Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام ملانوری با اشاره به اقدامات اداره کل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در سال ۹۸، گفت: تاسیس شورای سیاستگذاری و هم افزایی برگزاری نخستین اجلاس ملی خیرین قرآن و عترت کشور ازجمله آنها است.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: حجت الاسلام و المسلمین «علی ملانوری» اهم برنامه ها و فعالیت های اداره کل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در بخش های مختلف تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی به ارتباط تنگاتنگ با سازمان ها و نهادهای قرآنی کشور جهت هم افزایی و انسجام فعالیت های قرآنی اشاره کرد و گفت: در سال ۹۸ توافقنامه مشترکی تدوین شده که همکاری میان معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد و دانشگاه فرهنگیان کشور را بیش از پیش تقویت کرد و امیدواریم این روند در سال آینده تداوم هرچه بیشتری داشته باشد.

 

وی همچنین به برگزاری نشست های مشترک با موزه ملی قرآن کریم و سازمان دارالقرآن بسیج کشور با هدف ایجاد تعامل و همکاری مشترک اشاره و بر لزوم تداوم فعالیت و همکاری ها با سایر سازمان ها در سال جدید تاکید کرد.

 

ملانوری بر حمایت های مادی و معنوی معاونت قرآن و عترت از موسسات قرآنی در فضای مجازی با هدف رونق کسب و کار تاکید کرد و افزود: با اطلاع ساختار این اداره کل، به زودی ترویج و توسعه محتوای قرآنی در فضای مجازی دامنه وسیع تری می یابد .

 

مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد شناسایی و احصای خیرین  قرآنی در همه استان ها و انعقاد تفاهم مصوبات سفرهای استانی معاون قرآنی وزیر ارشاد در بیش از 10 استان را از دیگر فعالیت های آن اداره کل در سال ۹۸ برشمرد .

 

وی خاطرنشان کرد: تاسیس شورای سیاستگذاری و هم افزایی برگزاری نخستین اجلاس ملی خیرین قرآن و عترت کشور، برگزاری دوره آموزشی- توجیهی مبین ۲ به مدت سه روز ویژه کارشناسان و روسای گروه های قرآن و عترت ادارت کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها در منطقه آزاد قشم، برگزاری جشنواره قرآنی چلچراغ، همایش تجلیل از خادمان قرآن کریم، راه اندازی باشگاه همراهان بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم و راه اندازی سامانه الکترونیکی مدیریت فرآیندهای نمایشگاه قرآن از دیگر فعالیت های ما بوده است.

 

ملانوری در پایان یادآور شد: در واقع هدف از برگزاری چنین رویدادهایی، شناسایی و نشان دادن ظرفیت های بالقوه فعالان قرآن و عترت است تا ان شالله بیش از پیش بتوانیم با تعامل و انسجام هرچه بهتر در جهت خدمت و رشد و اعتلای قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت گام های موثری برداریم.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: سال ۹۸ معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت های قرآنی معاونت قرآن و عترت وزارت اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۰۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی در نخستین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، اظهار داشت:  در استان خوزستان 14 دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه‌داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهدیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مسئله یک مسئله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خود کم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچون سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجراست به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله های آسمان» در تبریز
  • برگزاری نشست دبیران کانون‌ خدمت رضوی شهرهای مازندران
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • رشد ۲۰ درصدی ثبت نام قرآن آموزان البرزی در سامانه حمد