Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاکنون افراد بسیاری در جهان به ویروس کرونا که اکنون بیماری "کووید-۱۹" نام گرفته مبتلا شده‌اند. اکنون دو کارمند ناسا نیز به این ویروس آلوده شده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از سی.ان.بی.سی، در حالی که تأخیر در برنامه های فضایی موضوع جدیدی نیست اما اخیرا شرکت‌های فضایی معروفی چون ناسا، بوئینگ، لاکهید مارتین و بلواوریجین بسیاری از برنامه ها و سفرهای کاری را به دلیل شیوع این بیماری به تعویق انداخته اند و بنابرگزارش ها مهندسان نرم افزار این شرکت ها دورکاری می کنند و از خانه بر روی پروژه‌ها نظارت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت‌ها و سازمان‌های گوناگون جهان برای مقابله با گسترش "کرونا ویروس" اقدامات مختلفی را انجام داده‌اند که یکی از آن‌ها "قرنطینه" است ولی این روش‌ها برای فضانوردان ناسا چندان هم عجیب نیست زیرا این افراد قبل از اعزام به فضا و اقامت شش ماهه و یا بیشتر در خارج از زمین، قرنطینه می‌شوند تا با سلامتی کامل به ایستگاه فضایی بین‌المللی اعزام شوند.

قرار است فضانوردان جدید "ایستگاه فضایی بین‌المللی" پیش از پرتاب، به مدت دو هفته قرنطینه شوند.این اقدام برای حصول اطمینان از سلامتی آنها انجام می‌شود تا به همراه خود، بیماری به ایستگاه فضایی بین‌المللی نبرند.

"برندی دین"(Brandi Dean) از دفتر روابط عمومی ناسا اظهار کرد، این اقدام "تثبیت سلامتی" نام دارد و برای فضانوردان، از اهمیت زیادی برخوردار است. زیرا هر روزی که فضانوردان در شرایط بدون گرانش زندگی می‌کنند، سیستم ایمنی آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بعد از تأیید ابتلای یکی از کارمندان مرکز پژوهش‌های "ایمز" ناسا اکنون بنابر خبرها تست کرونا یکی دیگر از کارمندان مرکز مارشال ناسا در آلاباما نیز مثبت شده است و به همین دلیل کارمندان مرکز مارشال اکنون دورکاری می کنند.

علاوه بر این مجتمع بازدید کننده خصوصی در مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا اعلام کرد که از  ۱۶ مارس ( امروز) بسته می شود.

ویروس کرونا دو مورد از بزرگترین کنفرانس های صنعت فضایی را نیز تحت تأثیر قرار داده است برای مثال کنفرانس Satellite ۲۰۲۰ که اوایل هفته گذشته در واشنگتن انجام شد بسیار کوتاه برگزار شد و در مدت زمان کوتاهی این کنفرانس به پایان رسید و افراد کمی هم در این کنفرانس شرکت کرده بودند و سی و ششمین سمپوزیوم فضایی در کلرادو نیز به تعویق افتاد. معمولا هر ساله ده ها هزار نفر در این کنفرانس ها شرکت میکردند.

حال در این حین باید دید ماموریت دمو-۲ شرکت اسپیس ایکس که قرار است دو ماه آینده انجام شود لغو خواهد شد یا خیر.

شرکت فضایی "اسپیس ایکس" قصد دارد تا حدود دو ماه دیگر دو فضانورد ناسا را به فضا بفرستد."گوین شاتول"(Gwynne Shotwell) رئیس و مدیرعامل اجرایی شرکت حمل و نقل فضایی آمریکایی "اسپیس ایکس" روز گذشته اعلام کرد این شرکت قصد دارد تا ماه مه سال جاری دو فضانورد ناسا را در نخستین پرواز سرنشین دار به ایستگاه فضایی بین‌المللی بفرستد. وی طی "کنفرانس ستلایت ۲۰۲۰ "(Satellite ۲۰۲۰) در واشنگتن دی.سی پس از اعلام این خبر خاطرنشان کرد مدت زمان این ماموریت هنوز مشخص نیست. اظهارات وی حاکی از آن است که اسپیس ایکس در تلاش است تا به هدف خود برسد و نخستین  شرکت آمریکایی باشد که فضانوردان ناسا را به فضا می‌فرستد.

در حال حاضر یکی از چالش‌های آمریکا و ناسا کمبود ناوگان برای پروازهای فضایی از سال ۲۰۱۱ میلادی است. زیرا تا آن زمان پروازهای مداری با استفاده از شاتل فضایی انجام می‌شد که در سال ۲۰۱۰ میلادی بازنشسته شد. از آن زمان تاکنون فضانوردان ناسا از طریق فضاپیمای روسی "سایوز"(Soyuz) و موشک‌های این کشور به سمت "ایستگاه فضایی بین‌المللی" می‌روند. در این راستا ناسا به شرکت‌های خصوصی فضایی آمریکایی همچون "اسپیس ایکس" تکیه کرده که این موقعیت را به نفع آمریکایی‌ها تغییر دهند. به طور ویژه کپسول "دراگون" شرکت "اسپیس ایکس" و "استارلاینر" شرکت "بوئینگ" به اعزام انسان به سمت "ایستگاه فضایی بین‌المللی" خواهند پرداخت. در سال ۲۰۱۴ میلادی این دو شرکت موفق شدند بودجه‌ای را برای انجام این ماموریت و تکمیل فضاپیماهای خود دریافت کنند.

"ایلان ماسک" و "جیم برایدنستاین" رئیس ناسا گفته‌اند: این ماموریت سرنشین‌دار که "دمو-۲"(Demo-۲) نام دارد، زمانی‌ که انجام شود، لحظه‌ای به یادماندنی را برای پروازهای فضایی و آمریکا رقم خواهد زد.

کارمندان اسپیس ایکس در دفتر مرکزی شرکت در کالیفرنیا در همین حال به کار خود ادامه می دهند و هنوز شرکت تعطیل نشده است.

شرکت بلو اوریجین نیز تاکنون موردی از ابتلای کارمندانش به این ویروس مشاهده نکرده اما اعلام کرده برای مقابله با این ویروس آماده اند و برخی برنامه های خود را به تعویق انداخته اند و محیط کار را تا حد امکان تمیز نگه داشته اند.

شرکت بوئینگ نیز در بیانیه ای گفت که برای مقابله با این ویروس نکات بهداشتی را رعایت و از برگزاری جلسات خودداری می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کووید 19 ناسا ایستگاه فضایی بین المللی اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۲۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود