Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@15:54:03 GMT

۱۰ گروه کسب و کار متضرر از شیوع کرونا حمایت می شوند

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۶۷۲۳۷

۱۰ گروه کسب و کار متضرر از شیوع کرونا حمایت می شوند

بهنام شهدی روز شنبه در جلسه قرارگاه استانی مبارزه با کرونا در آذربایجان‌غربی افزود: این ۱۰ گروه شامل مراکز تهیه و توزیع غذاهای آماده مثل رستوران‌ها و تالارها، مراکز مربوط به گردشگری مثل هتل‌ها، حمل و نقل عمومی مسافر در بخش درون شهری و برون شهری، دفاتر خدمات مسافربری، مراکز تولید و توزیع پوشاک کیف و کفش، مراکز تولید آجیل و خشکبار و مراکز تفریحی فرهنگی و صنایع دستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: تسهیلات دریافتی این گروه ها مشمول تمدید مهلت پرداخت اقساط خواهد بود.

وی بیان کرد: یکی از شبهه‌های مطرح‌شده در کشور، تمدید مهلت پرداخت اقساط تسهیلات و وام‌ها بود که طبق بخشنامه بانک مرکزی، همه تسهیلات و وام‌ها شامل این تمدید نمی‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی ادامه داد: دریافت و پرداخت پول نقد در بانک‌ها محدود شده و در هر بانک یک شعبه مجزا و مستقل برای برداشت و پرداخت فیزیکی در نظر گرفته شده‌است.

شهدی گفت: همه مجوزها، پروانه‌های تاسیس و بهره‌برداری به مدت سه ماه تا پایان اردیبهشت بدون مراجعه متقاضی به صورت خودکار تمدید می‌شود که شامل مجوزهای بخش کشاورزی صنعت و معدن و گردشگری است.

وی افزود: بدهی مودیان مالیاتی‌، بخشودگی جرایم مالیاتی و اعتبار کارت‌های بازرگانی نیز به مدت سه ماه تمدید شده‌است.

وی اضافه کرد: همچنین دفترچه‌های درماتی تامین اجتماعی و چک‌های پاس نشده امور مالیاتی نیز به صورت خودکار تا  یک ماه مشمول طرح تمدید قرار گرفته‌است.

به گزارش ایرنا، شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده‌اند و صدها نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

این بیماری قابل پیشگیری است و به‌راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد؛ این ویروس دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی‌چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکنند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان احساس نکنند.

طبق آخرین آمار، ۱۲ هزار و ۷۲۹ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده و از این تعداد، ۶۱۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

در آذربایجان‌غربی نیز تاکنون نتیجه ۱۹۳ آزمایش در خصوص ابتلا به بیماری کرونا مثبت اعلام شده که از این افراد، هفت نفر جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان حمل و نقل عمومی خشکبار کسب و کار کیف و کفش بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۷۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تن هاخ: رشفورد نیاز به حمایت دارد؛ تمدید قرارداد واران پیشرفتی نداشته است
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود