Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه پهلوانی امروز (شنبه) با بیان این خبر گفت: در این بخشنامه برای واحدهای حوزه مرکزی دستگاه‌های اجرایی تا سطح اداره یا گروه، بسته به نوع و حجم خدمات و وظایف و برای واحدهای خارج از مرکز در سطح منطقه، استان و شهرستان، سطح کارشناسی یا کارشناس مسئول در نظر گرفته شده است.

پهلوانی اظهار داشت: یکی از مهمترین اثرات این اقدام، تعیین تکلیف مسئولیت و نقش‌های مربوط به بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی است تا پیش از این بخشنامه، سازمان ملی بهره‌وری ایران از طریق کمیته‌های بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی که در سطح عالی،  متشکل از روسای دستگاه‌ها و معاونین و مدیران ذیربط تشکیل شده بود، اقدامات دستگاه‌ها در اجرای مواد 3 و 5 قانون برنامه ششم و سایر اقدامات برآمده از تکالیف دستگاه‌ها را پیگیری و نظارت می‌کرد؛ حال با ابلاغ بخشنامه اصلاح ساختار با هدف ایجاد ساختار مستقل و پاسخگو برای بهره‌وری در دستگاه‌ها، این زنجیره کامل می‌شود و جایگاه کارشناسی و مدیریتی بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی سیر تکوینی خود را طی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: بدیهی است که ماموریت بهره‌وری دستگاه‌ها، در دو حوزه اداری و بخش‌های اقتصادی، قابل تعریف است و جاگیری واحد سازمانی بهره‌وری ذیل ساختار نوسازی و تحول اداری به معنی حذف آن بخش از وظایف و مسئولیت‌ها که معطوف به ماموریت‌های دستگاه در قبال بخش تحت تولیت است، نبوده و امیدواریم پس از طی این مرحله ساختار نهایی بهره‌وری متناسب با نیاز هر دستگاه شکل بگیرد.

رییس سازمان ملی بهره‌وری ایران در ادامه با تأکید بر این مهم که بهره‌وری وظیفه‌ای منحصر به یک فرد یا یک واحد سازمانی نیست، افزود: ایجاد این ساختار تنها برای تسریع اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حوزه بهره‌وری است و نباید فراموش کنیم که «بهره‌وری وظیفه همه کارکنان یک دستگاه است» به عبارت دیگر ما سعی داریم از طریق تبیین و تدقیق وظایف و جایگاه سازمانی بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی، بهره‌وری را به جزء لاینفک وظایف همه کارکنان و به دغدغه اصلی ایشان تبدیل کنیم.

وی در پایان اعلام کرد: شرح وظایف واحدهای متولی بهره‌وری در دستگاه‌های اجرایی در مرکز و استان‌ها به همراه شرح وظایف کمیته‌های بهره‌وری دستگاهی و استانی به زودی ابلاغ خواهد شد.

برچسب‌ها محمد شریعتمداری فاطمه پهلوانی سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمد شریعتمداری سازمان بهزیستی کشور محمد شریعتمداری سازمان بهزیستی کشور بهره وری در دستگاه های اجرایی بهره وری در دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۰۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

رئیس سازمان مدیریت و برنام ریزی خراسان جنوبی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید جهانشاهی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی به دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و اظهار داشت: طی سال‌های اخیر در اسناد بالادستی کشور موضوع بهره‌وری و رویکردهای ارتقای عوامل تولید در سیاست‌ها، راهبردها و برنامه‌های عملیاتی کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد توجه ویژه قرار گرفته است که در این زمینه می‌توان به سیاست‌های کلی اصلاح نظام اداری، سند تحول دولت مردمی، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، برنامه جامع بهره‌وری کشور و قوانین پنج‌ساله برنامه توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی (برنامه چهارم، پنجم، ششم و هفتم) اشاره کرد.

وی افزود: نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری در راستای افزایش مشارکت دستگاه‌های اجرایی کشور در حرکت ملی بهره‌وری و تحقق رشد اقتصادی هدف، در بند اول سیاست‌های کلی برنامه پنج ساله هفتم ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین و توسط معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در شهریورماه 1402، ابلاغ شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی تصریح کرد: در همین راستا با عنایت به اینکه توجه به حل مسائل کلیدی استان، در قالب شاخصه اصلی در اجرای نظام نامه مزبور مطرح است، سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به عنوان یک سازمان تنظیم کننده و تسهیلگر در گام اول، با تمرکز بر حل مسائل نابهره‌ور استان به عنوان یک چرخه نظام‌مند، تکرار شونده و مستمر، استقرار چرخه مدیریت بهره‌وری را در اولویت کاری قرار داد.

جهانشاهی افزود: در گام دوم این چرخه، بر اساس سند آمایش و اسناد توسعه‌ای استان، 1- افزایش بهره‌وری آب 2- ارتقای بهره‌وری محصولات منتخب بخش کشاورزی زعفران و زرشک در واحد سطح 3- اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی 4- افزایش کیفیت و ایمنی زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل جاده‌ای 5- افزایش ظرفیت استخراج زغال سنگ کک شو به عنوان مهمترین اولویت‌های تحول بهره‌وری استان خراسان جنوبی تعیین و پس از ریشه یابی مسائل دارای اولویت، اقدامات پیشران بهره‌وری و پشتیبان برای حل مسائل نابهره‌ور استان ارائه شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی اظهار داشت: تشـکیل جلسـات شـورای راهبـری خراسان جنوبی بـا موضـوع بهره‌وری به منظور بررسی برنامه‌ها و اهداف ارتقای بهره‌وری، تشکیل کمیته‌های بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی و استخراج عوامل موثر بر عدم بهره‌وری، ارسـال بـه‌موقـع گـزارش پیشـرفت اقدامـات مصـوب در قالـب اسـتقرار چرخـه بهره‌وری و حضور فعال در نشست‌ها و جلسات و حفـظ تعامـلات شایسـته بـا سـازمان ملی بهره‌وری کشور، از مهمترین اقدامات سازمان در راستای تدوین برنامه‌های ارتقای بهره‌وری استان است.

به گفته جهانشاهی برنامه ارتقای بهره‌وری استان، در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خراسان جنوبی که به ریاست استاندار برگزار شد تصویب و پس از بررسی و تایید توسط سازمان ملی بهره‌وری ایران به استان ابلاغ شد. بر اساس این ابلاغیه تمام دستگاه‌های اجرایی استان مکلف هستند مصوبات مربوط به نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری را اجرا و گزارش پیشرفت اقدامات خود را به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ارسال کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و استانداری خراسان جنوبی نیز در تعامل مشترک؛ گزارش اقدامات صورت پذیرفته و پیشرفت اقدامات را در اختیار سازمان ملی بهره‌وری ایران قرار خواهند داد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • جدول مربوط به اعتبارات دستگاه‌های اجرایی تصویب شد
  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی