Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، شهردار واشنگتن دی‌سی در پایتخت وضعیت اضطراری اعلام کرده است. فرماندار مریلند مدارس را برای دو هفته تعطیل کرده و در شمال ایالت ویرجینیا هم فعلا مدارس برای یک هفته بسته خواهد بود. این سه منطقه میزبان حدود ۹۰ درصد از کسانی هستند که هر روز با کاخ‌سفید، کنگره، ارتش و مهمترین ادارات دولتی در آمریکا مستقیما مرتبط‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارت دیگر، کابوس کرونا در مقابل چشمان رهبران آمریکا در حال تعبیر شدن است و اعلام وضعیت فوق‌العاده از سوی دونالد ترامپ تنها آغاز ماجراست.

 

حالا پرسش اساسی این است که کووید-۱۹ تا چه حد آمریکا را، که به لحاظ وسعت تقریبا هم اندازه قاره اروپاست، تحت تاثیر قرار خواهد داد و این که واکنش این کشور به این اپیدمی چگونه خواهد بود؟

 

شیوع کرونا در آمریکا می‌تواند مخرب‌تر از ایتالیا و ایران شود

تیم هیوم در نشریه وایس با کارشناسان بهداشت و سلامت جامعه گفتگو کرده و به نقل از آنها نوشته که چرا ممکن است شیوع ویروس کرونا در آمریکا مخرب‌تر از ایتالیا هم شود.

 

فرانسوآ بولو، مدرس داده‌پردازی کامپیوتری علوم بیولوژی در دانشگاه کالج لندن به این نشریه گفته: "مورد آمریکا یک مورد ویژه است... به همین علت، وضعیت ممکن است در آمریکا بدتر باشد".

 

"آمریکا در گرفتن تست کرونا بسیار عقب است. به همین علت هم خیلی چیزها را درباره گستردگی ویروس کرونا در آنجا نمی‌دانیم... چون تست کرونا در حد وسیع صورت نگرفته نمی‌دانیم آیا گستردگی در حد چند محله و شهر است یا دامنه جغرافیایی آن به قدری بزرگ شده که عملا قرنطینه کردن یک محله و یک شهر دیگر فایده‌ای ندارد... در ایتالیا هم مشکل همین بود که چون فرآیند تست گرفتن خیلی دیر آغاز شد، عملا ایجاد قرنطینه در شمال این کشور دیگر فایده‌ای در بر نداشت."

 

نبود قانون مرخصی به علت مریضی و فقدان نظام بیمه همگانی

عامل دیگر از نظر این مدرس دانشگاه، نبود بیمه همگانی و پیش‌بینی مرخصی به هنگام بیماری برای کارگران و کارمندان آمریکایی است.

 

در آمریکا بسیاری از کارگران و کارمندان از مرخصی با حقوق به هنگام بیماری برخوردار نیستند. کارفرمایان ممکن است به صورت اختیاری چنین مرخصی را برای کارگران خود در نظر گرفته باشند اما قانون کار آمریکا کارفرمایان را وادار به چنین تصمیمی نکرده است. چنانچه در قوانین این کشور مرخصی پس از زایمان برای مادران و پدران هم در نظر گرفته نشده است.

 

به همین علت هم از نظر فرانسوآ بولو به "احتمال قریب به یقین" بسیاری از کارگران آمریکایی با مخفی نگه داشتن بیماری خود سرکار خواهند رفت و همین موضوع به شیوع بیشتر ویروس کرونا خواهد انجامید.

 

نبود نظام بیمه درمانی همگانی در آمریکا هم از نظر آقای بولو دیگر نقصان جامعه آمریکاست که به شدت گرفتن اپیدمی کرونا کمک خواهد کرد.

 

بیش از ۲۰ میلیون آمریکایی تحت هیچ پوشش بیمه درمانی قرار ندارند. برای این گروه هر بار رفتن به مطب دکتر ممکن است حدود ۱۰۰ دلار خرج بردارد. حتی بخش بزرگی از کسانی که در آمریکا بیمه درمانی خصوصی یا بیمه پزشکی گروهی از طریق کارفرما دارند باید بخشی از هزینه‌های درمانی خود را تقبل کنند. از نظر آقای بولو، همین دو عامل می‌تواند هزاران آمریکایی را از رفتن به دکتر منع کند و علاوه بر بالا بردن شانس مرگ و میر، به انتقال ویروس در میان آنها را شتاب بخشد.

 

از ۲۰۰ هزار تا ۲.۹ میلیون آمریکایی ممکن است کرونا مثبت شوند

دکتر لیندا لی از متخصصان موسسه فناوری پزشکی "یو.وی انجل" به شبکه فاکس نیوز گفته "در بهترین شرایط، ویروس کرونا ۱۰ برابر یک اپیدمی بزرگ آنفلوآنزا خواهد بود و در بدترین حالت به همه‌گیری مرگ‌باری بدل خواهد شد که جان میلیون‌ها آمریکایی را خواهد گرفت. بنابر مدلی که متخصصان بالینی دانشگاه جان هاپکینز تهیه کرده‌اند احتمال دارد که جمعیتی میان ۲۰۰ هزار تا دو میلیون و ۹۰۰ هزار آمریکایی پس از ابتلا به ویروس کرونا نشانگان بیماری کووید-۱۹ را بروز داده و با وخامت حالشان نیاز به بستری شدن داشته باشند که در این صورت سیستم درمانی و ظرفیت بیمارستانی آمریکا نخواهد توانست پایاپای مراجعه‌کنندگان خدمات عرضه کند."

 

این همان کابوسی است که در ووهان چین به واقعیت تبدیل شد. یعنی نبود تخت بیمارستانی و دستگاه‌های کمک تنفسی موجب از دست رفتن جان‌های بسیاری شد.

 

هفته گذشته هم دکتر اریک تونر، متخصص مرکز امنیت سلامت دانشگاه جان هاپکینز آمریکا به نیویورک تایمز گفته بود: "همین حالا وقتی در میانه فصل آنفولانزا قرار می‌گیریم، تقریبا تمام اتاق‌های آی‌سی‌یو پر می‌شود از بیمارانی که نیاز به دستگاه‌های کمک-تنفسی دارند... من فقط دعا می‌کنم که پاندمی ویروس کرونا یک همه‌گیری متوسط باشد چرا که در غیر این صورت ما با دردسر بزرگی روبرو خواهیم بود."

 

در این گزارش نیویورک‌تایمز آمده بود که بنابر یک بررسی دولت آمریکا در سال ۲۰۰۵، این کشور در صورت مواجهه با یک اپیدمی بیماری‌های ریوی، دست کم به ۷۴۰ هزار دستگاه کمک تنفسی نیاز دارد. حال این که بررسی دیگری در سال ۲۰۱۰ نشان داده بود که تعداد دستگاه‌های کمک تنفسی موجود در سراسر آمریکا چیزی حدود ۶۲ هزار دستگاه است.

 

به عبارت دیگر، چنانچه مدل استفاده شده برای این پیش‌بینی‌ها به واقعیت نزدیک شود، ممکن است صدها هزار آمریکایی که به علت بیماری کووید-۱۹ نیاز فوری به دستگاه کمک تنفسی دارند نتوانند به موقع آن را دریافت کنند و بنا بر گفته دکتر توماس آر. فریدمن، رئیس سابق مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا (سی‌دی‌سی) "آن وقت این پزشکان و پرستاران خواهند بود که باید با تصمیمی سرنوشت‌ساز - در حد مرگ و زندگی - برای گزینش بیماران اقدام کنند."

 

آیا تعطیلی مدارس به کنترل ویروس کرونا کمک می‌کند؟

نگرانی درباره شیوع سریع ویروس کرونا و ناتوان شدن سیستم بهداشتی و درمانی برای پاسخ‌گویی به سیل بیماران، باعث شده رسانه‌های آمریکا به دنبال یافتن راه‌حل‌های احتمالی سراغ کارشناسان و اپیدمی‌شناسان بروند.

 

عصر پنجشنبه، ۱۲ مارس، فرماندار ایالت مریلند آمریکا اعلام کرد که به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تمامی مقاطع تحصیلی این ایالت برای دو هفته تعطیل است. پیش از مریلند هم در ناحیه لائدن شمال ویرجینیا مقام‌های محلی مدارس را برای یک هفته تعطیل کردند. جی اینزلی، فرماندار ایالت واشنگتن که کانون اولیه و اصلی شیوع کرونا بوده هم تمامی مدارس در ناحیه کینگ این ایالت را تا اواخر ماه آینده (آوریل) تعطیل اعلام کرده است.

 

والری استراوس در واشنگتن‌پست گزارشی در همین رابطه تهیه کرده و به دنبال پاسخ به این پرسش رفته که آیا تعطیل کردن مدارس واقعا به جلوگیری از شیوع ویروس کرونا کمک می‌کند؟

 

"مسئولان در سیاتل و منطقه کینگ واقعا با این پرسش روبرو هستند که آیا تعطیل کردن مدارس راه حلی درست است یا خیر؟ مقام‌های ایالت واشنگتن می‌گویند میان باز نگه داشتن مدارس و زمان دقیقی که باید آنها را تعطیل کرد، خط‌کشی مشخصی وجود ندارد. آنها اپیدمی آنفلوآنزا اچ۱ان۱ را به یاد می‌آورند که تعطیلی مدارس در آن هنگام واقعا دردسرساز شده بود."

 

دکتر جف داچین، از مقام‌های بهداشتی در ایالت واشنگتن در یک کنفرانس خبری گفت: "ما در خلال شیوع اچ۱ان۱ مدارس را بستیم و مشکلات عدیده‌ای رخ داد. والدین باید برای نگهداری از کودکان در خانه می‌ماندند بنابراین نیروی کار دچار خلاء شد. بخش خدمات بهداشتی ما دچار کمبود پرسنل شد چرا که بسیاری از پرستاران و بهیاران ما باید برای نگهداشتن از کودکان خود در خانه می‌ماندند. دست آخر هم کودکان که قرار بود با مدرسه نرفتن از آلوده شدن به بیماری مصون بمانند در جای دیگری همدیگر را دیدند؛ مثلا در پارک و یا در مراکز خرید و خیابان‌ها. جاهایی که اتفاقا بر سالم و تمیز ماندن آنها کنترل کمتری داشتیم."

 

ماندن در خانه و قرنطینه منحنی شیوع کرونا را افقی خواهد کرد

در نقطه مقابل گزارش واشنگتن‌پست، الیزا بارکلی و دیلن اسکات در نشریه وکس به فواید تعطیلی مدارس و در خانه ماندن پرداخته‌اند و با استناد به نمودارهای مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا (سی‌دی‌سی) مدعی شده‌اند که این دو اقدام می‌تواند منحنی شیوع ویروس کرونا را از شیب تند رو به بالا به یک انحناء سینوسی ملایم بدل کند.

 

"تردید اصلی هم اکنون این است که همه‌گیری ویروس کرونا در آمریکا تا چه حد بزرگ خواهد بود و سرعت گسترش آن چه قدر خواهد بود. دکتر نانسی میسیونیر از مرکز کنترل بیمار‌های آمریکا، سی‌دی‌سی، به خبرنگاران گفته: ویروس کرونا بسیاری از افراد بزرگسال جامعه آمریکا را در مقطعی مبتلا خواهد کرد، چه امسال و چه سال آینده. دکتر مارک لیسیچ همه‌گیرشناس بیماری‌های عفونی گفته بدن ۲۰-۶۰ درصد آمریکایی‌های بزرگسال میزبان ویروس کرونا خواهد شد و اگر نرخ یک درصد مرگ و میر ناشی از بیماری کووید-۱۹ را که در چند پژوهش به آن اشاره شده، در نظر بگیریم آن وقت ده‌ها و بلکه صدها هزار مرگ به تنهایی در آمریکا روی خواهد داد."

 

با همه اینها، مهمترین سوال اصلی این است که سرعت و شتاب این همه‌گیری چه قدر خواهد بود؟

"اپیدمی‌شناسان نگرانند که اگر تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ یک باره آن چنان شتاب بگیرد که سیستم بهداشت و درمان توان پذیرش همه بیماران را نداشته باشد، آن وقت باید این سناریو تراژیک را در نظر تجسم کرد که افراد خواهند مُرد، چون تخت بیمارستانی و دستگاه کمک تنفسی برای زنده نگه داشتن آنها موجود نیست. اما با بستن مدارس، لغو کردن تجمعات بزرگ، قرنطینه داوطلبانه و در خانه ماندن می‌توان مانع شکل گرفتن این فاجعه شد."

 

نظریه دیگری که در رسانه‌های آمریکا در حمایت از راهکار تعطیلی مدارس و لغو تجمعات و در خانه ماندن داوطلبانه طرح شده این است که اگر چه تاکنون کووید-۱۹ در میان کودکان شدت نگرفته و به نظر می‌رسد سال‌خوردگان و بزرگسالانی که بیماری‌های ریوی و مزمن دارند را بیشتر نشانه گرفته، اما اگر مدارس تعطیل نشوند، آن وقت دانش‌آموزان به راحتی می‌توانند "ناقل بدون نشانه" ویروس کرونا به مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها شوند و از این طریق به افزایش صدمات اپیدمی کمک کنند.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: فاکس نیوز ویروس کرونا کرونا آمریکا شیوع ویروس کرونا تعطیلی مدارس کمک تنفسی همه گیری کووید ۱۹ آن وقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۲۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت