Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه می‌توانیم برای هر معلم ۲۵ ساعت آموزش کارآفرینی داشته باشیم، گفت:کمپ برنامه‌نویسی برای دانش‌آموزان داشتیم. ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۰ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مشکوة اسدی، نماینده سازمان فناوری اطلاعات در برنامه تلویزیونی پرسشگر اظهار کرد: برخی مدیران فراتر از وظایف سنتی‌شان حرکت کرده و دغدغه سایر حوزه‌ها را هم دارند و مدیران جدید وزارت ارتباطات این گونه‌اند و این دغدغه را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در حوزه آموزش و فناوری اطلاعات از دو وجه به موضوع نگاه می‌کنیم؛ نخست آموزش ICT و دوم ICT به عنوان ابزاری برای آموزش. در مورد اول بزرگترین دغدغه ما عدم تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص است. 

آموزش وپرورش نیروی متخصص برای تدریس کتاب کارآفرینی ندارد

نماینده سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به مهارت فناوری اطلاعات گفت: نیروهایی که تربیت می‌شوند نمی‌توانند در بازار کار مفید باشند زیرا مهارت‌هایی که باید بیاموزند را در مدرسه نمی‌آموزند در حوزه کارآفرینی آموزش و پرورش محتوا را هم فراهم کرده است و بوم کسب و کار هم در کتاب توضیح داده می‌شود اما در بدنه آموزش و پرورش نیروی متخصصی که بتواند این کتاب را به نحوا احسن آموزش دهد نداریم. 

تدریس مجازی معلم در پارکینگ خانه برای دانش‌آموزان استثناییکلاس تربیت بدنی هم به خانه دانش‌آموزان می‌رود!

اسدی ادامه داد: در همکاری سال گذشته با آموزش و پرورش در زمینه برنامه نویسی و کارآفرینی حدود 3000 دانش‌آموز را تربیت کردیم. اگر در بهترین حالت همکاری، این عدد به 30 هزار برسد آیا 30 هزار دانش‌آموز برای ورود به بازار کار کفایت می‌کند؟ از نظر ما خیر. برای آنکه این آموزش‌ها قابلیت تعمیم به همه کشور داشته باشد باید در تربیت معلم کمک کنیم  تا معلم‌ها بتوانند با توجه به محتوایی که وجود دارد به درستی تربیت و آموزش دانش‌آموزان را انجام دهند. 

آمادگی وزارت ارتباطات برای تربیت دبیر متخصص 

وی با بیان اینکه ما آمادگی همکاری با آموزش و پرورش را برای تربیت نیروی انسانی و دبیر متخصص داریم، گفت: تحولات حوزه فناوری اطلاعات بسیار سریع است، وزارت ارتباطات با آخرین دستاوردهای حوزه اطلاعات آشنا است و می‌توانیم این حوزه‌ها را رصد کرده و به دیگر حوزه‌ها کمک کنیم. 

می‌توانیم برای هر معلم 25 ساعت آموزش فناوری اطلاعات داشته باشیم

نماینده سازمان فناوری اطلاعات افزود: البته مشکل در حوزه‌های مختلف دیگری هم وجود دارد اما یکی از راهکارهای ما آموزش نیروی متخصص است. اگر کتاب فناوری اطلاعات در همه مدارس اجرا می‌شود آموزش و پرورش می‌تواند به ازای هر مدرسه یک معلم به ما معرفی کند تا تحت آموزش‌های ما قرار بگیرد تا جایی که مطمئن شویم مثلا یک معلم فیزیک درس فناوری نمی‌دهد. می توانیم برای هر معلم 25 ساعت آموزش کارآفرینی با تاکید روی حوزه فناوری اطلاعات داشته باشیم. 

وی با اشاره به اینکه ما کمپ برنامه نویسی برای دختران و پسران با تمرکز بر دبیرستانی‌ها داشتیم و خروجی خیلی خوب بود، گفت: در سال جدید نیز در سراسر کشور این رویدادها را خواهیم داشت. بالای 70 تا 80 درصد نیروهایی که وزارت را در این رویدادها کمک کردند در راستای مسئولیت اجتماعی بوده است شرط ما برای شرکت در این رویدادها، دانش آموزان از مدارس دولتی و تمرکز بر مناطق کم برخوردار بوده است و سال آینده رویداد برنامه نویسی را برگزار خواهیم کرد.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط معلمان وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معلمان وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان معلمان وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان وزارت ارتباطات آموزش و پرورش برنامه نویسی دانش آموزان حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۰۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش جهرم گفت: نخستین جشنواره خواندن و اختتامیه سومین جشنواره خوشنویسی دانش آموزان ابتدایی در سالن علامه امینی جهرم برگزار شد.
عبدالصمد یاسمی پور افزود: جشنواره خواندن که شامل گلستان خوانی، شاهنامه خوانی و متون کهن است با هدف تقویت و کسب مهارت دانش آموزان، قدرت بیان، روان خوانی، علاقه به مطالعه و آشنایی با زبان و ادبیات فارسی و ایجاد فرصت برای شناخت استعداد و توانایی دانش آموزان برپا شد.
وی افزود: در نخستین دوره جشنواره خواندن، بیش از ۳۰۰ اثر تولیدی به واحد آموزش ابتدایی ارسال شد که ۴۳ اثر منتخب به مرحله اختتامیه جشنواره و اجرا راه یافت  و از آنان تقدیر شد.
همچنین ۶۰۰ اثر خوشنویسی به جشنواره ارسال و از ۷۶ برگزیده ، تجلیل شد.
شهرستان جهرم در جنوب فارس و در فاصله ۱۹۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی