Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق خدمات بهداشت عمومی در ایالات متحده آمریکا هشدار داد، مراکز اصلی درمانی در این کشور به کمبود شدید تجهیزات تست تشخیصی کروناویروس دچار هستند.

به گزارش ایسنا، دکتر ویوک مورتی با بیان این که مراکز اصلی درمانی در آمریکا از تجهیزات کافی برای انجام تست تشخیصی کروناویروس برخوردار نیستند، افزود: کمبود تجهیزات باعث شده تا فقط از عده‌ای محدود تست گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت: از روز گذشته با تعدادی از پزشکان یکی از موسسات برتر پزشکی کشور و جهان که جان بسیاری از مردم را نجات داده‌اند، صحبت داشته‌ام. طی صحبت با آنان متوجه شدم تعداد افراد زیادی با علائم مشابه با کروناویروس مراجعه می‌کنند و تمایل دارند تا از آنان تست تشخیص بیماری کووید-19 گرفته شود. این درحالی است که تقاضای آنان مورد قبول قرار نمی‌گیرد زیرا ظرفیت آزمایشگاه محدود است و انجام آزمایش با محدودیت روبروست.

به گفته دکتر مورتی، اکنون تنها از افرادی که بیشترین و شدیدترین علائم را دارند، آزمایش گرفته می‌شود، بنابراین ممکن است افرادی که به کروناویروس آلوده باشند مورد پذیرش قرار نگیرند و روانه خانه شوند.

وی افزود: پزشکان آگاه هستند که این روش صحیحی نیست اما تجهیزات کافی در اختیار ندارند. آنان مجبور هستند تا ماسک‌هایشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و به دلیل نبود ماسک کافی به جای دور انداختن و استفاده از یک ماسک دیگر مجبور به استفاده مجدد از ماسکی هستند که ممکن است آلوده باشد.

دکتر مورتی گفت: این وضعیت در یکی از موسسات برتر کشور گزارش شده و قطعا در بسیاری از موسسات دیگر نیز این شرایط وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۳۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای باشد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه بهره‌مند شوند. - اخبار اقتصادی -

ولی اله منصوری، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص اقدامات بانک مرکزی در حمایت از تولید طی یکسال گذشته اظهار داشت: مطمئنا حمایت از تولید جزو اهداف اصلی اقتصادی دولت و بانک مرکزی است که در یکسال اخیر هم شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه بودیم، اما معتقدم که هنوز کافی نیست و فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند.

وی با اشاره به پیش‌بینی 3.2 همت تسهیلات قرض‌الحسنه برای شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: به تازگی خبرهایی از تمهیدات ویژه بانک مرکزی برای حمایت از «شرکت‌های دانش بنیان» در سال جاری منتشر شده که جای خوشحالی و امیدواری است. گویا شبکه بانکی در قالب قانون بودجه سال جاری مکلف شده به میزان 3.2 همت از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهد که این تصمیم، قابل تحسین است.

این فعال اقتصادی افزود: بانک مرکزی در سال گذشته نیز گام های مثبت و بزرگی در این حوزه برداشت؛ بطوریکه شبکه بانکی بیش از 230 همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کرد که نسبت به سال قبل رشد 61 درصدی را نشان می دهد. این موضوع نشانگر نگاه ویژه دولت و بانک مرکزی به شرکت های دانش بنیان است که باید تا حد توان و امکان از آن حمایت شود.

منصوری با تاکید بر لزوم حمایت عادلانه از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان در فرایند تامین منابع ارزی گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. در واقع تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای صورت گیرد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه از این شرایط بهره ببرند. هر چند دولت سیزدهم همواره بر اجرای عدالت تاکید و تلاش دارد؛ اما باید اقداماتی را در دستور کار قرار دهد که فرایند تامین و تخصیص ارز کاملا عادلانه تقسیم و اجرایی شود.

عضو اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: بی‌تردید فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و تجار واقعی با رویکرد کمک به اقتصاد کشور وارد میدان شده اند و باید مورد حمایت قرار گیرند. در نتیجه حالا که این تلاشگران اقتصادی آماده کمک به روند تولید و تجارت کشور هستند، دولت و بانک مرکزی هم باید سرعت و جدیت بیشتری در روند تخصیص و تامین ارز رسمی و دولتی به آنها داشته باشد تا در نهایت شاهد رشد و رونق اقتصادی بیشتری باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • کافی است انسان باشد!
  • تعیین تکلیف شریعتمداری برای لایحه حجاب | کنارش بگذارید، «طرح نور» پلیس کافی است
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • برای حذف پرسپولیس کافی است پنالتی تمرین کنید!
  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان