Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@04:20:19 GMT

دکل‌های حفاری به‌طور مستمر پایش می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۲۰۹۰

دکل‌های حفاری به‌طور مستمر پایش می‌شوند

خبرگزاری آریا - دکل‌های حفاری از سوی معاونت عملیات سیالات شرکت ملی حفاری ایران با هدف جلوگیری از آسیب‌ها و کاهش خطرهای احتمالی به‌صورت مستمر کنترل، نظارت و پایش می‌شود.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، امیدعلی ممبنی‌گوداژدر، معاون مدیر سیالات این شرکت ضمن تشریح فعالیت‌های امسال این حوزه اظهار کرد: در رویکرد جدید این حوزه، پایش دکل‌های حفاری به مهندسی اجرایی کنترل و نظارت سیالات واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این تصمیم با هدف جلوگیری از آسیب‌ها و کاهش خطرات احتمالی با استناد به تجارب میدانی در سال‌های اخیر اتخاذ شد.
وی افزود: در پایش مستمر دستگاه‌های حفاری که براساس موقعیت‌های پرخطر و شرایط خاص آنها صورت می‌گیرد، چیدمان نیروهای تخصصی به‌گونه‌ای است که توان تجزیه و تحلیل حوادث محتمل را داشته باشند.
ممبنی گفت: در مدیریت سیالات 2 هزار و 230 نفر به کار اشتغال دارند که از این مجموعه هزار و 150 نفر نیروی تخصصی رسمی، قراردادی و ارکان ثالث و هزار و 80 نفرنیروی غیرتخصصی بومی هستند.
معاون مدیر سیالات شرکت ملی حفاری ایران افزود: این مدیریت رویکرد جدید خود را برمبنای ارتباط مستقیم با کار، کارفرما و کارشناسان از جمله کسب اطلاعات لحظه‌ای و رصد مستمر سیال حفاری بنا گذاشته و با درک شرایط عملیاتی، سبب‌شده اعتماد بین مدیریت و کارشناسان به‌خوبی برقرار شود که حاصل آن اتخاذ تصمیم بر اساس خرد جمعی خواهد بود.
وی اظهار کرد: در بررسی این رویکرد، استفاده حداکثری از همه ظرفیت‌های انسانی، تخصصی و تجهیزاتی با توجه به خلاقیت‌ها و تجربیات کارشناسان و ایجاد هم‌افزایی میان آنها مورد توجه قرار گرفته تا این بخش از عملیات ملی حفاری در رقابت با دیگر شرکت‌های فعال در این عرصه بتواند جایگاه خود را بیش از پیش ارتقا بخشد.
ممبنی گفت: در چند ماه اخیر به‌منظور مستندسازی تجارب به‌دست آمده، بانک اطلاعاتی ایجاد و با استفاده از سامانه نرم‌افزاری و پایش برنامه‌ها، مطالبات کارکردی این مدیریت تا پایان اسفندماه به‌روزرسانی شده و از سوی دیگر تلاش همکاران بر محور استفاده از همه توان تجهیزاتی و پشتیبانی شرکت معطوف شده است.
معاون مدیر سیالات شرکت ملی حفاری ایران افزود: در زمان حاضر تامین خدمات سیالات به‌صورت یکپارچه با کاربست شش مجموعه و خدمات‌دهی به ناوگان حفاری شرکت بی‌وقفه استمرار دارد و اراده خاصی وجود دارد که این موفقیت‌ها تداوم یابد.
وی با اشاره به اینکه این مدیریت دارای 15 مجموعه مدیریت پسماند ملکی و چهار مجموعه استیجاری است، اظهار کرد: در بخش آب پسماند، محاسبات نشان می‌دهد حجم آب دی واتر شده (درمان‌شده) در سال جاری 99 هزار 772 مترمکعب بوده که به‌وسیله 15 سامانه مدیریت پسماند ملکی حاصل شد.
ممبنی ادامه داد: در همین حال آب برگشتی به دکل 140 هزار و 473 مترمکعب و حجم کنده‌های تثبیت‌شده در لندفیل 34 هزار و 273 مترمکعب اعلام شده و طبق بررسی‌ گزارش‌های مربوط به پایان سال، چهار مجموعه عملیات سیالات در سال 98 بیش از 2 میلیون بشکه سیال ساخته و در اختیار شرکت‌های متقاضی قرار داده است.
معاون مدیر سیالات شرکت ملی حفاری ایران با تأکید بر استفاده بهینه از داشته‌های موجود و به‌روزرسانی تجهیزات گفت: از دیگر اقدام‌های موفق این مدیریت در سال 98 محاسبه و دریافت 857 سند مالی مربوط به خدمات انجام‌شده و پیگیری دیگر مطالبات کارکرد خدمات سیال حفاری است.
وی با اشاره به وجود متخصصان کارآمد، خلاق، مبتکر و دارای ایده‌های نو در این مدیریت تصریح کرد: با اتکا به ظرفیت‌های منابع انسانی و نگاه کمّی و کیفی به خدمات ارائه‌شده در سال جاری، شاهد بهینه‌سازی 12 درصدی هزینه‌ها نسبت به سال گذشته در این بخش هستیم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۲۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی که در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، همایون حائری معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران صنعت نیروگاهی کشور سخن می‌گفت، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و تصریح کرد: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر در دو مرحله، یک‌بار ۲۰ همت و یک بار هم ۳۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و اخیراً هم ۲۲ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولید کنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

مدیرعامل توانیر افزود: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالباتشان مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند. تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاه‌ها طی یک بازه زمانی ۳ ساله را که در قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 6094669 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • سود تلفیقی وبشهر به ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد
  • پیشنهاد ۵ ساله شدن سقف قراردادهای موقت به دولت رفت
  • خبر خوش برای کارگران/ شکل قراردادهای موقت تغییر می‌کند؟
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش