Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@13:38:04 GMT

واردات میوه از مناطق پرخطر به خوزستان ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۶۵۶۷۹

واردات میوه از مناطق پرخطر به خوزستان ممنوع شد

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی شامگاه شنبه در ستاد تنظیم بازار خوزستان در سراسری استانداری این استان بیان کرد:برای این کار سایر استانهای کشور برای واردات مرکبات شب عید مردم جایگزین شوند و برای تصویب نهایی این تصمیم در ستاد تنظیم بازار استان به صورت ویژه مطرح شود.

 استاندار خوزستان درادامه اظهار داشت : با توجه به اینکه کرونا از سطوح قابل انتقال است به همین دلیل باید در واردات کالا از مناطق پر خطر دقت لازم را به عمل آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این نشست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: ۲۱۲ تن گوشت و ۵۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان وجود دارد که یک ماه بیشتر تاریخ مصرف آن ها باقی نمانده و باید هر چه زودتر در بازار عرضه شوند.

نوراله حسن زاده بیان کرد: این میزان کالا یک ماه بیشتر زمان مصرف ندارد و پیشنها دادیم که با کاهش قیمت این کالاها  در بازار عرضه شوند ، این پیشنهاد برای تصمیم نهایی بازار به ستاد تنظیم بازار کشور اعلام خواهد شد.

وی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در استان تا جایی که امکان دارد باید از برپایی چادر توزیع میوه عید به دلیل اینکه امکان ضدعفونی کردن آن ها وجود ندارد جلوگیری شود.

 اعتراض اصناف نسبت به دریافت نکردن پول نقد توسط بانک ها

رییس اتحادیه بنکداران خوزستان در ادامه این نشست بیان کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا بانک ها پول نقد دریافت نمیکنند و بسیاری از اصناف در استان برای پرداخت چک های خود با مشکل مواجه شده اند.

سودمند گفت: از ستاد تنظیم بازار استان تقاضا داریم که برای حل این اصناف راهکاری را بیندیشند.

وی افزود: همچنین در چند روز اخیر از ورود خودروهای حمل کالا به شهرستان ها و فعالیت ویزیتورها در بنکداران و برخی از شهرستان ها جلوگیری شده است .

رییس اتحادیه بنکداران استان بیان کرد: از ستاد تنظیم بازار استان تقاضا داریم که با پلیس راه و فرمانداران رایزنی کنند تا مانع ورود خودوهای حمل کالا به درون شهرستان ها نشوند.

وی گفت: برخی بنکداران به دلیل این شرایط تقاضای تعطیل کردن را دادند که مخالفت کردیم.

هشدار به کاهش عرضه مرغ در بازار خوزستان از اردیبهشت سال آینده

مدیرکل دامپزشکی خوزستان در ادامه این نشست بیان کرد: در دی و بهمن ماه امسال میزان جوجه ریزی به ترتیب به منفی ۲ درصد و منفی ۱۶ درصد نسبت به مدت مشابه خود در سال گذشته رسید ،آرامشی که در حال حاضر در بازار وجود دارد به دلیل جوجه ریزی در آذر ماه است.

مصطفی کنارکوهی افزود: به دلیل کاهش جوجه ریزی در دی و بهمن ماه امسال با کمبود عرضه مرغ در بازار استان از اردیبهشت ماه به  سال آینده به بعد و در ماه رمضان خواهیم بود.

وی با اشاره به عوامل تاثر گذار در کاهش جوجه ریزی ادامه داد:  افزایش قیمت جوجه یک روزه و افزایش قیمت نهاده ها و در ماه های اخیر بحث کرونا در کاهش میزان جوجه ریزی تاثیر داشته است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ستاد تنظیم بازار پروندهٔ خبری کرونا و معضل بازار لوازم پیشگیری از آن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد تنظیم بازار غلامرضا شریعتی ویروس کرونا ستاد تنظیم بازار ستاد تنظیم بازار بازار استان جوجه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • مردم خوزستان از تردد غیر ضروری و حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • هشدار؛ خوزستانی‌ها از حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند