Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:05:47 GMT

پربازدیدترین اخبار سیاسی ایسنا در ۲۵ اسفند

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۳۸۵۱

پربازدیدترین اخبار سیاسی ایسنا در ۲۵ اسفند

توصیه محمود صادقی به تعطیلی ادارات/ تاکید رییس جمهور بر ادامه خدمت رسانی دولت به مردم/ واکنش سفیر انگلیس در تهران به رفتار مردم ایران و کشورش در خرید مایحتاج روزانه/ تحلیل‌هایی از ادامه تحریم ایران در شرایط شیوع ویروس کرونا/ توصیه مرکز پژوهش‌های مجلس برای تغییر زمان آغاز تحصیلی/ آغاز رزمایش پیشگیری و پایش شیوع کرونا در ارتش و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در صدر اخبار مورد توجه و پربازدید مخاطبان سرویس سیاسی ایسنا بود که می‌توانید در این گزارش مرور کنید.

ادارات را تعطیل کنید/درخواست می‌کنیم مردم در خانه‌ها بمانند

به گزارش ایسنا، اظهارات محمود صادقی، عضو شورای مرکزی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی درباره تعطیلی ادارات در صدر اخبار پربازید امروز قرار گرفت.

وی با تاکید بر اینکه اگر انتظار دارید مردم در خیابان‌ها حضور پیدا نکنند باید زمینه نیاز به حضور آنها کاهش پیدا کند که از جمله این کارها تعطیلی ادارات است، گفت: ما قدردان زحمات پزشکان، پرستاران و کادر درمانی هستیم اما آن ها هم وضعیت محدودی داشته و بخشی از آن ها درگیر این بیماری شده اند لذا از مردم درخواست می کنیم با همکاری و ماندن در خانه دیگر بار اضافی به مراکز درمانی تحمیل نکنند.

باید شرایط علی رغم مواجهه با کرونا عادی باشد/اصلاً موضوعی به نام قرنطینه نداریم

صحبتهای رئیس جمهور در جلسه مشترک ستاد اقتصادی دولت با نمایندگان فعال اقتصادی هم از دیگر خبرهای پربازدید بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی اعلام کرد که چیزی به نام قرنطینه نداریم؛ خدمت دولت به طور معمول به مردم خواهد رسید.

وی همچنین با اشاره به بررسی تأثیر بیماری کرونا بر کسب و کارها، گفت: تصمیم جمع بر این بود و تاکید کردیم که باید شرایط و روند اقتصادی و نیز تعامل مردم و فعالیت‌های اقتصادی برغم اینکه با کرونا مواجهیم باید پروتکل‌های بهداشتی مدنظر قرار گیرد و در عین حال فعالیت اقتصادی عادی باشد.

واکنش سفیر انگلیس در تهران به رفتار مردم ایران و کشورش در خرید مایحتاج روزانه

واکنش سفیر انگلیس در تهران به رفتار هم‌وطنانش برای هجوم به فروشگاه‌ها در انگلیس و همچنین در دسترس بودن مایحتاج روزانه در فروشگاه‌های ایران هم از خبرهای مورد توجه مخاطبان بود.

راب مک ایر با انتشار تصویری از قفسه‌های دستمال توالت در فروشگاهی در صفحه توییترش نوشت: خرید امروز در تهران. همان چیزی که شما نگرانش بودید.

نشانه‌ای از آمادگی ترامپ برای لغو تحریم‌ها وجود ندارد

خبر بعدی تحلیل یک کارشناس مسائل بین الملل درباره تحریم های ایران در شرایط شیوع ویروس کرونا بود.

کوروش احمدی با بیان اینکه اثرات بسیار سوء کرونا بر روابط اقتصادی ما با دیگر کشورها آشکار است، گفت: در چنین شرایطی باید انتظار داشته باشیم که کشورها و سازمان‌های بین‌المللی در جهت فشار بر آمریکا برای لغو یا حداقل کاهش تحریم‌ها اقدام کنند. نامه دکتر ظریف به دبیر کل سازمان ملل در چنین بستری معنی دارد. همچنین به خاطر نیاز به امکانات لازم برای مبارزه با کرونا، بویژه در بیمارستان‌ها، باید واقع بین‌ باشیم و با توجه به اولویت حفظ جان انسان‌ها از هیچ تلاشی برای دریافت کمک از خارج خودداری نکنیم. نامه رئیس کل بانک مرکزی به رئیس صندوق بین‌المللی پول هم در این چارچوب اقدام شایسته‌ای بوده است.

دیگر اخبار مرتبط با این موضوع را نیز می‌توانید در لینک های زیر بخوانید.

کشورها به رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران کمک کنند

رفع تحریم‌های یک‌جانبه و نامشروع علیه ایران ضرورتی حقوق بشری است

فرصت مناسبی برای کنار رفتن تحریم‌های درمانی و بهداشتی فراهم شده است

اکنون بهترین فرصت رایزنی با مجامع بین‌المللی برای رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکاست

تحریم‌های غیرقانونی موجب محروم شدن ایران از منابع مالی برای مقابله با کرونا شده است

***

توصیه مرکز پژوهش‌های مجلس برای تغییر زمان آغاز تحصیلی

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی به بررسی مشکلات و چالش های آموزش الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش در روزهای مبارزه با کرونا پرداخته است که در بخشی از آن توصیه کرده مصوبه مجلس درباره زمان بازگشایی مدارس در آغاز مهر ماه تغییر کند.

این خبر هم مورد توجه مخاطبان قرار گرفت که دیگر اخبار و نظرات در این رابطه را نیز می‌توانید در لینک‌های زیر بخوانید.

بازگشایی مدارس از نیمه فروردین تبعات بسیار زیادی دارد

مدارس و دانشگاه‌ها در صورت ادامه شیوع کرونا تا ابتدای اردیبهشت تعطیل باشند

***

لاریجانی در جریان روند درمان مبتلایان کرونا قرار گرفت

خبر پربازدید بعدی، تماس تلفنی رییس مجلس شورای اسلامی با معاون بیمارستان کامکار و روسای بیمارستان‌های نکویی، شهیدبهشتی، شهدا، کودکان، علی بن ابی طالب(ع) و امام رضا(ع) قم بود 

علی لاریجانی در این تماس از وضعیت آمادگی این بیمارستان‌ها در مقابله با کرونا و روند درمان مبتلایان به این بیماری اطلاع یافت و از خدمات صادقانه پزشکان و پرستاران تشکر و قدردانی کرد.

رزمایش پیشگیری و پایش شیوع کرونا در ارتش آغاز شد

آغاز رزمایش پیشگیری و پایش شیوع کرونا در قرارگاه پدافند زیستی ارتش هم از اخبار مورد توجه مخاطبان سرویس سیاسی ایسنا بود.

این رزمایش تحت کنترل و فرماندهی قرارگاه پدافند زیستی ارتش و با محوریت نیروی زمینی ارتش و به فرماندهی میدانی امیر کیومرث حیدری؛ فرمانده نزاجا برگزار شد.

جزئیات رزمایش پیشگیری و پایش شیوع کرونا

همچنین فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره جزییات این رزمایش، گفت: در آستانه ورودی مراکز استان‌های هدف، پست‌های غربالگری ایجاد می‌کنیم تا کسانی که قصد ورود به استان را دارند، ابتدا غربالگری شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: در خانه بمانیم تحریم ایران کروناویروس رزمایش پیشگیری و پایش شیوع کرونا مورد توجه تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۳۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • روایتی از حذف قند و عوارضش، جزو پربازدیدترین‌های توییتر شد/ عکس