Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از غربالگری بیش از ۱۰ میلیون نفر در طرح بیماریابی و مقابله با کرونا خبر داد.

علی رضا رییسی درباره اجرای طرح بیماریابی و مقابله با کرونا به ایرنا گفت:  چهارمین روز اجرای طرح ملی مقابله با کرونا نیز انجام شد. در دو روز اول به صورت آزمایشی این طرح در سه استان درگیر با کرونا اجرا و از یکشنبه به صورت رسمی در سراسر کشور اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بیش از ۱۰ میلیون نفر تاکنون در این طرح غربالگری شده‌اند که ۶.۵ میلیون نفر از طریق مراکز بهداشت و از طریق سامانه نیز ۳ میلیون و ۷۰۰ نفر غربالگری شده‌اند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: حدود ۷۰ هزار نفر از کارکنان بهداشت در سراسر کشور با مردم تماس گرفته و پاسخ‌ها را ثبت کرده‌اند.

رییسی افزود: حدود ۲۱۰ هزار نفر از افرادی که حداقل یک علامت ابتلا به ویروس کرونا داشته‌اند، شناسایی شده‌اند. همچنین حدود ۳۰ هزار نفر از این ۲۱۰ هزار نفر، دارای علائمی بودند که به مراکز بهداشتی و درمانی ارجاع شده و حدود هزار و ۲۰۰ نفر از آنها وارد بیمارستان شده و از این میزان ۹۰۰ نفر بستری شده‌اند. در نتیجه از ۱۰ میلیون نفری که مورد غربالگری قرار گرفته‌اند، ۹۰۰ نفر بستری شده‌اند.

معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: استان گیلان در این طرح فوق العاده خوب عمل کرده است و حدود ۷۶ درصد از کل استان غربالگری شده‌اند.

وی بیان کرد: اجرای طرح غربالگری و مقابله با ویروس کرونا کم هزینه‌ترین و در دسترس‌ترین اقدام برای قطع زنجیره ویروس کرونا است. افراد می‌توانند به سامانه salamat.gov.ir وارد شده و اطلاعات خود را وارد کنند. همچنین همکاران ما با شماره تماس ۴۰۳۰ با مردم تماس می‌گیرند و اطلاعات و علائم را ثبت می‌کنند.

رییسی گفت: امروز ۲ میلیون نفر مورد غربالگری قرار گرفته‌اند که باید برای این همکاری از مردم تشکر کرد.

وی بیان کرد: اگر فردی نیازمند مراقبت باشد، بر اساس پروتکل ممکن است بیش از یک بار و حتی ۵ روز متوالی با او تماس گرفته شود.

۱۰ اشتباهی که منجر به شیوع کرونا در جهان شد

رییسی گفت: از همه مردم می‌خواهیم که در خانه بمانند. زیرا تنها راه قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، در خانه ماندن است. برخی استان‌ها در این زمینه خوب عمل می‌کنند، اما در برخی استان‌ها مثل تهران، این کار اصلا خوب انجام نمی‌شود. این ویروس بسیار مسری است.

تصاویر آغاز رزمایش ارتش برای پیشگیری و پایش کرونا | خودروهایی که ارتش به جنگ کرونا برده است

معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار کرد: در بیمارستان‌ها شانس انتقال ویروس تا ۴۰ درصد وجود دارد. یعنی اگر شخصی سالم است یا علائم کم دارد و به بیمارستان مراجعه کند، شانس ابتلا به ویروس با مراجعه به بیمارستان بالا می‌رود. در نتیجه بهتر است افراد از طریق سامانه علائم خود را اعلام کرده و راهنمایی لازم را دریافت کنند. اگر فردی نیاز به بستری در بیمارستان داشته باشد، از طریق تماس تلفنی راهنمایی می‌شود و کسی که به درمان در منزل نیاز داشته باشد هم درمان لازم را دریافت خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، تاکنون ۱۳ هزار و ۹۳۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۷۲۴ نفر فوت کرده و ۴ هزار و ۷۹۰ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

کد خبر 493029 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران ویروس کرونا میلیون نفر ۱۰ میلیون هزار نفر شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۹۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت

با توجه به اجرای طرح غربالگری سرطان پستان از سوی دولت گروهی از فناوران کشور دستگاهی را برای غربالگری این سرطان طراحی کردند که با کاهش هزینه‌ها کشور را در اجرای این طرح یاری می‌کند.

دکتر صادق کاظمی‌فرد، محقق این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، طراحی و ساخت دستگاهی برای غربالگری و شناسایی سرطان پستان را از محصولات این شرکت دانست و گفت: یکی از مسائل مهم در تشخیص سرطان پستان، تشخیص آن در کمترین زمان است، ضمن آنکه با توجه به شرایط اقتصادی، همه مردم کشور بتوانند به خدمات غربالگری این بیماری دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در متدهایی که برای تشخیص سرطان پستان ارائه شده مانند سونوگرافی و ماموگرافی، اگر مسایل هزینه‌ای آنها را کنار بگذریم، روش تشخیصی با این روش‌ها با دقت بالایی نیست.

کاظمی‌فرد خاطر نشان کرد: بر این اساس ما در این شرکت در ساخت دستگاه تشخیص سرطان پستان، از فناوری سنسورهای سنجش خازنی بهره بردیم. در حال حاضر تاییدیه کاربرد این سنسورها از سوی FDA آمریکا صادر شده است و به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان پستان تلقی می‌شود.

محقق این طرح اضافه کرد: ما در کنار ساخت این دستگاه، اقدام به بومی‌سازی سنسورهای خازنی کردیم.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه، اظهار کرد: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد است.

کاظمی‌فرد کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه ذکر کرد و گفت: این دستگاه با آنالیز بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می‌کند و در نهایت به کاربر اعلام می‌کند در کدام نواحی بافت سرطانی مشاهده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: تشخیص بافت سرطانی در این دستگاه از سنسورهای خازنی است و این سنسورها بافت‌های نرم را از بافت‌های سخت متمایز می‌کند و بافت‌های سفت را به عنوان سرطان تشخیص می‌دهد و آنالیز در این دستگاه با سرعت بالایی انجام می‌شود.

به گفته این محقق، این دستگاه با امواج آلتراسونیک که صادر می‌کند، قادر به تشخیص غیرتهاجمی‌بودن بافت سرطانی است.

کاظمی‌فرد افزود: از دیگر مزیت‌های این سیستم آن است که قادر است سرطان‌های پیشرفته و سرطان‌های در حال توسعه را تشخیص دهد.

وی درباره تفاوت این دستگاه با دستگاه تشخیص سرطان در حین حراجی، گفت: دستگاهی که ما ساختیم، در حوزه غربالگری کاربرد دارد. در حال حاضر اجرای طرح غربالگری سرطان پستان در دستور کار دولت قرار دارد و این دستگاه می‌تواند در کاهش هزینه‌های غربالگری مؤثر باشد.

این فناور اضافه کرد: در مناطقی از کشور سونوگرافی و ماموگرافی برای این امر موجود نیست و با این دستگاه می‌توان با کمترین هزینه فرایند غربالگری را اجرایی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج