Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-مجلس، آمادگی دارد تا از مراکز پژوهشی کشور حمایت کند تا این مراکز شناخت سیر کرونا و راه‌های علمی پیش بینی، کنترل و پیشگیری از آن را در اختیار ستاد ملی مقابله با کرونا قرار دهند.

علی لاریجانی در دیدار دکتر علی اکبر حقدوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جمعی از پژوهشگران و نخبگان حوزه سلامت بر لزوم داده کاوی و تحقیقات روشمند برای تحلیل تحولات کرونا به منظور پیش بینی و پیشگیری از این بیماری تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مجلس، مطالعه سیر شیوع و رصد اوج و فرود‌های گسترش این بیماری در کشور را لازمه مبارزه علمی با آن دانست و گفت: باید با تلفیق مطالعات دو حوزه آمار و سلامت، میزان تاثیر رعایت بهداشت فردی و اجتماعی و مهارت‌های خودمراقبتی در کنترل کرونا سنجش علمی شده و نتایج آن در اختیار مردم قرار گیرد تا رفتار جمعی را متاثر سازد.

او با اعلام حمایت مجلس از گسترش دانش در حوزه بهداشت عمومی و استفاده از نتایج آن در رسانه‌ها، این اقدام را نیاز امروز جامعه عنوان کرد و افزود: درباره ویروس کرونا فرضیه‌ها و پرسش‌های فراوانی وجود دارد که پاسخ به آن‌ها جامعه را در غلبه بر این بیماری یاری خواهد کرد.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این که البته طبیعی است برخی پژوهش‌ها در کوتاه مدت به ثمر نرسد، در عین حال تصریح کرد: از جامعه علمی انتظار است که با نیاز امروز مردم هماهنگ شده و یافته‌های خود را در اولین فرصت در خدمت مدیریت درمان و کنترل کرونا قرار دهند.

لاریجانی توسعه مدل‌ها و روش‌های نو برای تحلیل اطلاعات بیماری‌های همه‌گیر به ویژه کرونا در مناطق درگیر و پرابتلا را راهکاری اساسی برای پیش بینی و پیشگیری از شیوع آن‌ها دانست و گفت: مجلس، آمادگی دارد تا از مراکز پژوهشی کشور حمایت کند تا این مراکز شناخت سیر کرونا و راه‌های علمی پیش بینی، کنترل و پیشگیری از آن را متناسب با وضعیت جمعیتی و اقلیمی هر استان دنبال کرده و در اختیار ستاد ملی مقابله با کرونا قرار دهند.

همچنین در این دیدار دکتر علی اکبر حقدوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت و رییس کمیته اپیدمیولوژی کووید- ۱۹، گزارشی از بررسی‌های این کمیته درباره سیر گسترش کرونا در کشور و فرضیه‌های احتمالی در خصوص آن ارائه کرد.

پژوهشگران و نخبگان حاضر در این نشست هم نتایج بررسی‌های تحلیلی و آماری خود را درباره شیوع کرونا تشریح کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: وزارت بهداشت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت بهداشت پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۹۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • ببینید | آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا