Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدرضا جمشیدی دبیرکل کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به لحاظ حفظ سلامت مشتریان و کارکنان پرتلاش بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی ارائه خدمات بانکی با توجه به هماهنگی به عمل آمده با بانک مرکزی به شرح زیر خواهد بود.

از تاریخ 25 اسفند 98 تا 16 فروردین 99 کلیه بانک‌ها به صورت شیفتی و با 50 درصد ظرفیت در ایام غیرتعطیل به ارائه خدمات می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعت کار در این ایام برای همکاران بانک از 8 صبح تا 13:30 دقیقه عصر و مشتریان از ساعت 8:30 تا ساعت 13 عصر خواهد بود.

حسب نیاز و تشخیص بانکها در بازه ایام تعطیل فوق‌الذکر شعب به صورت کشیک و با حداکثر در سقف 50 درصد تعداد شعب کشیک سال قبل و با حداقل پرسنل یعنی یک سوم نیروی شعبه به ارائه خدمت می‌پردازند.

در ایام تعطیل و کشیک برای همکاران بانک‌ها از ساعت 8:30 الی 13 و برای مشتریان از 9 صبح تا 12:30 دقیقه خواهد بود.

همچنین برای جلوگیری از جابه‌جایی فیزیکی پول نقد و وجوه سقف کارت هدیه قابل افزایش تا 20 میلیون ریال است. پرداختی وجوه نقد به وسیله خودپردازها در سقف‌ها قبلی قابل اعمال خواهد بود حداکثر وجه نقد قابل دریافت 5 میلیون ریال است بانک‌ها مؤظفند سازوکار تأمین نقدینگی را رأساً و بدون وقفه انجام دهند.

همچنین برای کاهش مراجعات مردم و در راستای خدمت‌رسانی به مشمولان بخش‌نامه‌های بانک مرکزی و به ویژه بخش‌نامه 15 اسفند 98 که دارای مواعد خاصی است بانک‌ها نسبت به پذیرش تلفنی یا از طریق سایت خود اقدام نمایند.

در این حال حضور مشتریان تا تاریخ 23 فروردین 99 در شعب لزومی نداشته و بدهی سررسید شده مشمول، شامل جریمه نخواهد شد. در صورت نیاز به تغییر تاریخ فوق متعاقباً اطلاعیه‌ خاص منتشر خواهد شد.

در بندی دیگری آمده است ضروری است برای جلوگیری از توقف واردات و صادرات کشور و انجام سایر تعاملات خارجی و مبادلات واحدهای ارزی، ستادی و اجرایی شعب مربوطه را تجهیز و عملیاتی فرمایند.

حوزه‌های فناوری اطلاعات مالی و پشتیبانی کشیک ترتیبی اتخاذ خواهند فرمود تا کشیک مورد نیاز برای ارائه خدمات 24 ساعته الکترونیک و سایر خدمات ضروری برقرار باشد.

در ضمن در هماهنگی با ستاد ملی مقابله با کرونا در صورتی که نیاز به تغییر و اصلاحی در ساعات و شرایط کاری باشد متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

104 / 361 کرونا کووید 19 مبارزه با کرونا بانکهای خصوصی بانکداری ساعت کاری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا کووید 19 مبارزه با کرونا بانکهای خصوصی بانکداری ساعت کاری بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۴۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی

ایتنا - بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.
بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.

این فتوا در پاسخ به درخواست اداره تشییع جنازه شهرداری کویت که درخواست‌های بستگان متوفی را مبنی بر استفاده از اثر انگشت یا صورت متوفی برای باز کردن قفل گوشی وی صادر شده است.

روز جمعه بسیاری از رسانه‌های داخلی سند رسمی بخش فتوا را منتشر کردند که در آن پاسخی به اداره امور تشییع جنازه داده شده بود مبنی بر اینکه دسترسی به تلفن شخص متوفی برای حفظ حریم خصوصی وی به دلیل مواردی که وجود دارد جایز نیست.

در این فتوا توضیح داده شده است که در صورت لزوم، تلفن توسط قوه قضائیه یا مرجع صالح امنیتی بررسی شود.

این فتوا واکنش‌های متفاوتی را در میان وبلاگ‌نویسان کویتی در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی برانگیخت. برخی از غیرقابل قبول بودن دسترسی به حریم خصوصی متوفی حمایت کردند، در حالی که گروهی دیگر گفتند که باز کردن تلفن فرد متوفی برای به دست آوردن اطلاعات مهم مربوط به خانواده وی ضروری است.

یکی از وبلاگ نویسان نوشت: "آنها با متوفی عکس سلفی می‌گیرند و با وقاحت علیه حریم خصوصی او عصیان می کنند، متأسفانه در زمان ما دیگر هیچ قداستی برای مرده وجود ندارد."

وبلاگ‌نویس دیگری نیز نوشت: «برعکس، این درخواست منطقی به نظر می‌رسد زیرا ممکن است تلفن او حاوی سابقه سوابقی باشد که به دیگران بدهکار است و خانواده او ممکن است در جریان این بدهی‌ها نباشند. فرد متوفی هم درباره بدهی‌هایش در وصیت نامه خود چیزی ننوشته است، پس قبل از دفن او این کار را بکنند.»

دیگر خبرها

  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • عکس‌های خصوصی دختر شیرازی برای انتقام گیری پخش شد!
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • مرگ بدون آرامش، قبر مارادونا حفر می‌شود!
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی