Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:25:51 GMT

شماره ۹۹ فصلنامه علمی پژوهشی «فقه» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۰۷۵۴

شماره ۹۹ فصلنامه علمی پژوهشی «فقه» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نودونهمین شماره فصلنامه علمی پژوهشی «فقه» مربوط به پاییز ۱۳۹۸ منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http://jf.isca.ac.ir/ نمایه شد.

مقالات منتشره عبارتند از:

«بازخوانی دلیل تعظیم شعائر: حکم، موضوع و متعلق» نوشته سیف‌الله صرامی؛ (http://jf.isca.ac.ir/article_۶۸۴۴۱_bbfc۴۶cf۸۷۷۴۶۲۷cfbc۲۵ee۹f۵۷c۳c۰۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

pdf) «امکان‌سنجی فسخ نکاح به علت زنای زوجه، از دیدگاه فقه امامیه» به قلم محمد عربشاهی و جواد حبیبی‌تبار؛ (http://jf.isca.ac.ir/article_۶۸۴۴۲_۵۸۵۵۰۷c۷fa۲۲be۳۶۷۳۶۱c۷d۳۰af۰۷۹۷۲.pdf) «بازپژوهی شرط تساویِ محلْ در قصاص عضو» اثر عباس کلانتری خلیل‌آباد، سیداحمد میرخلیلی و مریم رحیمی‌داربید (http://jf.isca.ac.ir/article_۶۸۴۴۳_۵۱۲۰e۱۰dec۶۹۰a۵f۹d۰۴d۲۱۲۰۲b۲۵۷cc.pdf) از جمله مقالات این شماره است.

همچنین «علم به مهریه؛ یک قید و چندین چالش» نوشته اردوان ارژنگ و فاطمه علی‌زاده؛ (http://jf.isca.ac.ir/article_۶۸۴۴۴_۸bff۲a۳c۰۳۶۳f۰f۶۷۸a۰۰a۷۲a۴۲۶d۹۹e.pdf)« بررسی قاعدۀ فقهی حرمت تغریر جاهل» به قلم اکبر محمودی؛ (http://jf.isca.ac.ir/article_۶۸۴۴۵_d۷۳۴۸۷e۲۳d۸b۱۷۸a۷d۷af۱۰be۱e۲dbe۷.pdf) «ظرفیت‌های احکام ترجیحیِ فقه در مواجهه با مشکل فقر» اثر مهدی فیروزی؛ (http://jf.isca.ac.ir/article_۶۸۴۴۶_۵۲۶۸efa۱dc۰۶۷dd۴f۱de۳۷bdd۶۵dca۱۶.pdf)« کاوشی نو در متصدیان شناخت موضوعات احکام فقهی» نوشته حجت‌اللّه بیات (http://jf.isca.ac.ir/article_۶۸۴۴۷_۶۰۱۵f۶af۲۹۵۷۹ef۱d۶۱۶e۸۰f۲۰۶۰۰bfb.pdf) از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.

فصلنامه فقه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (www.civilica.com)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی؛ سامانه نشریه: jf.isca.ac.ir و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه می‌شود.

کد خبر 4878764

منبع: مهر

کلیدواژه: اصول فقه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی معرفی نشریات کنفرانس بین المللی هندوستان مسلمانان معرفی نشریات معرفی کتاب قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات امام علی ع ازبکستان رادیو گفتگو آیت الله جوادی آملی رضا داوری اردکانی سازمان تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۰۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند

مطابق شاخص‌های نظام رتبه‌بندی وبومتریکس، دانشگاه بیرجند از میان ۳۲ هزار مؤسسه جهانی در رتبه ۲ هزار و ۷۳۸ قرار گرفته است و بدین ترتیب یک هزار و ۱۳۱ پله در سطح جهان ارتقا داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند به نقل از روابط عمومی دانشگاه بیرجند، رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificasدر کشور اسپانیا از سال 2004 مشغول به فعالیت است. این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از 32 هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین 200 کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.

سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن 50 درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود. شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن 40 درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است که جزء 10 درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود. شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن 10 درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations است.

بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه‌بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه 2024)، دانشگاه بیرجند رتبه 2 هزار و 738 را در بین 31 هزار و 702 دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه 50 ملی را در میان 457 موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.

دانشگاه بیرجند نسبت به رتبه گذشته یک هزار و 131 پله در رتبه جهانی و 60 پله در رتبه ملی ارتقا یافته است. این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.

از جمله اهداف این رتبه‌بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد