Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصین عفونی هنگ‌‌کنگ با بیان اینکه مبتلایان کرونا پس از بهبودی ممکن است دچار تنگی نفس شوند، از کاهش ظرفیت ریه پس از بهبودی خبر داده‌اند. ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۱ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

دکتر محمدمهدی زحمتکش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره این مسئله اظهار کرد: بسیاری از بیماری‌‌های تنفسی ممکن است تا مدت محدودی باعث کاهش ظرفیت ریه شوند که در بسیاری از این بیماری‌‌ها، ظرفیت ریه پس از مدتی به حالت عادی خود باز می‌‌گردد؛ البته در مواردی نیز ممکن است ظرفیت ریه‌‌ها به حالت نرمال بازنگردد؛ بنابراین به دلیل عفونت وسیعی که در بافت ریه در نتیجه کووید19 ایجاد می‌‌شود، محتمل است برخی افراد حتی پس از بهبودی نیز دچار کاهش ظرفیت ریه شوند؛ البته به دلیل ناشناخته بودن ویروس نمی‌‌توان در این مورد اظهار نظر قطعی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که "آیا این کاهش ظرفیت می‌‌تواند باعث مختل شدن زندگی روزمره افراد بهبودیافته شود؟" تصریح کرد: در بیماری‌‌های عفونی ویروسی یا التهابات بافت ریه که پیش از این نیز اتفاق می‌‌افتادند افت ظرفیت ریه‌‌ها به حدی نبوده است که پس از بهبودی نیز زندگی روزمره بیمار را دچار اختلال کند؛ فقط در برخی مشکلات مانند سوختگی ریه یا مسمومیت با دود و گازهای حلّال، این افت ظرفیت منجر به ایجاد مشکل در زندگی روزمره افراد شده است؛ بنابراین به‌‌نظر می‌‌رسد در التهابات ناشی از عفونت‌‌های ویروسی از جمله عفونت کرونایی، کاهش ظرفیت ریه در حدی نخواهد بود که زندگی عادی فرد پس از بهبودی مختل شود.

زحمتکش با بیان اینکه امکان انتقال ویروس از طریق هوا نیز وجود دارد، خاطرنشان کرد: روش اصلی انتقال ویروس از طریق تماس با سطوح آلوده به ویروس کروناست و در صورت رعایت نکردن فاصله مناسب (بیش از 1.5 متر) نیز می‌‌تواند از فرد آلوده به فرد سالم منتقل شود.

این متخصص ریه درباره ماندگاری ویروس در هوا یادآور شد: ویروس کرونا سنگین است و عموماً زیاد در هوا نمی‌‌ماند و بیشتر روی سطوح می‌‌نشیند اما در مکان‌‌هایی با ازدحام زیاد، وقتی افراد کنار هم قرار می‌‌گیرند از راه سرفه، عطسه و نشستن ویروس روی سطح پوست می‌‌تواند به آسانی منتقل شود بنابراین مردم باید از حضور در مکان‌‌های پرتردد و شلوغ جداً خودداری کنند.

تشخیص آزمایشگاهی نقطه قوت ایران در مبارزه با کرونا از نگاه سازمان جهانی بهداشتبحران کرونا در ایالات متحده به روایت رسانه های آمریکاییافزایش ظرفیت تشخیصی کرونا در انستیتو پاستور ایران به 1800 آزمایش در روز

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا پس از بهبودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالسازی ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه‌ای با حضور سرهنگ پاسدار روح الله محمد حسین زاده دبیر ستاد مرکزی راهیان نور با هیئت امناء یادمان شهدای هویزه درباره مسائل یادمان و تسهیلگری در حل مشکلات یادمان هویزه برگزار شد.

در ابتدا مسئولین و اعضا هیئت امناء یادمان شهدای هویزه گزارشی از فعالیت‌های خود در ایام اوج جنوب کشور ارائه کردند و مشکلات و انتظارات خود را جهت بهسازی و خدمت رسانی بهتر به زائرین شهدا را اعلام کردند.

سرهنگ حسین زاده ضمن گرامیداشت شهدای هویزه علی الخصوص شهید علم الهدی و قدردانی از زحمات خادمین و مسئولین این یادمان عنوان کرد:پشتیبانی از یادمان‌ها و فعال سازی و پای کار آوردن ظرفیت هیئت امنا‌های یادمان‌ها در دستور کار ستاد مرکزی راهیان نور کشور میباشد.

وی افزود:ستاد مرکزی به دنبال فعالسازی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی و دولت در راستای حل مشکلات و مسائل یادمان‌ها میباشد.

در این جلسه معاون مهندسی ستاد مرکزی راهیان نور کشور مهندس حمید صادقی و معاون دولت ستاد مرکزی راهیان نور کشور سید ایمان یاراحمدی نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالسازی ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب