Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، همزمان با تهدید‌های نیروهای مورد حمایت امارات عربی متحده علیه نیروهای مورد حمایت سعودی، برخی منابع از آمادگی دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی» برای حمله به شهر عدن (جنوب غرب یمن) خبر دادند.

منابعی نظامی امروز شنبه (۲۴ اسفند) فاش کردند که نیروهای منصور هادی که مورد حمایت عربستان سعودی و ائتلاف نظامی تحت رهبری این کشور است، تجهیزات و نیروهای رزمی به شهرستان «شقره» واقع در استان «ابین» (شرق عدن) گسیل داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منابع گفتند: «نیروهایی از شبوه (استانی در شرق عدن) به صورت کاروان و گروهی به منطقه آمده‌اند و دولت قانونی [دولت مستعفی منصور هادی] برنامه‌ای برای تکمیل سیطره خود بر مناطق "لورد"، "المحفد" و "الوضیع" واقع در استان ابین به عنوان مرحله اولیه سیطره بر شهر "زنجبار" طراحی کرده‌اند تا سیطره بر عدن را أمن کنند».

دور جدید اختلافات بین نیروهای تحت امر امارات (شورای انتقالی جنوب یمن) و نیروهای منصور هادی (مورد حمایت ریاض) از هفته گذشته با درگیری در برخی مناطق مسکونی شهر عدن شروع شد و امروز شنبه با مخالفت نیروهای تحت امر امارات با سیطره نیروهای مورد حمایت سعودی بر فرودگاه بین‌المللی عدن تشدید شد.

گفته می‌شود که شورای انتقالی جنوب یمن در حال برگزاری نشست فوق‌العاده و پشت درهای بسته برای بررسی نحوه پاسخ به نیروهای مورد حمایت سعودی است و در حال آماده باش کامل به سر می‌برد.

در همین ارتباط، «ضیف الله الشامی»، وزیر اطلاع‌رسانی و سخنگوی دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعاء) در واکنش به تحولات جنوب این کشور گفت که این حوادث نتیجه درگیری بر سر منافع و غنایم است و هیچ هدف ملی برای یمن ندارند.

او به خبرگزاری یمن گفت که «شبه نظامیان در جنوب یمن مزدورانی هستند که ائتلاف سعودی از آن‌ها استفاده می‌کند و امروز به ابزار و پیاده نظام این ائتلاف تبدیل شده‌اند».

درگیری‌ها بین نیروهای مورد حمایت امارات و نیروهای دولت منصور هادی از اواخر تابستان گذشته از عدن آغاز شد و طی آن نیروهای شورای انتقالی مورد حمایت ابوظبی ادارات و ساختمان‌های دولت عدن را به اشغال خود درآوردند و در عرض یک ماه پیشروی آن‌ها به استان‌های ابین و شبوه هم رسید.

ناظران و تحلیلگران این درگیری‌ها را درگیری‌های نیابتی بین عربستان سعودی و امارات عربی متحده عربی عنوان می‌کردند و بعد از چند ماه درگیری و کشتار که تلفات آن بالای ۵۰۰ کشته رسید، نیروهای متخاصم ۱۴ بهمن ماه در شهر ریاض، با حضور سران امارات و سعودی توافق‌نامه‌ی توقف درگیری‌ها را امضا کردند. با این حال درگیری‌ها امروز نشان می‌دهد اختلافات به رغم توافقات صوری کما فی‌السابق پابرجاست.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: نیروهای مورد حمایت منصور هادی درگیری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۵۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله به رفح به یک درگیری داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، اسامه حمدان گفت: کشور‌هایی که اقدام به صدور بیانیه‌های مشترک می‌کنند، بهتر است تحرکی عملی برای توقف جنگ در غزه داشته باشند.

وی تاکید کرد که با گروه‌های فلسطینی طرحی را برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ در غزه ارائه دادیم.

این عضو ارشد حماس افزود: ما در برابر فرصتی حقیقی برای وحدت فلسطینیان بر سر پروژه آزادسازی و تشکیل کشور مستقل فلسطین هستیم.

حمدان اضافه کرد: عملیات رفح بیشتر از اینکه یک تحرک نظامی باشد، به یک نزاع سیاسی داخلی برای (رژیم) اسرائیل تبدیل شده است.

وی در ادامه تاکید کرد که شاخه نظامی حماس مادامی که اشغالگری وجود داشته باشد، پابرجا خواهد بود و پس از تشکیل کشور فلسطین هم در مورد آن تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • شعار هواداران تراکتور علیه ایجنت معروف فوتبال ایران!
  • شهادت ۲ فلسطینی در غرب جنین/ درگیری‌های مسلحانه مقاومت با اشغالگران در طولکرم
  • نیروهای فلسطینی، عناصر اشغالگر را در «طولکرم» هدف قرار دادند
  • حمله به رفح به یک درگیری داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • خلیل الحیه، از رهبران حماس: آماده آتش‌بسی 5 ساله با اسرائیل هستیم/ حماس در صورتی که کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ میلادی تشکیل شود، آماده زمین گذاشتن سلاح و تبدیل به حزبی سیاسی است
  • حضور السنوار در مناطق درگیری در غزه و دیدار با نیرو‌های مقاومت
  • حضور السنوار در مناطق درگیری در غزه و دیدار با نیروهای مقاومت
  • اردوغان: نتانیاهو شبیه هیتلر است/ عربستان سعودی: تداوم ارتکاب جنایات جنگی از سوی نیروهای اشغالگر اسرائیلی در غزه را محکوم می کنیم/ حزب الله مقر تیپ گولانی در عکا را هدف حمله پهپادی قرار داد/ رسانه صهیونیستی: داستان حقیقی این است که ما آنگونه که نتانیاهو م
  • روسیه: ۲۹۹ پهپاد اوکراینی منهدم شد
  • بازگشت چند تیپ از ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی از نوار غزه