Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@18:20:12 GMT

۴۰۰۰ نفر در معادن استان سمنان مشغول به کار هستند

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۰۴۲۱

۴۰۰۰ نفر در معادن استان سمنان مشغول به کار هستند

فروهر از اشتغال چهار هزار نفر در معادن استان سمنان به‌صورت مستقیم خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «محمد فروهر» در نشست کارگروه معادن استان سمنان با اشاره به اشتغال چهار هزار نفر در معادن استان سمنان گفت:  این موضوع  نشان می‌دهد که معادن این استان ظرفیت خوبی برای اشتغال محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تصریح کرد: قطعاً میزان اشتغال غیر مستقیم معادن استان بیش از این میزان خواهد بود.

 

وی از کشف وشناسایی ۴۲ نوع ماده معدنی در استان سمنان خبردادوگفت: این استان ظرفیت بزرگ معدنی برای توسعه اقتصادی محسوب می‌شود.

 

فروهر افزود: ماده معدنی خیلی از صنایع معدنی از ظرفیت معادن تشکیل می‌شود و بخش اعظمی از اشتغال صنعت استان به معادن وابسته است.

 

معاون صمت استان سمنان  با بیان اینکه ۶۲۶ پروانه بهره‌برداری از معادن در استان سمنان وجود دارد که ظرفیت استخراج آنها ۲۲ میلیون تن در سال برآورد می‌شود  افزود: میزان ذخیره قطعی معادن استانی ۶۹۰ میلیون تن و ذخیره احتمالی بالای یک میلیارد تن در سال است.

 

وی گچ، نمک، زئولیت، سلسین، سولفات سدیم، زغال‌سنگ و کرومیت  رامهمترین محصولات معدنی استان سمنان برشمردوافزود: ۴۰ درصد گچ، ۶۰ درصد نمک و ۹۰ درصد زئولیت و سلسین موردنیاز کشور از معادن استان سمنان تأمین می‌شود.

 

فروهر با بیان اینکه معادن استان سمنان در حوزه تولیدات سولفات سدیم رتبه دوم، زغال‌سنگ و کرومیت رتبه سوم را به خود اختصاص دادند، گفت: ۱۷۵ پروانه اکتشاف معدنی تا کنون در استان صادرشده که با اجرای عملیات اکتشاف تا دو سال آینده، قابلیت بهره‌برداری به‌عنوان معدن از نواحی موردنظر مشخص خواهد شد.

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: معادن استان سمنان معادن استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۰۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: میزان بارندگی اهواز در حدود ۳۰ دقیقه و حدود ۳۰ میلی‌متر بوده که این عدد بسیار بالاست. - اخبار استانها -

صابر علیدادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اهواز درباره آبگرفتگی‌های سطحی و شبکه دفع فاضلاب اظهار داشت: شبکه دفع فاضلاب به صورت کامل در اختیار شهرداری قرار دارد‌. این مجموعه شامل چهارصد دستگاه پمپ، 40 دستگاه پمپ یدکی است و نیز  تمام ایستگاه‌های فاضلاب به دستگاه های دیزل ژنراتور مجهز هستند.

وی با بیان اینکه ایستگاه ها، مهم ترین رکن تخلیه فاضلاب هستند ادامه داد: افراد مربوطه در تمامی ایستگاه ها جهت کنترل و نظارت حاضر هستند اما تداوم تخلیه ایستگاه ها ملزم به برقرار بودن برق است، اگر با قطعی برق در ایستگاه ها مواجه شویم، دفع آب با اتکا به برق دیزل ژنراتور ها نصف می شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: ضمن استفاده از ظرفیت آبفای کشور در خصوص تامین تعدادی ماشین آلات،از چند روز گذشته نیز هر آنچه ظرفیت در شرکت آبفا و نیز بخش خصوصی وجود داشته است برای بارندگی بسیج شده است. 

علیدادی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا هرچه سریع‌تر تخلیه آب‌های سطحی انجام شود تصریح کرد: میزان بارندگی اهواز در حدود 30 دقیقه و حدود 30 میلی‌متر بوده که این عدد بسیار بالاست. با توجه به بارش بسیار زیاد باران در مدت بسیار کوتاه، ظرفیت تخلیه آب‌های سطحی آن طور که باید، پاسخگو نیست.

وی افزود: از چند روز گذشته تا کنون چندین مانور، گشت و نظارت های  شهری متعدد انجام شده و همچنین  میزان ماشین آلات و نیروی انسانی را به دو برابر ظرفیت رسانده ایم تا بروز مشکل به حداقل میزان خود برسد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان خاطرنشان کرد: اگر چه تخلیه آب های سطحی مطابق با قانون شهرداری ها جز وظایف شهرداری است اما به دلیل صاف بودن سطح شهر اهواز، سیستم تخلیه آب زیر زمینی در اختیار شهرداری ها قرار دارد تا آب از طریق مجرا و منهول ها تخلیه شود؛ همگی باید با هم افزایی کمک کنیم تا هرچه زود تر مشکلی به وجود نیاید.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • استفاده از ظرفیت ۵۰ نفر امین برای مدیریت موقوفات متصرفی سمنان
  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی