Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) با انتشار نتایج یک نظرسنجی اعلام کرد که ۸۹.۴ درصد مردم ایران موافق قرنطینه شدن شهرهایی که ویروس کرونا در آنها شیوع بیشتری دارند، هستند.

به گزارش ایسنا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) اعلام کرد:

بررسی دیدگاه مردم ایران نسبت به شیوع ویروس کرونا طرح سنجش نگرش مردم به ابعاد شیوع ویروس کرونا، در تاریخ 21 تا 25 اسفند 1398 در سطح ملی با اندازه نمونه 1554 نفر به صورت مصاحبه تلفنی توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) به صورت خویش فرمایی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نظرسنجی 50.1 درصد پاسخگویان مرد و 49.9 درصد زن می باشند. میانگین سنی پاسخگویان 39.5 سال می باشد. 31.2 درصد پاسخگویان دارای تحصیلات کمتر از دیپلم، 29.9 درصد تحصیلات دیپلم و 38.4 درصد تحصیلات دانشگاهی دارند. در مجموع 73.6 درصد پاسخگویان ساکن در مناطق شهری و 26.4 درصد نیز در مناطق روستایی ساکن می باشند. ۷۵.۲ درصد پاسخگویان به میزان زیاد و خیلی زیادی نگران ابتلای خود یا اعضای خانواده شان به ویروس کرونا هستند. 5.1 درصد تا حدودی نگرانی دارند و در مقابل 19.6 درصد نگرانی کم و خیلی کم دارند. نتایج مقایسه ای داده ها نشان می دهد زنان (حدود 78 درصد) بیش از مردان (حدود 73 درصد) در این خصوص نگرانی زیاد دارند. میزان نگرانی زیاد بین افراد 30-49 سال (78.3 درصد) بیش از سایر گروه های سنی می باشد و میزان نگرانی گروه سنی بالای 50 سال (70.6 درصد) در مقایسه با سایر گروه های سنی در ابتلای خود یا اعضای خانواده شان اندکی کمتر از سایر گروه ها است. با افزایش سطح تحصیلات میزان نگرانی افراد بیشتر می باشد. 81.3 درصد افراد دارای تحصیلات ارشد و دکتری به میزان زیادی نگران ابتلای خود یا اعضای خانواده شان هستند در حالیکه این میزان بین افراد دارای تحصیلات کمتر از دیپلم 73.6 درصد می باشد. میزان نگرانی مردم در مناطق شهری و روستایی تفادت معناداری ندارد و تقریبا به میزان مشابه نگران این موضوع هستند.

89.4 درصد مردم ایران موافق قرنطینه شدن شهرهایی که ویروس کرونا در آنها شیوع بیشتری دارند می باشند (منظور محدود شدن ورود و خروج شهرها، شهر تعطیل شود و مردم جز برای کار ضروری بیرون نیایند). طبق نتایج مقایسه ای داده ها، زنان (92.6 درصد) بیش از مردان (87.1 درصد) موافق قرنطینه شهرهای با شیوع بالا هستند. میزان موافقت با قرنطینه این شهرها بین افراد 30 تا 49 ساله (92.4 درصد) بیش از سایر گروه ها می باشد. کمترین میزان موافقت با این اقدام نیز مربوط به گروه سنی بالای 50 سال با 85 درصد می باشد. با افزایش سطح تحصیلات میزان موافقت با قرنطینه شهرهای با شیوع بالا نیز افزایش پیدا می کند. 95.7 درصد افراد با تحصیلات کارشناسی ارشد و دکترا، 94.1 درصد افراد با تحصیلات کاردانی و کارشناسی، 90.1 درصد افراد دیپلم و 84.1 درصد افراد با تحصیلات کمتر از دیپلم موافق قرنطینه شهرها می باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران ایسپا کروناویروس درصد پاسخگویان موافق قرنطینه میزان نگرانی سایر گروه ها ویروس کرونا درصد افراد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۹۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 6088475 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • در این شهر هیچ کولری روشن نمی‌شود! (+عکس)
  • ۹۵ درصد سعودی‌ها موافق عملیات طوفان‌الاقصی هستند
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • مسوولان برای مشارکت مردم در تولید طرح بدهند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا