Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-07@14:12:35 GMT

مردم همکاری نکنند تا تابستان درگیر کرونا هستیم

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۹۷۱۲

صراط:

بهروز کلیدری امروز (یکشنبه-۲۵ بهمن) در نشست خبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اظهار کرد: باید محدودیت در اجتماع شکل گیرد تا سریعتر اپیدمی را پشت سر بگذاریم.

به گزارش ایسنا وی درخصوص تأمین داروهای مورد نیاز برای مبتلایان به ویروس کرونا، گفت: برای تامین داروی بیماران بستری هیچ مشکلی وجود ندارد، اما تأمین داروی بیماران سرپایی که تعداد آنها ۲۰ برابر بستری هاست آسان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه البته داروی خاصی برای این بیماری وجود ندارد، تصریح کرد: گاهی جوسازی پیش می آید، ولی در مجموع نیازمند دارو در استان نیستیم و از این نظر کسری نداریم.

وی با اعلام اینکه ویروس کرونا در مناطق کمتر برخوردار استان و در جنوب و غرب کمتر شیوع داشته، افزود: نقشه توزیع جمعیت بیماران در اصفهان نیز تقریبا توزیع یکنواخت را نشان می دهد، البته کمی در شمال بیشتر است که به خاطر جمعیت بیشتر این محدوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یکی از راهکارهای پیش بینی شده برای خدمات دهی بهتر به مناطق کمتر برخوردار را پیش بینی کلینیک هایی عنوان کرد که افراد بتوانند مراجعه کرده و از خدمات پزشکی استفاده کنند.

وی خبر داد: با همکاری خیرین بسته های حمایتی شوینده، مواد غذایی و آموزشی برای مناطق کمتر برخوردار شهر تهیه وتوزیع می شود در بخشی از شمال اصفهان این روند آغاز شده است.

کلیدری همچنین گفت: داروی خوراکی به شکل مایع که حاوی الکل باشد، نداریم. برخی فراورده های خوراکی الگزیر نوشته شده که ماده اصلی محلول در الکل و درصد کمی الکل دارد، اما ماده اصلی آب است. در فراورده های دارویی تنتور که خیلی کم است و برای ترک اعتیاد استفاده می شود، درصد کمی الکل دارد. داروهای پودری هم اصلا الکل ندارد در مورد درصد الکل بحث زیاد است و من صلاحیت نظر ندارم.

وی ادامه داد: علمای بزرگ اسلامی معتقدند مجموعه مدونی به نام طب اسلامی نداریم و باید سند بررسی و ببینیم برای چه کسی تجویز شده است.

کلیدری تاکید کرد: تا به حال مرگ و میری از پرسنل داخل محدوده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گزارش نشده است.

نقاهتگاه، ابزار کنترل برای بیماران ترخیص شده

وی در مورد تشکیل نقاهتگاه برای بیماران مبتلا به کرونا گفت: نقاهتگاه یکی از ابزارهای کنترل بیماران ترخیص شده است. از ده روز پیش تخت هایی برای بیماران که امکان خود قرنطینگی ندارند آماده شده است. این مکان ها برای افرادی که فضای مشترک یا جمعیت زیاد دارند، یا یک فرد با ضعف سیستم ایمنی در خانواده دارد و یا امکان پرستاری در منزل آنها وجود ندارد، مناسب است.

کلیدری تصریح کرد: بنابراین با این شاخص ها فضا برای افرادی که دوره نقاهت را می گذراند، طراحی شد و تاکنون چند نقطه جانمایی شده و دو نقطه کاملا آماده شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: از فردا بیمارگیری شروع می شود، ویزیت روزانه می شوند و اگر بیماری در دوره نقاهت دوباره با بیماری مواجه شد، مجددا منتقل می شوند.

وی با بیان اینکه ۷ هزار پرسنل پرستاری داریم و درحال حاضر وضعیت نامطلوبی نداریم، اظهار کرد: پیش بینی کرده ایم در صورت نیاز از نیروهای دیگر با کمک فراخوان استفاده کنیم. اگر مجبور شویم باید از ظرفیت های دیگر استفاده کنیم. نیروهای کمک پرستار آموزش دیده اند و در صورت نیاز اضافه می شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا صراط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۹۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که 18 تا 21 اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه درآینده  پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر و‌گردن و  همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته  صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین  می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با  حضور بیش از چهار صد سخنران  به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند