Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از اعضای سابق کمیسیون تسلیحات بیولوژیک سازمان ملل می‌گوید کرونا ویروس نمی‌تواند محصول طبیعت باشد و احتمال اینکه در محیط آزمایشگاه ساخته شده باشد؛ به واقعیت نزدیک‌تر است. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تاپ نیوز، «ایگور نیکولین» کارشناس نظامی روس و عضو سابق کمیسیون تسلیحات بیولوژیک سازمان ملل متحد می‌گوید احتمال اینکه کرونا ویروس یک محصول آزمایشگاهی باشد؛ زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی، خصوصیات ویروس چنین فرضیه‌ای را تقویت می‌کند و این احتمال که ارتش آمریکا ویروس را به شهر ووهان چین (اولین مرکز شیوع بیماری) آورده باشد؛ زیاد است.

با این حال وی تاکید کرد تعیین اینکه این ویروس کجا ایجاد شده مشکل است، اما اینکه ساخته دست بشر است، امری واضح است.

وی افزود: این ترکیبی از کرونا ویروس مار، کرونا ویروس خفاش، ترکیبات اچ آی وی و همچنین گلیکوپروتئین است حال آنکه چنین ترکیبی نمی‌تواند محصول طبیعت باشد.

اظهارات این عضو سابق کمیسیون تسلیحات بیولوژیک سازمان ملل در حالی منتشر می‌شود که همزمان با تشدید جنگ لفظی میان مقامات پکن و واشنگتن بر سر موضوع ویروس کرونا و تبعات اقتصادی گسترده آن بر بازار‌های مالی جهان، سخنگوی وزارت خارجه چین روز پنجشنبه در یک پیام توئیتری اعلام کرد: این احتمال وجود دارد ارتش آمریکا ویروس کرونا را به شهر ووهان آورده باشد.

این اظهارنظر جنجالی موجب احضار سفیر چین به وزارت خارجه آمریکا شد.

گفتنی است این اظهارات در شرایطی بیان می‌شود که مقامات پکن از اتهام زنی مکرر مقامات آمریکا مبنی بر تعلل چین در مواجهه به موقع با این ویروس به شدت آزرده خاطر هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا خفاش کرونا مار کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۱۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • خفاش شگفت‌انگیز 6 گِرمی که زیر «برگ» زندگی می‌کند(+عکس)
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • هشدار احمد مسعود درباره احتمال حمله تروریستی از خاک افغانستان به آمریکا و اروپا
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند
  • رئیس کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به رفح کاملا غیرقابل قبول است
  • تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!
  • ۱۱ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت