Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی گمرک در نامه ای به قائم مقام وزیر صمت خواستار دریافت اطلاعات کالاهای مقابله با کرونا در بنادر شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مهرداد جمال ارونقی معاون فنی گمرک ایران در نامه ای به قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی اقدامات انجام شده گمرک در رابطه با صادرات و واردات کالاهای مقابله با کرونا را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه آمده است: وفق مفاد تصویب نامه هیأت وزیران به شماره ۱۵۹۷۹۴ات ۵۷۵۰۹. مورخ ۱۳۸۸.۱۲.۱۴ ، رفع ممنوعیت واردات، اعمال محدودیت و ممنوعیت صادرات، تغییر در سود بازرگانی واردات و عوارض صادراتی اقلام مورد نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور تأمین نیاز مراکز درمانی و مردم برای مقابله و مهار ویروس کرونا به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار گردیده است. گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز در این راستا نسبت به صدور بخشنامه شماره ۹۸.۱۵۹۳۲۱۴ مورخ ۱۳۸۸.۱۲.۱۰ و بخشنامه های تأکیدی بعدی اقدام و اقدامات لازم را در ۴ حوزه : صادرات ، واردات، معافیت از پرداخت حقوق ورودی و انتقال و عبور به کلیه گمرکات اجرایی کشور ابلاغ نموده است. لذا با توجه به اهمیت و فوریت موضوع:

1- در حوزه صادرات ، گمرکات اجرائی ، از صدور کالاهایی که صادرات آنها در این زمینه ممنوع اعلام گردیده است. جلوگیری و متعاقب درخواست صاحبان مبنی بر ابطال اظهارنامه و عودت کالاهای مذکور به داخل کشور، لیست این اقلام، روزانه بصورت مکتوب به آن مرجع اعلام می گردد (از جمله نامه های شماره ۹۸/۱۶۳۲۱۶۷ مورخ ۱۳۸۸.۱۲.۱۹ و ۹۸.۱۶۳۹۸۹۸ مورخ ۱۳۸۸.۱۲.۲۰) که لازم است دستور مقتضی در خصوص نظارت بر اقلام برگشتی به داخل کشور صادر و به مراجع ذیربط ابلاغ گردد.

۲- در حوزه واردات، وفق مفاد مواد ۳۸ و ۳۹ قانون امور گمرکی، اقدامات گمرک به همراه تسریع و تسهیل در انجام امور و تشریفات، از لحظه اظهار کالا به گمرکات اجرائی صورت می پذیرد و به کلیه گمرکات اجرایی کشور تأکید شده است ضمن رصد روزانه اظهارنامه های موجود در این زمینه، تدابیری اتخاذ گردد تا کوچکترین ایستایی در ترخیص این اقلام بوجود نیامده و انجام تشریفات مربوطه بصورت شبانه روزی در دستور کار کلیه گمرکات قرار گرفته است با مع الوصف با عنایت به احتمال دپوی اقلام مرتبط با بحث کنترل و مقابله با ویروس کرونا در بنادر ، مناطق ویژه ، مناطق آزاد و یا انبارهای عمومی و اماکن مربوطه - که برای ورود به کشور و اظهار تحت رویه واردات قطعی وارد این اماکن شده اند لیکن صاحبان کالا به دلایل مختلف ، هنوز نتوانسته اند نسبت به اظهار این اقلام اقدام نمایند صدور دستور بررسی فوری و مطالب آخرین آمار این کالاها از مراجع تحویل گیرنده کالا، جهت اتخاذ تصمیم در این خصوص، ضروری به نظر می رسد. جا دارد از همکاری های صورت پذیرفته توسط دستگاه های ذیربط فوق با این سازمان نیز مراتب سپاس این حوزه معاونت اعلام گردد مراتب فوق جهت استحضار و صدور دستور مقتضی ایفاد می گردد. خواهشمند است دستور فرمایند از نتیجه اقدامات صورت پذیرفته در این خصوص، این حوزه معاونت را نیز مطلع فرمایند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: گمرک وزارت بهداشت وزیر صنعت صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۰۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • در دیدار روسای گمرکات ایران و عراق چه گذشت؟
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود