Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@23:34:16 GMT

حساس‌ترین زمان برای مبتلایان به کرونا

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۶۰۶۹۷

حساس‌ترین زمان برای مبتلایان به کرونا

 افراد آلوده به ویروس SARS-CoV-۲ ممکن است قبل و بعد از بروز علائم، از نظر ویروس مثبت باشند. اما مطالعه‌ای جدید روی ۹ نفر که در آلمان به ویروس مبتلا شده اند، نشان می‌دهد که افراد قبل از بروز علائم و در هفته اول بیماری، عمدتا مسری‌تر هستند.

محققان از ۸ مارس طی مطالبی که در «medRxiv.org» منتشر شده است؛ ویروس‌های عفونی از حدود ۱۷ درصد سواب‌های بینی و گلو و بیش از ۸۳ درصد از نمونه‌های خلط طی هفته اول بیماری را جدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«Clemens Wendtner» مدیر بیماری‌های عفونی و دارو‌های گرمسیری در «Munich Clinic Schwabing» دریافتند که هزاران میلیون ویروس در بینی و گلو بیمارن ایجاد شده که تقریباً ۱۰۰۰ برابر بیشتر از ویروس تولید شده در بیماران سارس است. ممکن است این تجمع بالای دلیلی برای توضیح عفونت بالای این ویروس باشد.

دانشمندان این ۹ نفر را مدتی پس از قرار گرفتن در معرض ویروس شناسایی کردند، بنابراین محققان با اطمینان نمی‌دانند چه زمانی ویروس در بدن افراد شروع به فعالیت می‌کند.

با این حال پس از روز هشتم علائم، محققان هنوز هم می‌توانند ماده ژنتیکی ویروس (RNA) را تشخیص دهند، اما آن‌ها نتوانستند ویروس‌های عفونی را پیدا کنند. Wendtner اعلام کرد که این نشانه آن است که آنتی بادی‌هایی که سیستم ایمنی بدن علیه SARS-CoV-۲ تولید می‌کند ویروس‌هایی که از سلول خارج می‌شوند را می‌کشند.

این مطالعه نکته مهمی را روشن می‌کند. «علی خان» رئیس دانشکده بهداشت عمومی در مرکز پزشکی دانشگاه نبراسکا در اوما‌ها اظهار کرد، یافتن RNA یا تکه‌های ویروس در یک سواب یا نمونه نمی‌تواند تضمین کند که ویروس زنده یا عفونی است. برخی از این اخبار دلسرد کننده است، زیرا وقتی شما بیمار خفیف هستید، ویروس زیادی در بدن ایجاد می‌شود و این توضیح می‌دهد که چرا ما شاهد انتقال بسیار زیادی در جوامع خود هستیم.

اما خبر‌های دلگرم کننده نیز وجود دارد. خان اعلام کرد که تجمع تعداد ویروس‌های عفونی پس از تولید آنتی بادی به این معنی است که بعد از گذشت حدوداً ۱۰ روز احتمالاً دیگر افراد را آلوده نخواهید کرد. مطالعات دیگر همچنین حاکی از آن است که افراد مبتلا به عفونت‌های بسیار خفیف یا بدون علامت، به احتمال زیاد دیگران را به اندازه افراد شدیدتر مبتلا نمی‌کنند.

وندنر و همکارانش ۹ بیمار را هر روز صبح در طول مدت بستری در بیمارستان با جمع آوری سواب خون، ادرار، مدفوع، بینی و گلو بیمار درحال سرفه آزمایش کردند. دانشمندان اعلام کردند که ما با آزمایش این بیماران مواردی را دریافتیم؛ زیرا نمی‌دانستیم بهترین و ایمن‌ترین زمان برای ترخیص آن‌ها کی خواهد بود.

سطح بالای ویروس ریخته شده به بیرون از بینی و گلو بسیار در ابتدای عفونت رخ داده است. یافته‌ها حاکی از آن است که با پیشرفت عفونت، ویروس به عمق ریه‌ها می‌رود.

این تیم هرگز شواهدی از ویروس موجود در خون یا ادرار پیدا نکرده است و جمع آوری آن نمونه‌ها از گروه دوم ۲۳ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ که اکنون در بیمارستان تحت مداوا هستند متوقف شد. محققان RNA ویروسی را در مدفوع تشخیص دادند، اما هیچ ویروس عفونی در آن وجود نداشت. این نشان می‌دهد که ویروس تاکنون از طریق مدفوع، گسترش نمی‌یابد.

این ۹ بیمار کارمند وباستو تأمین کننده خودرو در استکهدورف هستند. در حالی که مقامات بهداشتی سایر کارکنان شرکت را آزمایش کردند، شرکت کنندگان در مطالعه را پیدا و در کلینیک قرنطینه کردند.

دانشمندان اعلام کردند که در یک مورد، بیمار هنگام ملاقات با فردی دیگر عطسه کرد و این برای عفونت کافی بود. در موارد دیگر آن‌ها جلسات تجاری ساده‌ای داشتند، به مدت ۶۰ یا ۹۰ دقیقه پشت یک کامپیوتر یا بدون تماس جسمی در کنار یکدیگر نشسته بودند.

بیشتر افراد مبتلا به سرفه بودند؛ اما تنها دو نفر تب داشتند که شایعترین علامت گزارش شده در مطالعات دیگر است. بیشتر علائم خفیف بود و یک بیمار دچار ذات الریه پنومونی شدید بود.

دانشمندان اعلام کردند که این ویروس علاوه بر ایجاد تورم در بینی، ممکن است سلول‌های عصبی را که مسئول شناسایی بو‌ها هستند، آلوده کند.

بدن بیماران در این مطالعه حدود شش تا ۱۲ روز پس از شروع علائم اقدام به ساخت آنتی بادی علیه ویروس کرد. هنگامی که تولید آنتی بادی شروع شد، محققان هنوز هم سطح بالایی از RNA ویروسی را در خلط و بینی و گلو مشاهده کردند، اما بیماران دیگر ویروس عفونی نداشتند.

دانشمندان اعلام کردند که نتایج ممکن است حاکی از آن باشد که دوره‌های جداسازی برای افرادی که RNA دارند، اما ویروس ندارند، می‌توانند کوتاه‌تر باشند. با این وجود دانشمندان پیشنهاد نمی‌کند که مردم قبل از پایان دو هفته از قرنطینه خارج شوند.       منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۰۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس