Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رسانه های مختلف داخلی و خارجی و نیز چهره های متفاوت این روزها به پیش بینی و گمانه زنی پیرامون شیوع کرونا در کشور می پردازند در گزارشی که در ادامه می خوانید بر اساس داده های علمی و آمارهای تطبیقی به این موضوع پرداخته شده است.

به گزارش خرداد، بنابر گزارش کارشناسی «تحلیل و پیش‌بینی روند مبتلایان به کرونا ویروس در ایران» که به‌تازگی در خروجی سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات قرار گرفته است، در یک سناریوی واقع‌بینانه، اوج شیوع این بیماری در اواسط فروردین‌ماه ۱۳۹۹ رخ خواهد داد و تعداد مبتلایان در آن زمان به بیش از ۹۰هزار نفرخواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش تحلیلی که از سوی شورای پژوهشی اتاق بازرگانی شیراز تهیه و به‌منظور انتشار عمومی در اختیار دبیرخانه کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات قرار داده شده است، ضمن ارائه آمار روزانه روند شیوع ویروس در چین و خارج از چین، به نکات قابل‌توجهی از وضعیت این بیماری در کشور پرداخته است.

در این گزارش، پس از تشریح روند گسترش بیماری، به پیش‌بینی حداکثر گسترش و نقطه اوج شیوع ویروس در ایران بر اساس ۴سناریوی بسیار خوش‌بینانه، خوش‌بینانه، بدبینانه و واقع‌بینانه پرداخته شده است و در پایان ضمن ارائه توصیه‌هایی برای شکستن چرخه انتقال ویروس و رسیدن سریع‌تر به نقطه اوج شیوع، بر جدی گرفتن برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری ازطرف مسئولین و بروز رفتار مسئولانه از سوی مردم تاکید شده است.

شایان ذکر است: کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات با هدف ارتقای سلامت عمومی جامعه و با تاکید بر اهمیت اصالت اطلاعات در شرایط شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور، کلیه آیین نامه‌ها، دستورالعمل‌ها، آمارها، بخشنامه‌ها و مصوبات مرتبط با مقابله عمومی با شیوع این بیماری فراگیر را به‌صورت متمرکز در سامانه منتشر می‌کند.

کلیه اطلاعیه‌ها و دستورالعمل‌های صادره از وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت نفت، ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران، اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی شیراز، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، بیمه رازی و... ازجمله اطلاعاتی است که تاکنون در بخش ویژه اطلاع‌رسانی درباره شیوع ویروس جدید کورونا در سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات ثبت شده است.

بنابر اعلام دبیرخانه کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، مردم می‌توانند برای اطلاع از آخرین مصوبات و دستورالعمل‌های دستگاه‌های مختلف کشور در رابطه با بیماری کرونا به سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات به نشانی الکترونیکی foia.iran.gov.ir مراجعه کنند.


برچسب ها: کرونا ، شیوع کرونا ، پیک کرونا

منبع: خرداد

کلیدواژه: کرونا شیوع کرونا پیک کرونا انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۰۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • معاون وزیر راه: ۴۷۵ نقطه پرتصادف در راههای کشور داریم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید