Web Analytics Made Easy - Statcounter

جزیره قشم در راستای مقابله با ویروس کووید-19 مسیر خودکفایی اقلام پزشکی-بهداشتی مورد نیاز به منظور تامین نیاز جزیره و جنوب کشور را در پیش گرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قشم، مرتضی شیخ‌زاده شامگاه امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: نشست‌های رسمی مقابله با کووید-19 از 22 بهمن ماه در جزیره قشم آغاز و تا کنون بیش از 10 جلسه با عناوین مختلف در این رابطه برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین راستا 400 هزار ماسک بنابر نظر شبکه بهداشت و درمان جزیره توزیع و 600 ماسک N95 نیز در 2 مرحله به این شبکه تحویل شد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: 30 دستگاه تب‌سنج به همراه تیم‌های لازم به منظور کنترل مبادی ورودی جزیره قشم در سرزمین اصلی استقرار یافت.

شیخ‌زاده ادامه داد: روزانه 11 هزار لیتر آب ژاول برای ضدعفونی کردن و گندزدایی از سطح جزیره در قشم تولید می‌شود و ذخیره آب ژاول سنگین این جزیره نیز 20 هزار لیتر است که که می‌توان 400 هزار لیتر آب ژاول معمولی از آن تولید کرد.

وی اضافه کرد: 71 لباس «گان» و پک محافظت شخصی نیز به شبکه بهداشت قشم تحویل و یکصد لباس دیگر نیز خریداری و در حال انتقال به جزیره است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم ابراز داشت: توان تولید لباسی با مشخصه‌های لباس یکبار مصرف پزشکی در جزیره قشم ایجاد شده و قابلیت تولید یک هزار دست لباس در هفته وجود دارد.

شیخ‌زاده میزان ذخیره الکل جزیره قشم را یکهزار و 200 لیتر عنوان کرد.

آمادگی برای تولید کیت تشخیص و ضدعفونی کننده‌های نسل پنجم

مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم نیز اظهار داشت: تولید کیت تشخیص بیماری کرونا در جزیره قشم به مراحل پایانی اخذ مجوزها رسیده و در فاز نخست با توان تولید10 هزار کیت در ماه فعالیت خود را آغاز می‌کند.

محمدرضا عباسی افزود: تولید این کیت‌های تشخیصی در جزیره قشم می‌تواند علاوه بر تامین جزیره و استان هرمزگان، نیاز منطقه جنوب ایران را نیز پاسخگو باشد.

وی تصریح کرد: جزیره قشم به لحاظ فنی برای تولید مواد ضد عفونی کننده نسل پنجم با میانگین ماندگاری 72 ساعته بر روی سطوح هیچ مشکلی ندارد و در حال رایزنی برای تامین برخی مواد اولیه مورد نیاز از خارج کشور هستیم.

انتهای پیام/88050

منبع: فارس

کلیدواژه: جزیره قشم قشم تشخیص آب کرونا جزیره قشم آب ژاول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام

روح اله زینلی مسئول آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان اذعان داشت: کارشناسان علوم آزمایشگاهی؛ به عنوان " دیده‏بانان گمنام عرصه سلامت " با تشخیص دقیق و به موقع عوامل بیماری زا، با رعایت الزامات تعریف شده مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی، افتخار" مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری‌ها " را، از آن خود نموده و در این راه، با از خودگذشتگی و گذشت، سلامت و آسایش خود را وقف سلامت جامعه نموده اند.

وی افزود: بی تردید؛ بازخوانی خدمات ارزشمند و حیاتی آزمایشگاه‌های تشخیصی بیماری‌های دام و کنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی در مقاطعی از سال، همچون ایام هفته سلامت؛ فرصت مغتنمی جهت یادآوری این مهم می‌باشد؛ و در این رهگذر؛ آزمایشگاه‌های دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان با بهره گیری از کارشناسان متعهد و متخصص، دانش و تجهیزات روز دنیا، نقش بسزایی درکاهش هزینه‌های تولید، تضمین سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز مصرف جامعه و توسعه تبادلات بین‌المللی محصولات دامی داشته است.

روح اله زینلی اظهار داشت: تعیین و شناسایی قطعی باکتری‌های بیماریزای منتقله از راه غذا از جمله سالمونلا، شیگلا، لیستریا، ویبریو و ... تشخیص و ردیابی بیماری‌هایی نظیر آنفلوآنزای فوق حاد، آنگارا، برونشیت، نیوکاسل در طیور، ردیابی بیماری‌های نظیر تب برفکی، مرس، تب مالت و ... در دام، ردیابی بیماری‌های WSSV, AHPND و ... در میگو و انجام تست‌های تائیدیه بهداشتی صادراتی و وارداتی با روش‌های تشخیصی بروز دنیا نظیر ریل تایم PCR، الایزا و ... تنها بخشی از خدمات آزمایشگاه به جامعه هدف می‌باشد.

وی افزود: اقدامات تشخیصی آزمایشگاهی در کنار نظارت و کنترل‌های بهداشتی دامپزشکی، نقش مستقیمی در ایمنی و امنیت غذایی کشور از طریق تشخیص بیماری‌ها و کنترل کیفی فرآورده‌های خام دامی ایفا می‌نماید؛ در این راستا می‌توان به آزمایشات محموله‌های صادراتی، ترخیص بهداشتی واردات نهاده‌ها و فرآورده‌های خام دامی و نظارت بهداشتی حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور بویژه در استان مرزی سیستان و بلوچستان اشاره نمود که باعث می‌شود در نهایت امر محصولات بهداشتی در اختیار مصرف کنندگان دامی و انسانی قرار گیرد.

روح اله زینلی ادامه داد: شایان ذکر می‌باشد، آزمایشگاه‌های دامپزشکی استان در دو حوزه تشخیصی بیماری‌های دامی و کنترل کیفی مواد غذایی با منشا دامی به بهره‌برداران خدمت ارائه می‌دهد که در سال ۱۴۰۲ آزمایشگاه‌های استان ۴۵۶۵۵ مورد آزمون کنترل کیفی مواد غذایی با منشا دامی و تشخیص بیماری انجام داده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تولید ۲۵ میلیون لیتر انواع عرقیات در میمند فارس
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید