Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@02:42:04 GMT

مراقب آسیب های رفتاری فضای مجازی بر خانواده باشیم

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۰۲۵۹

مراقب آسیب های رفتاری فضای مجازی بر خانواده باشیم

کارشناس فرهنگی و دینی گفت: مراقب آسیب های رفتاری فضای مجازی بر ساختار عاطفی خانواده باشیم و این وظیفه مهم را والدین باید مدنظر قرار دهند که استفاده از فضای مجازی باید محدود باشد.

«حجت الاسلام علی اکبر عادلی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل گفت: «در خانه بمانیم» یک شعار راهبردی برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در سطح جامعه است و باید عموم مردم در رعایت این مورد بسیار دقت نظر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کارشناس فرهنگی و دینی تصریح کرد: اما این حضور در جمع خانواده نباید محدود به استفاده دائمی و زیاد از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی باشد و باید تلاش کنیم تا کارهای عقب افتاده و فعالیت و بازی های متنوعی را همراه با خانواده انجام داد.

 

وی اذعان داشت: مراقب آسیب های رفتاری فضای مجازی بر ساختار عاطفی خانواده باشیم و این وظیفه مهم را والدین باید مدنظر قرار دهند که استفاده از فضای مجازی باید محدود باشد.

 

حجت الاسلام عادلی افزود: خداوند متعال در سوره تحریم آیه ۶ می فرماید «یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَکمْ وَ أَهْلِیکمْ ناراً»، «ای کسانی که ایمان آورده اید! خود و خانواده خود را از آتش (تله های شیطان) حفظ کنید» و والدین باید این زمینه تلاش کنند تا این شرایط حساس موجب ایجاد مسائل انحرافی همچون استفاده نادرست از فضای مجازی در اعضای خانواده نشود.

 

کارشناس فرهنگی و دینی عنوان کرد: پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) خطاب به مردان می فرماید: «بهترین شما کسانی هستند که بهترین رفتارها را با همسرانشان دارند» و باید این مسئله مورد اولویت قرار گیرد.

 

 حجت الاسلام عادلی یادآور شد: پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) در جمله دیگر می فرماید: «بزرگ خانه زن خانه است» و مادران و زنان در داخل خانواده باید با مدیریت درونی محور آرامش و مایه انس و الفت باشند.

 

وی تاکید کرد: در روزهای حساس پیشگیری از شیوع بیماری کرونا اعضای خانواده با یاری همدیگر در خانه بمانند تا از ابتلا و شیوع این بیماری در سطح جامعه جلوگیری شود.

 

 حجت الاسلام عادلی ادامه داد: سبک زندگی اسلامی راهکاری بسیار مناسبی در خصوص پیشگیری از آفت های امروزه در خصوص اشرافی گری است و سد محکمی در تهاجم های فرهنگی غرب علیه آداب و رسوم کشورمان است.

پایان پیام/365

منبع: شبستان

کلیدواژه: کنترل شیوع کرونا ویروس پیشگیری از شیوع ویروس کرونا آسیب های فضای مجازی تحکیم بنیان خانواده سبک زندگی اسلامی بنیان خانواده فضای مجازی خانواده اردبیل فضای مجازی حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۰۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید