Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملیات نهالکاری پنج هکتاری در دامنه آبیدر و نهالکاری ۲۰ هکتاری توسط سپاه در تپه پیر چنار حسن‌آباد سنندج آغاز شده است. ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۸ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، یکی از نعمت‌های الهی که در قرآن کریم بسیار به آن تأکید شده، «درخت» است، درخت از گرانبهاترین آفریده‌های خداوند دانا برای انسان بوده و به دلیل نقش حیاتی در زندگی تمامی موجودات زنده، به‌خصوص انسان‌ها، در اسلام مورد توجه خاص قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که گیاهان و درختان، سهم به‌سزا و نقشی بسیار مهم در زندگی بشر، تلطیف هوا، تعادل دمای محیط، حفاظت از خاک و تأمین بخشی از مواد غذایی مورد نیاز انسان دارند، بنابراین نهادینه‌شدن فرهنگ درختکاری در جامعه راهکاری در جهت حفاظت از محیط‌زیست و تضمین زندگی آیندگان محسوب می‌شود.

هفته گذشته همزمان با هفته منابع طبیعی و آبخیزداری، عملیات نهالکاری پنج هکتاری در دامنه آبیدر و نهالکاری 20 هکتاری توسط سپاه در تپه پیر چنار حسن‌آباد سنندج و 45 کیلومتری در ورودی و خروجی شهرهای استان با حضور مسئولان ارشد کردستان آغاز شد اما برنامه‌ای برای نگهداری و آبیاری درخت‌ها اعلام نشد.

براساس پیگیری خبرنگار تسنیم، کندن چاله‌ها با توان نیروی انسانی و ماشین‌آلات پیشرفته سپاه آماده، متولیان منابع طبیعی نهال را تهیه و نیروهای سپاه بیت‌المقدس نیز نهال‌ها را کاشته‌ و شهرداری سنندج هم با استفاده از حفر لوله‌گذاری‌هایی که سپاه انجام داده، آبیاری درختان را بر عهده گرفته است.

غرس نهال توسط نماینده‌ ولی‌فقیه، استاندار و فرمانده سپاه در کردستان به روایت تصویرغرس نهال توسط نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان + فیلم

خبرنگار تسنیم موضوع نگهداری و آبیاری درخت‌های آبیدر و تپه پیرچنار را پیگری کرده که در ادامه می‌خوانید.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از نهال‌کاری 20 هکتار زمین در تپه پیر چنار حسن‌آباد سنندج توسط سپاه خبر داد و تصریح کرد: کاشت تعداد زیاد نهال در نقاط مختلف سنندج اتفاق خوبی‌ست که شاهد آن هستیم اما باید متولیان شهرداری نیز پس از کاشت نهال‌ها در خصوص نگهداری و حفظ آن پیگیری‌های لازم انجام و به تعهدات خود عمل کنند.

سردار سیدصادق حسینی تصریح کرد: باید در کنار ایجاد توسعه و اقدام در راستای درخت‌کاری، فرهنگ حفظ و حراست از این درختان و منابع طبیعی را نیز در سطح استان کردستان توسعه و ترویج داده و همه مسئولان مربوطه، خود را موظف به نگهداری از این امانت بدانند.

شرمین شریفی، رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از آغاز عملیات اجرایی شبکه آب و سیستم آبیاری قطره‌ای برای این مناطق خبر داد و اظهار کرد که هم‌اکنون در حال انجام لوله‌کشی در این مسیر هستیم.

شریفی گفت: تا زمان تحویل لوله‌ها و تأمین اعتبار برای انجام سیستم آبیاری قطره‌ای که تا اردیبهشت‌ماه سال آینده طول می‌کشد، نیروهای شهرداری در این فاصله زمانی با استفاده از چندین تانکر به درختان آبیاری کرده و مشکلی در این راستا نداریم.

به گزارش تسنیم؛ گرچه نهال‌های امسال توسط مسئولان و اقشار مختلف مردم کاشته شد اما امیدواریم بر اثر بی‌توجهی و عدم آبیاری خشک نشوند چراکه این درختان برای رشد و سبزماندن به آبیاری و توجه نیاز دارند تا بلکه این نهال‌ها تا چند سال دیگر، به درختان تنومندی تبدیل و هوا را برای نفس‌کشیدن نسل‌های بعدی مهیا کنند.

انتهای پیام/486/ش

R7848/P/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حسن آباد سنندج نهال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۰۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ «صادق علیمرادی» اظهار کرد: آبگیری اولیه این سد، دو سال پیش از محل روان آب‌های خود سد آغاز شده بود و از آذر ماه سال قبل با ورود آب سامانه گرمسیری به میزان ۳ متر مکعب بر ثانیه به سد، به منبع عظیمی برای زمین‌های کشاورزی دشت مهران تبدیل شده است.

وی با عنوان این که در سال زراعی جاری بخشی از این آب ذخیره را از طریق شبکه آبیاری کنجانچم به شبکه بزرگ آبیاری مهران تخصیص دادیم، افزود: آب سد از طریق دریچه‌های کشاورزی برای ورود به شبکه‌های آبیاری رهاسازی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان ایلام در خصوص شبکه‌های آبیاری استان تشریح کرد: کل زمین‌های کشاورزی زیر پوشش شبکه‌های آبیاری استان حدود ۸۶ هزار هکتار است و با بهره‌برداری از سامانه گرمسیری، ۱۸ هزار هکتار، به زمین‌های کشاورزی زیر پوشش شبکه‌های آبیاری استان اضافه می‌شود.

دیگر خبرها

  • رازهای خوش تیپی مردان
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • رهاسازی آب سد سفیدرود برای آبیاری شالیزار‌های گیلان از امروز
  • رتبه دوم هرمزگان در تولید نهال مرکبات در کشور
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • ببینید | ناخن طلا برای کاشت برای خانم‌های پولدار!
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • (عکس) کار عجیب و هنرمندانه برنجکار تایلندی برای جذب گردشگر
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی