Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه «جلسه مشترک ستاد اقتصادی دولت و نمایندگان فعالان اقتصادی» از پرداخت وام با سود ۴ درصد به ۴ میلیون نفر خبر داد.

عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه «جلسه مشترک ستاد اقتصادی دولت و نمایندگان فعالان اقتصادی» درباره مصوبات جلسه پیرامون اقداماتی که بانک مرکزی باید انجام دهد گفت: در جلسه مفصل امروز بحث‌های مختلفی انجام شد خیلی از بحث‌های مقابله با کرونا به سیستم بانکی و بانک مرکزی کشور باز می‌گردد و سیستم بانکی و بانک مرکزی نقش موثری دارند که امیدوارم بتوانیم از این موضوع سربلند بیرون بیایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبق قانون کسانی که چکشان برگشت می‌خورد از خدمات بانکی محروم می‌شوند. در این جلسه مصوب کردیم کسانی که از اسفند تا آخر اردیبهشت چک‌شان برگشت می‌خورد از خدمات بانکی محروم نشوند اما رابطه حقوقی بین کسی که چک داده و کسی که چک دریافت کرده باقی خواهد ماند.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: کسب و کارهای که شامل ۱۰ گروهی که اعلام شده هستند و نتوانسته‌اند درآمد کسب کنند تسهیلات دریافت خواهند کرد و می‌توانند سه ماه مراجعه نکنند و تسهیلات پرداخت کنند بانک‌ها بعد از سه ماه به آنها این کمک‌ها را خواهند داد.

وی گفت: این کمک‌های وامی که به ۴ میلیون نفر با نرخ ۱۲ درصد پرداخت خواهد شد از ۱۲ درصد سود وام‌ها ۸ درصد را دولت تقبل می‌کند و کسانی که از این وام بهره‌مند می‌شوند تنها ۴ درصد سود پرداخت می‌کنند، در ضمن تضمین وام‌ها یارانه‌های افراد است که اقساط آن را از یارانه‌های برداشت می‌کنند.

همتی افزود: مقرر شد سیستم بانکی به سازمان تأمین اجتماعی تسهیلاتی ارائه و کمک کند تا سهم کارفرمایان مشاغلی که آسیب دیده‌اند را بپردازد.

رئیس بانک مرکزی با بیان اینکه بانک مرکزی آمادگی دارد به سیستم بانکی کمک کند و بانک‌ها نیز آمادگی دارند به مردم کمک کنند تا این شرایط عبور کنیم و کشور از نظر اقتصادی به شرایط خودش بازگردد، اظهار داشت: تمام تلاشمان این است که مردم کمتر به شعب مراجعه و کمتر با اسکناس در ارتباط باشند به همین علت سقف برداشت از عابر بانک را تا ۵۰۰ هزار تومان افزایش دادیم که البته چند بانک آن را کاهش دادند اما از نظر ما همچنان ۵۰۰ هزار تومان است و مردم می‌توانند برداشت کنند.

وی با اشاره به افزایش سقف کارت به کارت از سه میلیون به ۱۰ میلیون تومان تصریح کرد: بانک‌هایی که چنین کاری کردند، کارشان درست نیست و حتماً باید اصلاح کنند و مردم نیز هر بانکی را که سرویس بهتری می‌دهد به عنوان مبنا انتخاب کنند؛ همچنین برای اینکه مردم پول نقدی کمتر بگیرند سقف کارت هدیه را تا دو میلیون تومن بالا بردیم.

همتی در مورد ساعت کار بانک‌ها گفت: طبق روال سال گذشته بانک‌ها شیفت دارند و برنامه‌ریزی شده که همواره در خدمت مردم باشند اما با توجه به اینکه همکاران ما تحت فشار هستند و برخی از آنها آسیب‌ دیده‌اند برخی دیگر نیز در قرنطینه هستند از مردم خواهش می‌کنم که اگر کار ضروری ندارند به بانک‌ها مراجعه نکنند اما کشیک بانک‌ها حتی در ایام نوروز وجود خواهد داشت.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: رئیس کل بانک مرکزی سیستم بانکی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود

 امتداد - معاون بانک مرکزی با بیان اینکه امسال مدل جدید اعتبار سنجی بانکی علمیاتی می‌شود، گفت: در مدل جدید عوامل جدید مانند محکومیت مالی، جرایم رانندگی، صدک بندی یارانه هم در نظر گرفته می‌شود و دیگر مانند روال فعلی رفتار افراد در پرداخت اقساط تسهیلات تنها ملاک رتبه بندی نخواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آنها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند. 

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی  اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد. 

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود،  افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.