Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@14:42:03 GMT

در حوزه درمانی بیماری کرونا دو دارو داریم

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۰۰۲۸

در حوزه درمانی بیماری کرونا دو دارو داریم

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، به ارائه گزارشی از وضعیت دارو‌های بیماران مبتلا به کرونا در کشور پرداخت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ غلامحسین مهرعلیان، گفت: در حوزه درمانی بیماری کرونا دو دارو داریم یکی دارو‌هایی که مشهور است به دارو‌های درمان کرونا و برخی دارو‌های علامتی هستند برای کمک به درمان علامت‌های بیماری کرونا و عفونت‌های ثانویه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در زمینه تامین دارو‌های دسته دوم یعنی دارو‌های علامتی در وضعیت خوبی قرار داریم و ذخایر ما کافی است و نگرانی در این زمینه نداریم، اما در تامین دارو‌های مشهور به دارو‌های ویروس کرونا، ایجاد تقاضای کاذب در جامعه کردیم، زیرا در مجامع علمی جهانی مستندات کافی وجود ندارد که این دارو‌ها پیشگیری می‌کنند بلکه حتی در تاثیر این دارو‌ها برای درمان کرونا هم ابهاماتی وجود دارد.

مهرعلیان اضافه کرد: بنابراین تلاش کردیم در گام اول دارو‌های بیماران بستری را تامین کنیم که تاکنون این کار را انجام دادیم، اما با توجه به اینکه دغدغه‌ای در خانوار‌ها برای دارو‌های درمان کرونا وجود دارد و پزشکان هم به علت فشار از ناحیه بیماران، نسخه‌های زیادی را در بخش سرپایی می‌نویسند و دارو‌هایی را تجویز می‌کنند باید به محدودیت‌های ما برای تهیه این دارو‌ها در زمان تحریم، توجه شود.

وی با بیان اینکه امکان تامین این حجم از دارو برای بیماران سرپایی در کشور کار بسیار سختی است، گفت: تلاش می‌کنیم پروتکل را اصلاح کنیم و برای تهیه داروی بیماران بستری، متمرکز شویم.

مهرعلیان ادامه داد: تدارکات لازم برای بیماران بستری را دیده ایم و نگرانی نداریم و در طول هفته چند محموله دارویی وارد کشور می‌شود.

وی افزود: در مورد محلول‌های ضدعفونی کننده با پایه الکل، راهبرد داریم که در گام اول بیمارستان‌ها پوشش داده شوند.

مهرعلیان اضافه کرد: حجم مصرف ضدعفونی کننده‌ها در بیمارستان‌ها در شرایط کنونی چندین برابر شده است، اما وضعیت بیمارستان‌ها از این نظر خوب است.

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: از ۱۰ اسفند حدود ۱۰۰ شرکت را وارد مدار تولید محلول‌های ضدعفونی کننده بر پایه الکل برای بخش عمومی جامعه و شهروندان کردیم و در این فاصله چندین میلیون محصول در داروخانه‌های کشور توزیع شده است.

مهرعلیان افزود:، اما تقاضا و تب خرید بالایی در جامعه در زمینه محلول‌های ضدعفونی کننده وجود دارد و برخی تمایل دارند مصرف یک تا دو ماه خود را ذخیره کنند و این موضوع توازن بازار را برهم می‌ریزد.

وی با بیان اینکه هم اکنون تولید سه برابر زمان عادی است، ادامه داد: اگر شهروندان کمک کنند، با تدابیری که اندیشیدیم مشکلی در تامین این محلول‌ها نداریم.

مهرعلیان گفت: در ایام تعطیلی، همه داروخانه‌های روزانه هم می‌توانند داوطلبانه فعالیت شبانه روزی داشته باشند و این محلول‌های ضدعفونی کننده در حجم زیاد در اختیار داروخانه‌ها قرار داده می‌شود.

وی درباره برخی پیامک‌هایی که به مردم به بهانه کمک به تهیه ماسک و مانند آن برای بیمارستان‌ها ارسال می‌شود، گفت: برای این موضوع هیچ برنامه‌ای در سازمان غذا و دارو نداریم و این افراد اصولا کاسبان کرونا هستند که در شرایط کنونی از اعتماد مردم به جامعه پزشکی و وزارت بهداشت، سوءاستفاده می‌کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دارو کرونا ویروس کرونا کرونا در ایران داروی کرونا محلول های ضدعفونی کننده بیمارستان ها محلول ها دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۰۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان

  محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: شکاف لب و کام، یکی از شایعترین نقص مادرزادی در نواحی صورت و جمجمه در نوزادان محسوب می شود که باتوجه به پیچیدگی درمان بیماران مبتلا و انجام فرآیند عمل توسط تعداد متخصصین رشته های گوناگون،  امکان درمان این بیماران در تمام مراکز درمانی وجود ندارد و بر همین اساس فاز اول مرکز متمرکز جراحی های شکاف کام و لب در زاهدان راه اندازی شد
 
وی ادامه داد: درمان این اختلال بر اساس یک برنامه درمانی و مراقبتی متناسب با شرایط کودک ممکن است در چند ماهگی و یا در چند سالگی آغاز و تا سنین جوانی ادامه یابد.
 
  مومنی عنوان کرد: خانواده این کودکان به محض مشاهده و تشخیص این ناهنجاری باید به بیمارستان الزهرا (س) زاهدان مراجعه کنند تا کودکان درمان های فوق تخصصی را دریافت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد