Web Analytics Made Easy - Statcounter

در گرداب بحرانی که درگیر آن هستیم، توصیه همه هنرمندان به مردم در نظمی آهنگین و پرمعنا خلاصه می‌شود" 

در کف شیر نر خونخواره‌ای، غیر تسلیم و همدلی کو چاره‌ای

هرچه غیر شورش و دیوانگیست، اندر این ره دوری و بیگانگی است.

کرونا، این "شیر نر خونخواره" را می‌توان با در خانه سر کردن، دوری از اجتماع، عمل به توصیه‌های بهداشتی به عنوان وظیفه ملی، انسانی، اجتماعی و شرعی و نیز احترام به حقوق یکدیگر مهار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از پیشکسوتان موسیقی خراسان رضوی در همراهی با "پویش اجتماعی سهم من از کرونا" در گفتگو با خبرنگار ایرنا به پند حکیمانه "با توکل زانوی اشتر ببند" اشاره و بیان کرد: در این شرایط باید از خداوند مهربان طلب بخشش و کسب معرفت کرد تا پروردگار عالمیان به لطفش این بیماری را هرچه زودتر دفع کند.

مجید کلاهدوز افزود: ماندن در خانه و توجه به رهنمودهای آنان که مسوول حفظ جان و امنیت مردم هستند بهترین نسخه برای درمان و ریشه‌کنی بیماری کرونا است. فقط همسویی و همدلی می‌تواند برای گریز از بحران چاره‌ساز باشد.

دیگر پیشکسوت و مدرس هنرهای تجسمی در مشهد نیز گفت: وظیفه انسانی در شرایطی که کل جهان با معضل بیماری واگیردار کرونا درگیر می‌باشد "احترام به حقوق دیگر، رعایت توصیه‌های بهداشتی و ماندن در خانه است."

محمد ابوترابی در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: ماندن در خانه برای مدتی کوتاه در واقع به معنای تبدیل یک محدودیت به فرصت است زیرا در این مدت می‌توان خاطراتی خوب و موثر بر تعمیق محبت خانوادگی را خلق نمود. 

وی گفت: عمل به رفتارهای معطوف به حفظ سلامت جامعه و آرامش اجتماعی در مواجهه با بحرانها همواره کارساز بوده و در این شرایط نیز عمل به توصیه‌های بهداشتی، پرهیز از حضور در اجتماعات و یک وظیفه انسانی دانستن آن بهترین راه‌حل برای عبور از بحران کرونا است.

فرصت باهم بودن در برابر تهدید کرونا

شاعر طنزپرداز خراسانی که به "پویش اجتماعی سهم من از کرونا" پیوسته نیز به خبرنگار ایرنا گفت: بحران کنونی بیماری همه‌گیر فرصت باهم بودن را برای خانواده‌های ایرانی پدید آورده تا بتوان ساعات بیشتری را در کانون گرم و پرمهر خانواده با نزدیکان سپری نمود.

قاسم رفیعا افزود: زمانی که فعالیتهای بیرون از خانه و حتی مسافرت امکانپذیر نیست، فرصتی برای همه ما فراهم آمده می‌شود تا در پرتو آن با تامل و همراهی و هماهنگی دیگر اعضا به مشکلات خود و خانواده رسیدگی کنیم.

وی عمل به مسوولیت اجتماعی را سرلوحه همه اقدامات پیشگیرانه در مبارزه با کرونا توصیف و بیان کرد: هرکس در حوزه کاری خود متخصص است لذا متخصصان پزشکی و حافظان سلامت جامعه در شرایط بحران شیوع بیماری بهترین تصمیمها را اتخاذ می‌کنند بنابراین باید در این زمینه از آنها پیروی کرد.

این ادیب شناخته شده خراسانی و سراینده شعر "بچه محل امام رضا" ادامه داد: همراهی با توصیه‌های تصمیم‌گیران عالی نظام جمهوری اسلامی ایران و اقدام فردی برای عمل به مسوولیت اجتماعی، سلامتی را برای کشور به ارمغان می‌آورد زیرا اگر سالم نباشیم نمی‌توانیم جامعه سالمی داشته باشیم یا جامعه‌ای سالمی برای آینده تربیت کنیم.

یکی از هنرمندان مشهدی عرصه بازیگری نیز به خبرنگار ایرنا گفت: مردم ما به نفس همدیگر زنده‌اند و در این شرایط بهترین هم‌نفسی "در خانه ماندن و پرهیز اکید و جدی از سفر" است.

محمد الهی افزود: وضعیت مشهد قرمز است و می‌دانیم که خیلی از مردم آرزومند سفر به این شهر مقدس هستند لذا من نایب زیاره همه مردم ایران خواهم بود، فقط به مشهد سفر نکنید.

گاهی جهاد در خانه ماندن است

یکی از پژوهشگران عرصه هنر تئاتر در خراسان رضوی نیز گفت: گاهی جهاد "در خانه ماندن" است، جهادی که شاید ساده بنماید ولی به مراتب سخت‌تر از هر جهاد دیگری است.

حمیدرضا سهیلی افزود: در هر حادثه و اتفاقی در جامعه باید بسته به نوع آن، رفتار و کرداری بایسته و شایسته از خود بروز داد. 

وی ادامه داد: در این برهه از زمان که حادثه‌ای موهش در کمین انسانها در همه دنیا نشسته، باید با پرهیز از آمد و شد بی‌مورد در خیابانها که به تهدید جان منجر می‌شود، به مقابله با ویروس منحوس کرونا برخاست.

این هنرمند مشهدی گفت: اکنون "در خانه ماندن" نوعی جهاد است و مردم باید از این جهاد استقبال کنند تا ریشه بیماری دشمن جان مردم کنده شود.

وی افزود: گاهی لازم است برای جهاد، از خانه هجرت کرد و به میدان رزم با دشمن رفت، روبرو با او ایستاد و جنگید و از وطن و عقیده و ایمان دفاع کرد. گاهی هم برای جهاد باید لبخند زد، دستی را گرفت، محبتی را ایثار نمود و اشکی را از نگاهی زدود.

سهیلی ادامه داد: امروز دشمن نه در مرز قرار گرفته و قصد نفوذ دارد که برای بیرون راندنش جهاد کنیم بلکه دشمنی پشت در خانه ما کمین کرده که نه دیده می‌شود و نه می‌توان با آن رودررو جنگید بنابراین می‌بایست برای دفع این دشمن در خانه ماند و او را از گسترش بیشتر در جامعه منع کرد.

وی گفت: "من، تو و ما" در زندگی خود چه کسی را بیشتر از همه دوست داریم؟ فرزندمان، همسر، خواهر، برادر، پدر یا مادرمان؟ عمو، عمه، خاله، دایی و یا دوستان قدیمی را ؟ بیاییم برای خاطر آنکه دوستش داریم در این جهاد شرکت کنیم و دشمن ریز اما بزرگ را جان عزیزانمان و کل جامعه دور و دفع نماییم. کرونا آمده تا عشق، امید و با هم بودن را از ما دریغ کند. ما هم باید با نگاهی باز این اجازه را ندهیم زیرا ملت ما ملت با هم بودن است.

او افزود: در آستانه نوروز و روزگار ذوق و شوق با هم بودن، با دریغی چند روزه از این امر پسندیده، فرصت برپایی دورهمی‌های جاودانه آینده را برای خود و خانواده و اجتماع فراهم آوریم.

هنرمند خراسانی ادامه داد: اکنون وزارت بهداشت و کادر پزشکی در خط مقدم جبهه هستند و به نوع فرماندهی این جنگ را بر عهده دارند، ما نیز باید به عنوان سرباز در خدمت فرماندهی باشیم تا بتوانیم هر چه زودتر در این میدان پیروز شویم.

سهیلی گفت: پیروی از رهنمودها، دستورات بهداشتی، پرهیز جدی از حضور در مجامع و محافل از جمله مواردیست که مردم می‌توانند با رعایت آن در این جهاد و مبارزه به پیروزی کمک کنند. 

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد سفر نرویم هنرمندان پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد هنرمندان ویروس کرونا مشهد هنرمندان خبرنگار ایرنا خانه ماندن خانه ما هم بودن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۲۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم

طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت 8 ثور/اردیبهشت، سالروز پیروزی مجاهدین بر حکومت کمونیستی در افغانستان نوشت «سی و دومین سال پیش در چنین روزی، پس از 14 سال مبارزه پدیده شوم کمونیسم و در کنار آن شوروی در کشور ما شکست خورد و ملت مجاهد افغان توانست آخرین اداره کمونیستی را سرنگون و کشور را به گونه کامل آزاد سازد».

این بیانیه افزود: «هشتم ثور 1371 هـ ش روز کامیابی و آزادی مردم افغانستان است که قربانی‌های ملت مجاهد نتیجه داد و مردم و کشور ما از شر هیولای کمونیسم نجات یافتند». 

طالبان همچنین در این بیانیه کودتای کمونیستی 7 ثور در سال 1357 را نیز روز سیاه افغانستان نامید و تأکید کرد: «کشور ما پس از 20 سال جهاد از یک اشغال دیگر نیز آزاد شد و نظام اسلامی برقرار گردید، بنابراین طالبان با تمام توان تلاش می‌کند تا ثمره قربانی‌ها و مبارزات چندین ساله ملت ما یکبار دیگر ضایع نگردد و نظام اسلامی را که آرمان شهدا است، به گونه کامل نافذ می‌کند».

کودتای هفتم اردیبهشت توسط حزب دموکراتیک خلق افغانستان منجر به روی کار آمدن حکومت کمونیستی در این کشور شد. حکومت کمونیستی که برای تحمیل عقاید الحادی و مارکسیستی بر مردم افغانستان تلاش می‌کرد، اما با واکنش جدی مردم روبه‌رو شد و رفته‌رفته قیام‌های مردمی در این کشور شکل گرفت.

وقتی نظام «داوود خان» براثر کودتای کمونیستی سقوط کرد و چپی‌ها به قدرت رسیدند، با شکل‌گیری آهسته‌آهسته مقاومت در برابر آن‌ها، سربازان روس برای حمایت از نظام دست‌نشانده‌شان وارد افغانستان شدند.

در نهایت مردم متدین افغانستان پس از 14 سال جنگ و مقاومت، حکومت کمونیستی و ابرقدرت تا دندان مسلح را شکست دادند و هشتم ثور سال 1371 نیروهای مجاهدین آخرین سنگر حکومت کمونیستی در کابل را تصرف کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است
  • چاره‌اندیشی کوتاه مدت ترافیکی برای میدان سپاه قم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • همدلی مردم ایران با تیم ملی فوتسال
  • دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بارسا چاره‌ای ندارد: فروش حداقل یک ستاره