Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصرایران، دولت "بوریس جانسون" به تاسی از دولت ترامپ در آمریکا طی روزها و هفته‌های آغازین ورود ویروس کرونا به کشورهای متبوعشان به این ویروس کم‌توجهی کرده و حتی آن را مورد تمسخر قرار دادند.

ترامپ و جانسون در اظهارات مشابهی ویروس کرونا را مورد تمسخر قرار دادند و حتی ترامپ بزرگنمایی خطر ویروس را یک تاکتیک سیاسی از سوی دموکرات‌های مخالف خود دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوریس جانسون هم در اظهاراتی گفته بود به هنگام ملاقات بیماران در بیمارستان با همه آنها دست داده است.

دولت بریتانیا طی روزهای گذشته اقدامات احتیاطی و کنترلی زیادی درباره لغو تجمعات انجام نداده و حتی جشنواره اسب سواری سالانه "چنتلهام" طی روزهای گذشته و زیر سایه تهدید شیوع گسترده کرونا در بریتانیا طبق روال همه‌ساله  با حضور انبوه جمعیت برگزار شد.

حضور جمعیت  در جشنواره اسب سواری چنتلهام 

بوریس جانسون در اظهارات جدیدش تاکید کرده اکثریت مردم بریتانیا به این ویروس مبتلا خواهند شد. او با لحنی سخن گفته که گویی چاره‌ای جز ابتلای 60-70 درصد از جمعیت بریتانیا طی ماه‌های آتی به این ویروس نیست.

از سوی دیگر مقامات بهداشتی بریتانیا امروز (یکشنبه) تایید کردند که برنامه آنها شامل قرنطینه کردن افراد بالای 70 سال در این کشور است. برنامه‌ای که نشان می‌دهد دولت بریتانیا اقدامات کنترلی چندانی جز در قرنطینه قرار دادن افراد پرریسک انجام نخواهد داد و این انتظار را خواهد داشت تا اکثریت جمعیت زیر 70 سال این کشور در یک فرایند با شبی منطقی و آرام طی ماه‌های آتی به این ویروس مبتلا شده و سیستم ایمنی بدن آنها "پا تن " این ویروس را ساخته و نسبت به آن مقاوم شوند.

با این حال اگر این سیاست را برنامه قطعی دولت بریتانیا طی هفته‌ها و ماه‌های آتی به حساب بیاوریم باید تاکید کرد که این سیاست اقدامی پرمخاطره است و با توجه به ناشناخته بودن ویروس کرونا جدید (کووید 19) به طور دقیق مشخص نیست عوارض ابتلا به این ویروس چه خواهد بود؛ از سوی دیگر مرگ و میر بسیاری از مبتلایان جوان و بدون بیماری زمینه‌ای در کشورهای مختلف درگیر نشان می‌دهد اطلاعات پیشین درباره این ویروس نیازمند بازبینی مجدد است و ممکن است هم درصد مرگ و میر این ویروس بالاتر از رقم میانگین 2 درصد بوده باشد و هم اینکه ابعاد و الگوی رفتار تهاجمی ویروس نسبت به بدن مبتلایان ناشناخته‌تر از برآوردهای اولیه بوده باشد؛ چون طی هفته‌های گذشته در کشورهای درگیر کرونا بخشی از فوتی‌های ناشی از کرونا از میان جوانان و حتی افراد سالم و ورزشکار بوده است.

به همین خاطر نشریه تایمز مالی بریتانیا (فایننشال تایمز) در گزارشی رویکرد و برنامه دولت بوریس جانسون در مقابله با ویروس کرونا را یک "قمار خطرناک" توصیف کرده است؛ قماری که با توجه به کمتر شناخته بودن ویروس کرونا جدید و نبود واکسن و درمان مشخص برای آن ممکن است عوارض و پیامدهای گسترده و فاجعه باری برای جامعه بریتانیا یا هرکشوری که استراتژی مشابه را اتخاذ کرده، داشته باشد.

الگوی مبارزه چینی‌ها با ویروس کرونا و مهار و قرنطینه این ویروس در یک منطقه محدود در این کشور (الستان هوبی و شهر ووهان) نشانگر این واقعیت است که دستکم چینی‌ها توانسته‌اند بدون همه‌گیری گسترده این ویروس و ابتلا میلیون‌ها نفر از جمعیت این کشور به کرونا، از طریق به صفر رساندن ارتباطات اجتماعی افراد و قرنطینه مبتلایان و افراد مشکوک، این ویروس به شدت واگیر را مهار و کنترل کنند؛ بنابراین به نظر می‌رسد راهی هست که بتوان مانع ابتلای اکثریت جمعیت به ویروس کرونا شد؛ هر چند نباید قضاوت عجولانه و شتاب زده داشت و باید منتظر نتایج عملی سیاست مهار چینی‌ها طی هفته‌های آتی هم نشست.

 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بوریس جانسون ویروس کرونا هفته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۲۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزیی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

کد خبر 6089030

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد