Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدباقر نوبخت در حاشیه جلسه مشترک ستاد اقتصادی دولت و نمایندگان فعالان اقتصادی در خصوص مصوبات این جلسه گفت: آنچه که آقای رئیس‌جمهور در پایان جلسه در خصوص مصوبات اعلام کردند به دو گروه تقسیم می‌شود؛ یک بخش مربوط به تمهیل و درنظر گرفتن مهلتی برای کسانی است که مشاغل‌شان در این دوره کرونا آسیب دیده و ما آنها را به ده گروه از مشاغل تعریف کردیم که برای آنها از نظر مالیات، بیمه و اقساط بانکی تمدیدهایی در نظر گرفتیم و بخش دیگر مربوط می‌شود به مبالغ بلاعوض که این بخش از تعهدات مالی توسط سازمان برنامه و بودجه تقبل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص این کمک‌های بلاعوض نیز گفت: این مبالغ یکی پرداخت ۴ مرحله کمک بلاعوض به خانواده‌های کم درآمد است که ۳ میلیون نفر هستند و امروز تصمیم گرفتیم به هریک از آنها ۲۰۰ هزار تا ۶۰۰ هزار تومان در چهارمرحله کمک بلاعوض پرداخت کنیم و اولین مرحله نیز در همین هفته صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه یادآور شد: بنابراین این بخش را سه‌شنبه پرداخت می‌کنیم و گروه بعدی کسانی هستند که در مشاغل همچون کارگران فصلی بودند که یک تا دو میلیون تومان در کارت حمایت معیشتی آنها شارژ می‌کنیم و بعد سه ماه تنفس با اقساطی از کمک معیشتی آنها کم می‌شود و لازم نیست خودشان به بانک بروند و البته با توجه به بازپرداخت اقساط که چهاردرصد است فاصله تا ۱۲ درصد را دولت انجام می‌دهد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت سازمان برنامه وبودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۰۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از فایننشال تایمز، بانک های اروپایی گزارش داده اند که طی سال گذشته ۸۰۰ میلیون یورو به دولت روسیه مالیات داده اند که نسبت به پیش از آغاز درگیری مسکو و کی یف ۴ برابر شده است.

دلیل افزایش پرداخت مالیات از سوی بانک های اروپایی در روسیه بالا رفتن درآمد آنها در این کشور اعلام شده است.

فقط ۷ بانک اروپایی از جمله دویچه بانک، ای ان جی و کومرتس بانک اعلام کرده اند که از حضور در بازار روسیه ۳ میلیارد یورو درآمد داشته اند.

درآمد این بانک ها در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۱ معادل ۳ برابر رشد کرده است.

مالیات پرداخت شده از سوی بانک های اروپایی به دولت روسیه معادل ۰.۴ درصد کل مالیاتی بوده که کرملین انتظار داشت از فعالیت های غیر نفتی و گازی در این کشور دریافت کند.

افزایش نرخ بهره بانکی و تحریم های اعمال شده علیه روسیه از جمله عوامل موثر بر افزایش درآمد بانک های خارجی در این کشور بوده است.

فقط نیمی از مالیات پرداختی از سوی بانک‌های اروپایی به دولت روسیه از سوی بانک رایفایزن اتریش پرداخت شده چرا که این بانک بیشترین حضور و فعالیت را نسبت به دیگر بانک‌های دیگر اروپایی در روسیه دارد.

کد خبر 6092784 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • پرسپولیس قسط سوم یحیی را پرداخت نکرد
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان