Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@03:20:36 GMT

پرسش بیست و چهارم: تجربیات کشورهای جهان در قرنطینه خانگی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۶۶۱۲۲

‍‍‍‍‍‍

قرنطینه خانگی و محدودیت های خودخواسته شهروندان یکی از راهکارهای قطع زنجیره انتقال ویروس کروناست که در بسیاری از شهرهای درگیر این ویروس انجام شده، اما اینکه کشورهای دیگر چه تجربه هایی از این کار داشته اند سوالی است که محسن مصلحی، قائم مقام سازمان نظام پزشکی اصفهان به آن در این ویدئو پاسخ می دهد.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

پرسش بیست و چهارم: تجربیات کشورهای جهان در قرنطینه خانگی چیست؟ / ‏‬ دانلود فیلم

بیشتر ببینید در:

پرسش اول: چگونه آنفلوانزا را از کرونا تشخیص دهیم؟ پرسش دوم: چه طور پس از بحران کرونا وسواس نشویم؟ پرسش سوم: آیا گوشت‌ها عامل انتقال ویروس کرونا است؟ پرسش چهارم: ویروس کرونا تا چه دمایی زنده می‌ماند؟ پرسش پنجم: چگونه سرفه‌های کرونا را تشخیص دهیم؟ پرسش ششم: نگهداری مواد الکلی در منزل چه خطراتی دارد؟ |دانلود فیلم پرسش هفتم: ورزش در روزهای کرونایی مجاز است؟ / ‏دانلود‬ فیلم پرسش هشتم: چگونه کودکان را از استرس کرونا دور کنیم؟ / ‏‬ دانلود فیلم پرسش نهم: آیا لباس ما عامل انتقال ویروس کرونا است؟ / ‏دانلود‬ فیلم پرسش دهم: علائم آزمایشگاهی ویروس کرونا چیست؟ / ‏دانلود‬ فیلم پرسش یازدهم: چگونه ارتباطاتمان را مدیریت کنیم؟ / ‏‬ دانلود فیلم پرسش دوازدهم: چگونه از کودکان کم توان یا اوتیسم در برابر کرونا محافظت کنیم؟ / ‏ دانلود فیلم پرسش سیزدهم: میوه‌ها در انتقال ویروس کرونا چه نقشی دارند؟ / ‏دانلود‬ فیلم پرسش چهاردهم: هر ناقل ویروس کرونا چند نفر را مبتلا می‌کند؟ / ‏دانلود فیلم پرسش پانزدهم: برای ایمن تر شدن بدن در مقابل ویروس کرونا چه خوراکی‌هایی بخوریم؟ دانلود فیلم پرسش شانزدهم: چه تعداد از کادر درمان اصفهان به کرونا مبتلا شدند؟ / ‏‬ دانلود پرسش هفدهم: چقدر از کرونا بترسیم؟ دانلود فیلم پرسش هجدهم: چرا ویروس کرونا مهاجم شده است؟ / ‏دانلود‬ فیلم پرسش نوزدهم: چرا پزشکان تاکید دارند ادارات تعطیل شود؟ / ‏‬ دانلود فیلم پرسش بیستم: نگهداری مواد الکلی در خودرو چه خطراتی دارد؟ پرسش بیست و یکم: آیا قرنطینه کردن شهرها برای شیوع کرونا پاسخگو هست؟ / ‏ دانلود فیلم پرسش بیست و دوم: شایعات کرونا چه آسیبی به جسم ما وارد می‌کند؟ / ‏‬ دانلود فیلم پرسش بیست و سوم: دولت برای کنترل کرونا چه کاری باید انجام دهد؟ دانلود فیلم ‌ کد خبر 414969

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق انتقال ویروس کرونا پرسش بیست کرونا چه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۶۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴

سودان جنوبی، بوروندی، جمهوری آفریقای مرکزی، جمهوری دموکراتیک کنگو و موزامبیک، فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴ معرفی شده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، جهان دارای ثروت و منابع کافی برای اطمینان از برخورداری کل نژاد بشر از استاندارد مناسب زندگی است. با این حال، مردم بسیاری از کشورهای جهان همچنان در فقر ناامیدانه زندگی می‌کنند که دلایل مختلفی برای آن وجود دارد. علاوه بر این استعمار، ضعف حاکمیت قانون، جنگ و ناآرامی‌های اجتماعی، شرایط آب‌وهوایی سخت یا همسایگان متخاصم و متجاوز از دلایل فقر کشورها به‌شمار می‌رود.

تعیین فقیرترین کشورهای جهان

تعیین یک دلیل واحد برای فقر طولانی‌مدت دشوار است. در حالی که تولید ناخالص داخلی سرانه اغلب معیار استاندارد در نظر گرفته می‌شود، جبران تفاوت در هزینه‌های زندگی و نرخ تورم با استفاده از برابری قدرت خرید (PPP) می‌تواند توانایی خرید افراد را در هر کشوری بهتر ارزیابی کند.

سودان جنوبی

سودان جنوبی به‌رغم داشتن ذخایر نفتی غنی فقیرترین کشور جهان است. این کشور با شکاف‌های اجتماعی، نابرابری، فساد و جنگ مواجه است. اکثریت جمعیت آن به کشاورزی سنتی مشغول هستند، اما خشونت و رویدادهای شدید آب‌وهوایی اغلب کشاورزان را از کاشت یا برداشت محصولات باز می‌دارد.

بوروندی

بوروندی کشوری محصور در خشکی و فاقد منابع طبیعی است. آسیب‌های ناشی از جنگ داخلی ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۵ عاملی در ارمغان رتبه دوم فقیرترین کشور جهان برای آن به‌شمار می‌رود. حدود ۸۰ درصد از ۱۳ میلیون شهروند بوروندی به کشاورزی معیشتی متکی هستند و ناامنی غذایی آن تقریباً دو برابر میانگین کشورهای آفریقایی جنوب صحرای آفریقا است. علاوه بر این، دسترسی به آب و فاضلاب در این کشور بسیار کم است و کمتر از پنج درصد جمعیت آن برق دارند. تورم این کشور در سال جاری حدود ۲۲ درصد پیش‌بینی می‌شود.

جمهوری آفریقای مرکزی

جمهوری آفریقای مرکزی سرشار از طلا، نفت، اورانیوم و الماس است، اما ساکنان این کشور بسیار ثروتمند، بسیار فقیر هستند، تا آنجا که جمهوری آفریقای مرکزی نزدیک به یک دهه در میان فقیرترین کشورهای جهان بوده است. این کشور با انتخاب موفق رئیس‌جمهور فعلی گام مهمی در جهت بازسازی ملی برداشته، اما بخش‌های وسیعی از آن همچنان تحت کنترل گروه‌های ضد دولتی و شبه نظامی است. با این وجود به‌رغم مشکلات و ناکامی‌ها، در سال‌های اخیر رشد متوسطی داشته که ناشی از صنعت چوب، احیای بخش کشاورزی و فروش مجدد جزئی الماس بوده است.

جمهوری دموکراتیک کنگو

جمهوری دموکراتیک کنگو از زمان کسب استقلال از بلژیک در سال ۱۹۶۰، چندین دهه متحمل دیکتاتوری خشونت‌بار، بی‌ثباتی سیاسی و خشونت مداوم شده است. حدود ۶۵ درصد از جمعیت تقریباً ۱۰۰ میلیونی این کشور با درآمدی کمتر از روزانه ۲.۱۵ دلار زندگی می‌کنند، هرچند این کشور منابع و پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به یکی از ثروتمندترین کشورهای آفریقا و محرک رشد برای کل قاره را دارد. جمهوری دموکراتیک کنگو در حال حاضر بزرگ‌ترین تولید کننده کبالت در جهان و منبع اصلی مس در آفریقا است که برای تولید خودروهای الکتریکی ضروری است.

موزامبیک

موزامبیک غنی از منابع و دارای موقعیت استراتژیک است اما در دهه گذشته اغلب میانگین نرخ رشد تولید ناخالص داخلی بیش از هفت درصد را ثبت کرده است. با این حال همچنان در میان ۱۰ کشور فقیر جهان جای دارد. شرایط آب‌وهوایی شدید و بی‌ثباتی سیاسی از دلایل اصلی این امر به‌شمار می‌روند. البته اقتصاد این کشور همچنان در چرخه رشد قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ حدود پنج درصد رشد کند و در اواخر دهه به رشد دو رقمی برسد.

کد خبر 749989

دیگر خبرها

  • فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟ (اینفوگرافی)
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • بررسی دیدارهای سرخابی ها در هفته بیست وپنجم لیگ برتر فوتبال
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهرهای مختلف جهان