Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم گراوند صبح یکشنبه در نشست هماهنگی برداشت غله در استان بوشهر اظهار داشت: در راستای برداشت گندم باید استانداردهای لازم هم در مرحله برداشت و هم در مرحله انبار رعایت شود.

وی توجه به شرایط بهداشتی در شرایط خاص شیوع کرونا را یک ضرورت مهم در عرصه برداشت محصول دانست و خاطرنشان کرد: در این شرایط رعایت اصول بهداشتی برای برداشت گندم ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خواستار فراهم شدن همه امکانات و ملزومات لازم برای برداشت گندم در استان شد و تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی مربوطه، با تولیدکنندگان گندم که مسائل بهداشتی برداشت را رعایت نمی‌کنند، قاطعانه برخورد کنند.

گراوند اضافه کرد: همچنین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی استان بوشهر نیز در زمینه تأمین سوخت کمباین‌ها همکاری لازم را با سازمان جهاد کشاورزی داشته باشد.

وی از معاون اقتصادی استانداری، مسئولان شرکت غله و جهاد کشاورزی خواست انبارهای گندم را بازرسی کنند تا محصولی که با این همه زحمت و این شرایط خاص به دست می‌آید به راحتی از بین نرود.

استاندار بوشهر گفت: با توجه به اینکه قرار است امسال تعاون روستایی نیز در بحث خرید گندم وارد کار شود باید هرچه سریع‌تر نسبت به آماده سازی مراکز خرید خود اقدام کند.

وی تاکید کرد: همچنین نیروی انتظامی باید ورود و خروج کمباین‌ها را کنترل کند و خروج گندم از استان بدون مجوز سازمان جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی غله امکان پذیر نیست

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان بوشهر جهاد کشاورزی دستگاه های اجرایی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی نیروی انتظامی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۱۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ طا‌ها دلداده با اعلام خبر بارگذاری اطلاعات عملیات خرید تضمینی گندم در سامانه جامع اطلاعات این شرکت گفت: این اطلاعات توسط کاربران به صورت آنلاین قابل مشاهده و رصد است. دلداده با بیان اینکه در حال حاضر عملیات خرید تضمینی گندم در استان‌های کرمان، خوزستان، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان آغاز شده است، افزود: مدیران کل غله استان‌های مذکور برای راه‌اندازی و بارگذاری اطلاعات خرید در سامانه جامع فناوری، همکاری خوبی با این اداره کل و اداره کل خرید داخلی داشته‌اند.   وی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی سامانه مذکور در معاونت برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران، کار کارشناسی و تلاش‌های بسیاری انجام شده است تا مأموریت تحویل گندم از کشاورزان گندمکار به خوبی به پیش برود، اظهار کرد: درج و بارگذاری اطلاعات خرید تضمینی در این سامانه، فرآیند تحویل گندم و پرداخت پول گندم را تسهیل کرده و با رصد آنلاین داده‌های خرید تضمینی گندم، می‌توان برای برنامه‌ریزی این عملیات بزرگ بازرگانی کشور از آن اطلاعات استفاده کرد.   مدیرکل فناوری اطلاعات شرکت بازرگانی دولتی ایران خاطرنشان کرد: این سامانه به کاربران اجازه می‌دهد تا میزان خرید تضمینی گندم و پرداخت میزان پول آن را به تفکیک استان، شهرستان و مرکز خرید به صورت آنلاین مشاهده کرده و از کم و کیف آن مطلع شوند.

دیگر خبرها

  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • پتروشیمی‌ها حق مردم استان بوشهر را بدهند/ لزوم رعایت عدالت
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی