Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان یک پزشک متخصص زنان و زایمان گفت: تنها شعار اصلی و بهترین راه مقابله با کرونا ماندن در خانه است و مادران باردار باید حتی از مراجعه به پزشک خودداری کنند، به جز در موارد اورژانسی یا زایمان که دیگر چاره ای نیست.

دکتر "ناهید افتخاری" در گفت و گو با ایسنا با تاکید بر اینکه تاکنون مطلب خاصی درباره تاثیر کرونا ویروس بر جنین و همچنین انتقال ویروس از مادر به جنین منتشر نشده است افزود: البته ویروس جدید است و اطلاعات کمی درباره آن وجود دارد اما تاثیر آن بر ایجاد اختلال در شیر مادر ثابت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پزشک متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه ممکن است در پی ابتلای مادران باردار به کرونا آثاری مانند تبعات سارس و مرس از جمله زایمان زودرس، تولد نوزاد با وزن کم و ... اتفاق بیفتد بیان کرد: به دلیل اینکه مادران باردار سیستم ایمنی ضعیف تری دارند، قطعا باید موارد بهداشتی در زمینه عدم ابتلا به کروناویروس را بیشتر رعایت کنند.

وی افزود: تنها شعار اصلی و بهترین راه مقابله با کرونا ماندن در خانه است و مادران باردار باید حتی از مراجعه به پزشک خودداری کنند، به جز در موارد اورژانسی یا زایمان که دیگر چاره ای نیست.

افتخاری با تاکید بر اینکه بهتر است خانم های باردار از طریق تلفن با پزشک خود در ارتباط بوده  و اصلا به مراکز درمانی مراجعه نکنند تصریح کرد: در صورتی که خانم های باردار مجبور هستند از منزل خارج شوند باید حتما از ماسک، دستکش و حتی شیلد استفاده کنند که روی صورت قرار می گیرد و امکانات ایمنی کامل داشته باشند تا مشکلی پیش نیاید.

این پزشک متخصص زنان و زایمان بیان کرد: خانم های باردار به دلیل اینکه تحت نظر پزشک هستند، مکمل ها را دریافت می کنند و مشکل ایمنی ندارند و نباید بیهوده ویتامین D مصرف کنند.

وی با تاکید بر اینکه زیاده روی در مصرف ویتامین دی موجب مسمومیت می شود و مصرف روزانه قرص ۵۰ هزار  ویتامین دی برای همه خیلی زیاد و کاری اشتباه است گفت: کسانی که سطح پایین ویتامین D دارند بهتر است از این مکمل استفاده کنند و برای خانم های باردار روزانه قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ یا ۲۰۰۰ کافی است.

این پزشک متخصص زنان و زایمان تاکید کرد: بهترین کمک به خانم های باردار در مقابل کروتا ویروس، در خانه ماندن است.

افتخاری در پاسخ به اینکه آیا موردی از ابتلای خانم های باردار به کرونا در کرمان داشته ایم، گفت: یک مورد خانمی با سن حاملگی پایین با علائم فشارخون بالا و تب مراجعه کرده بود که همکاران مشکوک شدند و تست کرونای وی نیز هم اکنون مثبت شده و به دلیل آنکه دلیل فشارخون این شخص بالا بود در معرض خطر قرار داشت که هم اکنون این شخص در آی سی یو بستری شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس مادران باردار استانی علمی و آموزشی پزشک متخصص زنان و زایمان خانم های باردار مادران باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۶۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • هوا در ۵ نقطه خوزستان «ناسالم» اعلام شد
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • فعالیت بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان کرمانشاه
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • نوزادِ عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر متولد شد