سفر نکنیم و در خانه بمانیم این حد اقل کاری است که میتوانیم انجام دهیم. عید ما بعد از شکست کرونا! حمید سعادتی

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: انقلاب کرونا پسا کرونا پرستاران صدای ایران فرهنگ عید ما بعد از شکست کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟

آیا این امکان وجود دارد که نانوذرات از دستگاه گوارش عبور کرده و دارو را مستقیم به بافت مغز برسانند؟ محققان دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گویند بله و انتظار می‌رود آخرین یافته‌های آنها برای بیماران مبتلا به اختلالات نورودژنراتیو مانند مولتیپل اسکلروزیس یا ام‌اس، اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS و بیماری پارکینسون یا PD مفید باشد. این کار با همکاری شرکت کلین نانومدیسین انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مرتضی محمودی، دانشیار گروه رادیولوژی در کالج‌های پزشکی استئوپاتی و پزشکی انسانی و سلامت دقیق دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گوید: ما بر روی شناسایی هویت بیولوژیکی نانوذرات از جمله نوعی از پروتئین‌ها که به سطح می‌آیند، متمرکز هستیم. این موضوع مهم است زیرا نوع پروتئین‌هایی که به سطح می‌آیند، الگوی منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهند که می‌تواند ما را برای عبور از سد خونی مغز و کار مستقیم در بافت‌های مغز یاری کند.

محمودی و تیم تحقیقاتی او دو مقاله در مورد هویت بیولوژیکی نانوذرات منتشر کرده‌اند. اولین مورد با عنوان «Measurements of heterogeneity in proteomics analysis of the nanoparticle protein corona across core facilities » در سال ۲۰۲۲ در نشریه Nature Communications منتشر شد.

دومین مقاله این گروه با عنوان « A uniform data processing pipeline enables harmonized nanoparticle protein corona analysis across proteomics core facilities » در ماه ژانویه ۲۰۲۴ در Nature Communications منتشر شد.

محمودی می‌گوید: نانوذرات یکسان با پروتئین کرونا را تهیه و به ۱۷ مرکز ارزیابی مختلف ارسال کردیم. ما تنوع داده‌های قابل‌توجهی را از پروتئین‌های ارسالی دریافت کردیم، بنابراین روشی برای تجزیه و تحلیل برای کمک به آزمایشگاه‌ها در بازتولید دقیق‌تر داده‌ها از هویت بیولوژیکی نانوذرات ایجاد کردیم. این ابزار به جامعه علمی کمک می‌کند تا در تحلیل نتایج هماهنگ‌تر شوند.

محمودی می‌گوید: از آنجایی که ما بیش از ۱۵ سال تجربه تجزیه و تحلیل قوی کرونا پروتئین را داریم، توانستیم با شرکت کلین نانومدیسین (Clene Nanomedicine) برای روشن کردن هویت بیولوژیکی نانوذرات آنها همکاری کنیم.

CNM-Au۸ سوسپانسیونی از نانوبلورهای طلا است که بیماران می‌توانند به صورت خوراکی مصرف کنند. نانوکریستال‌ها از طریق دستگاه گوارش عبور کرده و وارد سیستم گردش خون بدن می‌شوند، جایی که با پروتئین‌های خون و سایر مولکول‌های زیستی برهم‌کنش می‌کنند و توسط آنها پوشانده می‌شوند.

به نقل از ستاد نانو، محمودی توضیح داد که این ترکیب توانایی نانوبلورها را برای عبور از سد خونی مغزی افزایش می‌دهد. تحقیقات ما نشان می‌دهد که این نانوبلورهای طلا که با استفاده از روشی جدید برای تشکیل ساختارهای خاص و بدون سورفکتانت‌ها ساخته شده‌اند، می‌توانند یک کرونا پروتئین متمایز تشکیل دهند که دسترسی به بافت مغز را تسهیل ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • روشنفکری ایرانی و تشویق حرام‌کاری
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت