Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@09:16:59 GMT

ایران تولید کننده داروی دیابت شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۶۷۷۷۰

ایران تولید کننده داروی دیابت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، یکی از شرکت‌های فعال در حوزه دارو که در پارک فناوری پردیس، مستقر شده است موفق به تولید انحصاری «اگزناتاید» جهت درمان بیماران دیابتی شده است.

مجتبی طباطبائی مدیرعامل شرکت مستقر در پارک فناوری پردیس معاونت علمی گفت: مسئله تامین دارو به عنوان نیاز اساسی یک جامعه، به گونه‌ای اهمیت دارد که اگر کشوری در حوزه داروسازی، خودکفا یا توانمند نبوده و متکی به واردات باشد، در صورت تحریم و نوسانات ارزی بحران‌های‌ جدی برای آن کشور و مردمش ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین یکی از کارهای ارزشمند در کشور، افزایش سهم تولید دارو به نسبت واردات آن و پیش رفتن در مسیر بی‌نیازی از دیگر کشورهاست.

وی افزود: این شرکت که از سال ۷۶ فعالیت خود را با هدف تولید در عرصه داروهای پروتئینی نوترکیب آغاز کرده و به تولید انحصاری «اگزناتاید» جهت درمان بیماران دیابتی و همچنین«تریپتورلین» برای درمان بیماران سرطان پروستات در خاورمیانه دست‌یافته‌است، یکی از همین فعالان عرصه داروسازی است.

مجتبی طباطبایی بیش از چهار دهه قبل دانشجوی رشته داروسازی بوده است. سال‌هایی که به قول خود او رشته ژنتیک در ایران خیلی شناخته شده نبوده است و به همین دلیل برای تحصیل در رشته مهندسی ژنتیک در مقطع دکتری، راهی انگلستان می‌شود. مدیرعامل شرکت پویش دارو در مورد آن زمان می‌گوید: سال‌های آخر که در ایران داروسازی می‌خواندم، مهندسی ژنتیک تازه در داروسازی متولد شده بود. من با این هدف به انگلستان رفتم که تخصص خود را در مهندسی ژنتیک بگیرم.

وی گفت:  توانستم این کار را بکنم و زمانی که به ایران بازگشتم، به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه استخدام شدم. هنوز هم این افتخار را دارم که در دانشگاه تهران هستم. اما هدف من به تنهایی آموزش نبود. برای خودم رسالت بزرگ‌تری در نظر داشتم. آن رسالت این بود که آنچه را که آموخته‌ام، وارد جامعه کنم. شکر گزار خدا هستم که تا حدودی توانستم این کار را انجام دهم. بنابراین کاری که کردم دقیقا در رابطه با تحصیلات و تخصصی بود که به دست آورده بودم.توانستیم نیاز کشور را تامین کنیم و جلوی واردات را بگیریم.

مدیرعامل شرکت  اضافه کرد: محصولاتی که ما تولید می‌کنیم اساسی و بسیار گران قیمت هستند و در ۱۵ سال گذشته وارداتی نداشته‌اند. نه تنها واردات نداشتیم و توانستیم نیاز کشور را تامین کنیم، خوشحال هستیم که محصولات ما در بازارهای جهانی هم وارد شده و صادرات نیز انجام می‌دهیم.

 طباطبایی در مورد میزان محصولات تجاری سازی شده این شرکت، افزود: تقریبا تمامی محصولاتی که در بخش تحقیق وتوسعه داشته‌ایم، وارد بازار شده‌اند. تمامی محصولاتی که تا سال ۹۴ در این بخش تایید و تکمیل شده‌اند، در بازار موجود هستند. البته در آینده محصولات بیشتری خواهیم داشت زیرا که توسعه بیشتری پیدا کرده‌ایم. در دوسال اخیر، آزمایشگاه جدیدی ساختیم و امیدواریم که جهش بزرگی در میزان تولیدات در سال‌های آینده داشته باشیم.

کد خبر 4878130 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دارو دیابت فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان ایالات متحده آمریکا نوآوری تولید گوگل فناوری فضایی اینترنت موبایل ماهواره فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۷۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، این نمایشگاه بر روی ارائه به‌روزترین فناوری‌ها، پیشرفت‌ها و دستاورد‌های برجسته حوزه  سلامت متمرکز خواهد بود، به طوریکه متخصصان و فعالین حوزه سلامت و پزشکی از سراسر جهان ، برای تبلیغات و معرفی محصولات، تبادل تجربیات و بهره گیری از فرصت‌ها در سرمایه گذاری، تولید و گسترش کسب و کار در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.   غرفه داران و مخاطبین این نمایشگاه از حوزه‌های تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، تولید کنندگان دارویی، تجهیزات و خدمات زیبایی، تجهیزات تشخیص و درمان بیماری‌ها، تجهیزات آزمایشگاهی و تجهیزات توانبخشی هستند.   شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی حضور در این غرفه (پاویون) تا روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ فرصت دارند در سامانه کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری به نشانی https://tesc.ir/service/۸/۱ ثبت‌نام کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۹۳۵۵۲۴۲۴۱۳ تماس بگیرند.   سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی پزشکی و داروسازی ویتنام ، از ۹ تا ۱۲ می (مطابق با ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در محل کاخ فرهنگی «ویت خو» در شهر «هانوی» پایتخت ویتنام برگزار خواهد شد.  

دیگر خبرها

  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲هزار نفر را اخراج می‌کند
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲ هزار نفر را اخراج می‌کند
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴