Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ویژه بهداشت و ناظر بر اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با بیماری کرونا گفت: اگر مردم همکاری کنند قطعا در هفته اول فرودین می‌توانیم شیوع این ویروس را کتترل و سیر نزولی داشته باشیم و آمار مبتلایان کاهش خواهد یافت. ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنییم از اراک، ایرج حریرچی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از وضعیت بخش درمان استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به پرهیز مردم از ارتباطات غیر ضروری اظهارداشت: برای مقابله با ویروس کرونا در حال حاضرهمکاری است حتی افرادی که هیچ مشکلی ندارند باید از ارتباطات غیرضروری، مسافرت و حضور در تجمعات  اماکن عمومی پرهیز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر مردم همکاری کنند قطعا در هفته اول فرودین می‌توانیم شیوع این ویروس را کتترل و سیر نزولی داشته باشیم و آمار مبتلایان کاهش خواهد یافت درغیر این صورت سیر صعودی این ویروس خواهیم داشت.

معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: از مردم انتظار داریم درمرحله نخست بخاطر سلامتب خودشان وکمک به مجموعه وزارت بهداشت ضمن رعایت بهداشت از ترددهای غیرضروری اجتناب کنند.

آمار «پویش دانشجویی مقابله با کرونا» از مرز 4 هزار نفر گذشتآخرین آمار مبتلایان به کرونا در کشور|4590 نفر مرخص شدند + نمودار مبتلایان و فوتی‌‌هاجزئیات اجرای طرح بسیج ملی مقابله با بیماری کرونا در قم / کنترل مبادی ورودی و خروجی شهر

عملکرد موفق و خوب علوم پزشکی اراک در مقابله با کرونا

نماینده ویژه بهداشت و ناظر بر اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با بیماری کرونا همچنین پیش از این در بازدید از بیمارستان‌های استان مرکزی با اشاره به عملکرد علوم پزشکی اراک گفت: عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اراک در غربالگری و پیشگیری از شیوع کرونا بسیار مناسب بوده است.

حریرچی بیان کرد:  عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اراک و بویژه معاونت بهداشتی این دانشگاه در خصوص بیماری کروناویروس بسیار مناسب بوده و این دانشگاه قبل از شناسایی این ویروس در ایران، از آمادگی لازم برای مواجهه با این بیماری برخوردار بوده است.

وی ادامه داد: تعداد غربالگری های انجام شده در این استان نیز مناسب است و ▫️استان مرکزی در طرح ملی بسیج مبارزه با کرونا از لحاظ ثبت اطلاعات افراد در سامانه مربوطه جزو استان‌های اول کشور است.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: دانشگاه اراک علیرغم مجاورت استان مرکزی با قم و ارتباط زیادی که بین دو استان وجود دارد عملکرد بسیار مناسبی را در حوزه پیشگیری از خود نشان داده که امید است این روند ادامه یابد.

انتهای پیام/711/ت

R7980/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علوم پزشکی اراک بیماری کرونا استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت