Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تعطیلی سینماهای چین و کاهش درآمدهای گیشه در ایتالیا و کره جنوبی و با توجه به چشم‌انداز غیرقابل‌پیش‌بینی ویروس کرونا، صنعت سینما با زیان حداقل ۵ میلیارد دلاری مواجه شده است.

به گزارش «تابناک»، در سال ۲۰۱۹ مجموع فروش گیشه بین‌المللی سینما به ۳۱.۱ میلیارد دلار و گیشه جهانی به رکورد ۴۲.۵ میلیارد دلار رسید، اما این آمارهای امیدوارکننده در سال جدید به‌سرعت جای خود را به نگرانی‌های جدی به سبب شیوع ویروس کرونا داده است، موضوعی که به‌تدریج در حال تبدیل‌شده به یک بحران جهانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعطیلی ۷۰ هزار سالن سینما در چین
در چین که دومین بازار بزرگ سینمای جهان پس از آمریکاست، ۷۰ هزار سالن سینما همچنان تعطیل است و ادامه این روند و لغو اکران‌ها درآمدهای استودیوهای فیلم‌سازی چینی و حتی هالیوودی را به‌شدت کاهش داده است. میزان بلیت‌های فروخته‌شده در سینماها طی تعطیلات سال نوی چینی از تاریخ ۲۴ ژانویه تا ۲۳ فوریه تنها ۴.۲ میلیون قطعه بود، این در حالی است که در همین بازه زمانی در سال ۲۰۱۹ میلادی ۱.۷۶ میلیارد قطعه بلیت فروخته‌شده بود! پیش‌بینی می‌شود زیان سینمای چین تا پایان ماه فوریه چیزی در حدود ۲ میلیارد دلار و یا بیشتر باشد و این در حالی است که انتظار نمی‌رود شرایط حاکم بر سینماها تا چند هفته آینده و حتی ماه‌ها به روال عادی بازگردد.
کاهش 80 درصدی درآمد سینماهای
کره جنوبی
در هفته گذشته میزان فروش گیشه در سینماهای کره جنوبی (پنجمین بازار بزرگ سینمایی جهان) با ۸۰ درصد کاهش روبه‌رو شد و فیلم «مرد نامرئی» با فروش ۱.۱ میلیون دلاری صدرنشین فروش شد. بر اساس اعلام مسئولان سینمای کره جنوبی، فروش سینماهای این کشور در ماه فوریه با ۷۰ درصد کاهش به ۸۵ میلیون دلار نزول یافت و ۷.۳ میلیون نفر به سینما رفتند؛ اما آمارها در بازه زمانی مشابه سال ۲۰۱۹ حاکی از فروش ۱۵۸ میلیون دلاری و ۲۲.۳ میلیون مخاطب است

شرایط وخیم‌تر از زمان شیوع ویروس سارس است
یکی از مسئولان کمیته فیلم کره جنوبی می‌گوید: شرایط بسیار وخیم‌تر از سال ۲۰۱۵ و شیوع ویروس سارس است، در آن سال مخاطبان ۴۰ درصد ریزش داشتند اما چیزی به‌عنوان تعطیلی سینماها نداشتیم و بازار سینما پس از یک ماه احیا شد، اما این موضوع درباره شیوع ویروس کرونا صدق نمی‌کند و بسیار غیرطبیعی است که شمار مخاطبان روزانه سینما در کره جنوبی به کمتر از ۱۰۰ هزار نفر برسد!
"CGV" که بزرگ‌ترین مجموعه سینماهای زنجیره‌ای در کره است تمامی ۹ سالن خود را در شهر دئگو تعطیل کرده است که چهارمین شهر بزرگ کره است. همچنین با توجه به تعطیلی و یا کاهش نمایش‌ها، اکران‌ بسیاری از فیلم‌های داخلی در کره به تعویق افتاده است. به‌عنوان‌مثال قرار بود نسخه سیاه‌وسفید فیلم برنده اسکار «اَنگل» ساخته «بونگ جو هو» از روز چهارشنبه اکران عمومی شود، اما نمایش آن به پس از بین رفتن خطر ویروس کرونا موکول شد.

تعطیلی نیمی از سینماهای ایتالیا
در ایتالیا نیز حدود نیمی از سینماها به‌ویژه در بخش شمالی و ثروتمند کشور تعطیل‌شده است و دولت ایتالیا محدودیت‌های سختی برای مقابله با شیوع این ویروس اتخاذ کرده است. تاکنون ۱۶۹۴ مورد ابتلا در ایتالیا گزارش‌شده که جان ۳۴ نفر را گرفته است. درآمدهای گیشه سینمای ایتالیا نیز در هفته نخست پس از تعطیلی بخشی از سالن‌ها، ۴۴ درصد کاهش داشته است و مجموع فروش هفته گذشته نیز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۷۶ درصد نزول داشته است. سینمای ایتالیا سال گذشته توانسته بود فروش سالانه خود را ۱۴ درصد افزایش دهد و آمارهای گیشه در ماه ژانویه ۲۰۲۰ و پیش از شیوع ویروس کرونا نیز با ۲۲ درصد رشد، نوید سالی درخشان را برای سینمای ایتالیا می‌داد. در ژاپن که تاکنون بیش از ۲۷۵ مورد ابتلا و شش مرگ گزارش‌شده است، بیم از شیوع ویروس به‌تدریج گریبان سینما را نیز گرفته و آمارها از کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی فروش حکایت دارد.

تعطیلی تمامی سینماهای ایران
در ایران که بیشترین شمار کشته‌شدگان خارج از چین را به نام خود ثبت کرده نیز سینماها کاملاً تعطیل است و دیگر کشورهای منطقه خلیج‌فارس چون کویت، امارات و عربستان سعودی و ... نیز با کاهش درآمدهای حاصل از فروش فیلم‌ در سینما روبه‌رو شده‌اند. با افزایش موارد ابتلا به کرونا در آمریکا، شرایط سینمای آمریکا نیز به‌زودی دستخوش تغییراتی خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران حمله بیولوژیکی سرلشکر باقری سردار شعبانی حشد الشعبی پاندمی جشنواره بهاره مجازی پروین اعتصامی مهدی باکری فیلم سینمایی اکران نمایش عمومی اکران نوروزی کروناویروس کرونا در ایران حمله بیولوژیکی سرلشکر باقری سردار شعبانی حشد الشعبی پاندمی جشنواره بهاره مجازی پروین اعتصامی مهدی باکری میلیارد دلار ویروس کرونا شیوع ویروس کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۹۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ ویرانگر در غزه

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه از خسارت ۳۳ میلیارد دلاری وارد شده به این باریکه در نتیجه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به این باریکه خبر داد.

به گزارش ایسنا، «اسماعیل الثوابته» مدیر دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه به الجزیره گفت: رژیم اشغالگر بیش از ۱۵ بخش اشتغال در غزه را هدف قرار داده است.

این مقام غزه اعلام کرد: ۹۵ درصد از مؤسسات اقتصادی در غزه به دلیل حملات اسرائیل از کار افتاده‌اند.

وی همچنین افزود: خسارات مستقیم اولیه جنگ در نوار غزه بالغ بر ۳۳ میلیارد دلار بوده است.

الثوابته ادامه داد: بیش از ۲۰۰ هزار نفر در نوار غزه در طول سه ماه اول جنگ شغل خود را از دست دادند.

وی همچنین گفت: از کشورهای سراسر جهان و سازمان‌های بین‌المللی می‌خواهیم که از کارگران نوار غزه حمایت مستقیم کنند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه به‌ویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ ویرانگر در غزه
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟