Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@03:24:33 GMT

بیماری کرونا در پادگان‌های ارتش مشاهده نشده است

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۱۹۶۹

بیماری کرونا در پادگان‌های ارتش مشاهده نشده است

امیر سرتیپ دوم حمزه بیدادی یکشنبه در حاشیه رزمایش با ولایت تا شهادت قرارگاه پدافندی زیستی مقابل با ویروس کرونا در منطقه جنوب غرب کشور در جمع خبرنگاران گفت :بر اساس دستور فرمانده معظم کل قوا به نیروهای مسلح  مبنی بر  به میدان آمدن نیروهای مسلح و استفاده از امکانات بهداشتی و تجهیزات جنگ‌های نوین ، جلسه ای با حضور فرماندهان ارتش ، سپاه ، وزیر دفاع و سایر مسئولین برگزار شد که به دستور فرمانده کل ارتش یک قرارگاه پدافند زیستی برای مبارزه با ویروس کرونا در جنوب غرب کشور شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد : ارتش پتانسیل های بسیار بالایی برای مقابله با ویروس کرونا دارد که به عنوان مثال در بحث گندزدایی ، ضدعفونی شهرها ، مجموعه بهداشت و درمان در بخش بیمارستانی و ساخت بیمارستان های سیار یا ایستگاه‌های نقاهت و تشخیص بیماری در سراسر کشور می تواند کمک کند.

فرمانده قرارگاه منطقه ای و ارشد ارتش در جنوب غرب کشور گفت :  ارتش در منطقه جنوب غرب قرارگاهی را به مرکزیت اهواز تشکیل داده که حوزه فعالیت این قرارگاه به عنوان معین سه استان لرستان ، ایلام و خوزستان است .

امیر بیدادی افزود:  امروز نقاطی را که لازم است ارتش نیروهای خود را در آنجا مستقر کند مشخص می‌شود و ایستگاهای غربالگری و تشخیص بیماری برپا می‌شود تا مردم بتوانند با مراجعه به این مراکز خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

فرمانده قرارگاه منطقه ای و ارشد ارتش در جنوب غرب با بیان اینکه در پادگان ها تمهیدات لازم برای کنترل ویروس کرونا در نظر گرفته شده است، یادآور شد: در ورودی پادگان ها یک مرکز کنترل درمان مستقر شده که شامل یک تیم پزشکی و آمبولانس می باشد و هر شخصی که وارد پادگان می شود توسط این افراد کنترل و تب سنجی می شود تا در صورت وجود علایم بیماری به مرکز درمان منتقل شود.

وی ادامه داد : موارد ضدعفونی در کل پادگان از جمله سرویس‌های بهداشتی،اماکن تردد و تجمع سربازان و ...به صورت زمان بندی شده انجام می گیرد و نیز برای آشپزخانه‌ها تمهیداتی برای مقابله با ویروس اندیشیده شده است ، تمام تلاش ارتش این است که خانواده‌ها بدانند که فرزندان آنها در کمترین معرض خطر قرار دارند .

رزمایش با ولایت تا شهادت قرارگاه پدافندی زیستی مقابل با ویروس منحوس کرونا در منطقه جنوب غرب کشور صبح امروز یکشنبه با حضور امیر سرتیپ دوم حمزه بیدادی فرمانده قرارگاه منطقه ای و ارشد ارتش در جنوب غرب ، فرماندهان و کادر درمان بیمارستان شهید نیاکی اهواز در محل بیمارستان برگزار شد .

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بهداشت و درمان بیمارستان درمان سرویس های بهداشتی نیروهای مسلح بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی جنوب غرب کشور جنوب غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۱۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منطقه امن کجاست؟+ فیلم
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • اعلام تخلیه ساکنان شرقی رفح برای حمله اسرائیل/حملات شدید حزب الله به مواضع نظامی اسرائیل با 70 موشک
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آنروا: رفح را ترک نخواهیم کرد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • لحظه اصابت موشک به پایگاه نظامیان صهیونیست در کرم ابوسالم